Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Var ya,
Yukardaki alıntılı mesajımı fotoğraflara bakmadan yazmıştım....

Fotoğraflara bakıyorum da,
Bu nasıl bi dostluktur, nasıl bi arkadaştır yahu....

Artık oranın havasından mı, suyundan mı, hop hop ;D oynayan hamsi gıdasından mıdır nedir.... ;)
İmrendim valla...

Trabzonlu oluş sınavla mı? ;D nasıl etcez ;) torpil geçer mi ;)

Bi yol gösteriverin horon bile teperim Valla..... ;D

Ekibinize, Klubünüze Maşallah... Nazar düğmesin İnşallah...

[attachment=1]

NAZARB~1.jpg

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Alp seninkisi gezenbilir değil direk yiyenbilir etkinliği olmuş ;D ;D ;D

Aslında etkinliği de olmamış etkinlik hayali olmuş ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Alp seninkisi gezenbilir değil direk yiyenbilir etkinliği olmuş ;D ;D ;D

Aslında etkinliği de olmamış etkinlik hayali olmuş ;D ;D ;D

Necmi abi, can boğazdan gelir... Boğazdan da gider... ;) ama, e ş ş e ğ i n ölümü arpadan olsun ;) ;D

vallaha nediyelim artık troff olarak off road yarışlarına bir araç hazırlayarak pilot ve co-pilot nuzu secerek lisanslarını alarak sponsorunuzu bularak homologasyon eksiği olmayan bir araç hazırlayıp 2 seneye kadar sizi off road yarışlarında görmek isterim bende hakem olarak troff u parkurda görmekten mutlu olurum

Çok eğlenceli ve güzel bir gezi olmuş bu güzel paylaşım için herkese teşekkürler.

YA O DEĞİLDE BUNU YAPTIK MİNİBARDAN Bİ TANE SODA BİLE İÇEMEDİM O KADARDA UĞRAŞTIM ONLARI ORALARA TAKANA KADAR NEYSE İKİNCİ NE ZAMAN VE NEREYE OLACAK BUNU DUYUNCA DAHA İİ OLURUM BEN MÜKEMMELDİ BU DAHA MÜKEMMELİ OLMASI DİLEĞİYLE

emeği geçen tüm arkadaşlarıma kardeşlerime sevgiler saygılar, resimleri çeken ve derleyen sevgili Yavuz, Mehmet, Süleyman kardeşlerime ve diğer tüm katılımcı dostlarıma ve gezenbilir camiasına can-ı gönülden selamlar....
gelecek gezimizde görüşmek üzere.....

Harika bir gezi olmuş , çok şey kaçırmışım valla.)))))
Gerçi sağolsun Süleyman Kardeşim davet etti ama sağlık probleminden gelemedim :'(
Kısmet bidahakine inşallah , ayrıca Sticker bekliyorum ;)

yeni kurmuş olduğunuz kulübünüz hayırlı olsun, etkniliğiniz güzel ve keyifli olmuş, paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar hepinize yazdığınız yorumlardan dolayı trabzon offroad klübü adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum

kukübünüz hayırlı olsun..çokta güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık bol çamurlu günler hepimize...

geldiler21' Alıntı:
kukübünüz hayırlı olsun..çokta güzel bir gezi olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık bol çamurlu günler hepimize...
Teşekkür ederim kardeşim hepimize bol çamurlu günler ;)

Trabzon Off-Road Külübünüz hayırlı olsun güzel bir organizasyon olmuşş bende bir karadeniz hayranı olarak sizleri gönülden tebrik ediyorum.Bu organizasyonların ,fotoğrafların ve videoların eksik olmaması dileğiyle teşekkür ediyorum siz Trabzon Off-Road Kulübüne ...... ;D

Keyifli bir gezi olmuş :smiley:
Kar pek yağmıyorki bizim buralara, tadını çıkaralım :(

general lee' Alıntı:
Teşekkür ederim kardeşim hepimize bol çamurlu günler ;)
rica ederim abicim bizim gönüllerimiz bir :smiley: ayda bir veya iki kere kişisel nedenlerden bende oralara geliyorum bir hafta sonu sizin etkinlikere bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz benide ::smiley: ekip olarakta (fatoff) bi trabzon uzungöl sümela geziside düşünüyoruz inşallah nasip olursa gelicez..

ysahin' Alıntı:
Trabzon Off-Road Külübünüz hayırlı olsun güzel bir organizasyon olmuşş bende bir karadeniz hayranı olarak sizleri gönülden tebrik ediyorum.Bu organizasyonların ,fotoğrafların ve videoların eksik olmaması dileğiyle teşekkür ediyorum siz Trabzon Off-Road Kulübüne ...... ;D
düşünceleriniz ve yorumunuz için asıl biz teşekkür ederiz (TROFF)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR