Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

geldiler21' Alıntı:
rica ederim abicim bizim gönüllerimiz bir :smiley: ayda bir veya iki kere kişisel nedenlerden bende oralara geliyorum bir hafta sonu sizin etkinlikere bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz benide ::smiley: ekip olarakta (fatoff) bi trabzon uzungöl sümela geziside düşünüyoruz inşallah nasip olursa gelicez..
tabiki buyrun gelin başımızın üzerinde yeriniz var çokta güzel bi etkinlik olur hepberaber yanlız bu aralar burda kar yağmaya başladı onuda dikkate almak lazım :D

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

öncelikle yeni külübünüz hayırlı olsun
gezideki kareler cokgüzel emeyinize sağlık
o kareye hamside giderdi kar üstünde

poryaz' Alıntı:
öncelikle yeni külübünüz hayırlı olsun
gezideki kareler cokgüzel emeyinize sağlık
o kareye hamside giderdi kar üstünde
Teşekkür Ederim Karın Üzerinde Hamsinin Zevki Ayrı Onuda Bir Sonraki Gezimizde Yaparız ;)

iyi bir tanışma gezisi olmuş.troff hayırlı uğurlu uzun ömürlü olur inşallah.tebrik ediyorum.
selamlar

çağlarcığım resimlerde görülen beyaz defender benim değil.neredeysebir sene oldu sıkı bi off road yapamadım.malum iş güç çoluk çocuk.ama arabanın son halini görmeni isterim.gel bi hafta sonu

ALİ KEMAL' Alıntı:
iyi bir tanışma gezisi olmuş.troff hayırlı uğurlu uzun ömürlü olur inşallah.tebrik ediyorum.
selamlar
teşekkür ederim

cok guzel bı baslangıc etkınlıgı olmus... tum troff aılesı olarak nıce keyıflı etkınlıklere...
saygılar

cok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık ayrıca kulubünüz hayırlı olsun kazasız belasız ilerki zamanlarda dahada iyi olur inşaallah hepinize antalyadan selamlar

lokman07karaşahin' Alıntı:
cok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık ayrıca kulubünüz hayırlı olsun kazasız belasız ilerki zamanlarda dahada iyi olur inşaallah hepinize antalyadan selamlar

antalyaya kucak dolusu sevgiler yorumunuz için teşekkür ederim

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun klubümüz. Bende bir BEŞİKDÜZLÜ olarak çok sevindim bu aktiviteye. en kısa zamanda ziyarete geleceğim. Bana ulaşabileceğim adres ve telefon nosu yollarmısınız. tekrar hayırlı olsun.

kotu_adam' Alıntı:
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun klubümüz. Bende bir BEŞİKDÜZLÜ olarak çok sevindim bu aktiviteye. en kısa zamanda ziyarete geleceğim. Bana ulaşabileceğim adres ve telefon nosu yollarmısınız. tekrar hayırlı olsun.
öncelikle aramıza hoşgeldin senide aramızda görmek bizi sevindirir tel nolarını özelden gönderdim istediğin zaman ulaşabilirsin

selamlar

Harika bir gezi olmuş,insallah istanbula da böyle kar yağar bizde,sizin gibi eğleniriz.

selamlar

damast' Alıntı:
selamlar

Harika bir gezi olmuş,insallah istanbula da böyle kar yağar bizde,sizin gibi eğleniriz.

selamlar
işlh ozaman bol karlı çamurlu günler dileyelim

troff hayırlı olsun,aktiviteyi düzenleyenleri tebrik ediyorum,bundan sonraki gezilerden de artık haberleri bekliyoruz.inşallah yaza biz de katılırız aranıza.

ahmetozcan' Alıntı:
troff hayırlı olsun,aktiviteyi düzenleyenleri tebrik ediyorum,bundan sonraki gezilerden de artık haberleri bekliyoruz.inşallah yaza biz de katılırız aranıza.
teşekkür ederim, :smiley: inşl bekleriz

Sayın Trabzon Offroad Kulübü Yetkilileri ve Üyeleri
Bir araya gelerek kurmuş olduğunuz kulüp sürecinde öncelikle başarılar dileriz.Bizler inanıyoruz ki sizler Trabzon ve bölgesinde çok güzel etikinliklere imza atacaksınız.Bölgenin turizm amaçlı tanıtılması ve bölge halkının doğaya olan tutkusunu en güzel şekilde ifade edeceksiniz.Sizlerle en kısa zamanda güzel bir etkinlikte beraber olmak dileğiyle......

Sinan YEĞİN
SAMOFF Genel Sekreteri (SAMSUN OFFROAD KULÜBÜ )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR