Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 214
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,576
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

Alfonse' Alıntı:
Selam......

Bende klubünüzün bi üyesiyim -Tayfun abi sayesinde, sağolsun-
En kısa zamanda stickerları bekliyorum.....

Gezinizi daha karar aşamasından beri kendisinden dinliyorum....
Benide çağırmıştı, karşılayacak ve ağırlayacaktı, onurlanacaktım... Sağlık sorunlarım nedeniyle olmadı, üzgünüm...
Bi dahaki gezinizde inşallah yanınızda olacağım... Karadenizi inanılmaz merak ediyorum. Yıllar önce 2 saatliğine Zonguldağa gitmiştim, o kadar...
Bi kaç fotoğraf cebime mms ile gelmişti ama bu platformda izlemek ayrı bi keyif....

Hayırlı olsun ve güzel kareler için çok çok teşekkürler...

Ama,
Bi kaç bişi var müsadenizle... ;)

*Hamsi ızgara etmemişsiniz ;D Karadenizin kırmızı etide, köfteside meşhur ama... Hamsi bi başkadır orda diye biliyorum.. ;)
Yoksa hamsilerin fotoğrafı çekilene kadar lüplettiniz mi? ;) ;D Afiyet olsun!!!... :smiley:

*Toplu olarak karede yer aldığınız bi fotoğraf var, onu yeniden ekleyip isim ve nickleri yazarmısınız. Kim kimdir tanımak isterim....

*Tayfun abi bana telefonda anlatırken,
"Top sahası gibi bi yere girdim, gittim gittim gittim, sonrada arkadaki aracı dikiz aynasından görünce durdum ve battım" demişti....
"Gittim gittim gittim gittim" dediği yer 10 mt ya var ya yok yav... ;D ;D ;D pardon abicim ;D ;D ;D

;) Kuru sıkımı Sıkmış acaba ;)

Tayfun abi,
İmzalamam gereken evrak varsa isterim... ;)
Filelerimi/ağlarımı isterim... ;)
Onu isterim... ;)
Bunu isterim... ;)
Şunu isterim... ;)

;D ;D ;D

Saygılar....
Neşeyle....
alfonse tayfun abi de seni bize anlata anlata bitiremiyo hamsi ızgara yapılacaktı ama köfte de karar kılındı :smiley: köftemizde meşhur akçaabat köftesi bidahakine hamsi yaparız sen yeterki iste ama senide aramızda görmekten mutluluk duyarız yani tayfun abiiiminde üzerine fazla gitme ;) resimlerdeki kareleri kim kim olduğu face de ki grupta belirteceğim ordan tanıyabilirsin troff trabzon ofroad grubu orayada henüz bütün resimleri yerlestiremedim en kısa zamanda orayıda tamamlayacağım

Etiketler
Ynt: Trabzon Off-Road Kulübü Sonunda İlk Adımını Attı; Balıklı Yaylası Tanışma Gezisi

UFUKK' Alıntı:
hayırlı olsun ne kadar şanslısınız her yer off-road trabzonda bizim gibi istanbulda kümese tıkılı değilsiniz ,başarılar arkadaşlar tekrar hayırlı uğurlu olsun,paylaşalım gezilerinizi. :Dİstanbuldan GEZENBİLİR olarak saygılarımızı sunarız.
ufuk28' Alıntı:
Arkadaşlar hayırlı olsun, Karadeniz coştu maşallah :D

Bu arada bazı fotolarda tarih 2007 olarak gözüküyor, ayarsız sanırım ;)
teşekkür ederim arkadaşlar hepinizi bekleriz fırsatını bulunca kaçın bu taraflara fotolardaki 2007 yazmasının sebebi makinenin tarih ayarının yapmamışlar ondan dolayı yanlız onuda çok görmüyorum gezinin heyecanına kapıldılar arkadaşlar sağolsun o kareleri yakaladılar ya yeter bize ;)

Beyler güzel gezi herkezde radyal var. Biraz dag tepe dere resmi koyun bari ozledim oralari..
Kaynaşmaniz çok güzel bu arada tarik abiye ulaşamadinizmi? toyota olarak bizi temsil ederdi.

Arkadaşlarım sevgili hemşerilerim, öncelikle klübünüz hayırlı olsun ama onlarca örneği gibi sadece adı klüp olarak kalıp iki-üç kişi ile "pikniğe gidip yeme içme klübü" olarak kalmasın.
Bir trabzonlu olarak KTÜden ayrıldığım 13 yıldır trabzonun dışındayım ve o dönemlerde elimizde sınırlı imkanlarla böyle klüplerin hayali kurarak off road yapardık, sevgili kardeşim Ali Kemal ile ( Satmadıysa sanırım Deffender Safarinin sahibi). Her yanı offroad parkuru olan o coğrafyada hakkını vererek yapılı araçlarla güzel şeyler görmek istiyoruz. Tekrar Hayırlı olsun

Ben de bir Trabzonlu olarak gurur duydum sizlerle Mehmet kardeşim... Memlekete geldiğimizde uğrayacak dostlarımızın sayısı da artıyor yavaş yavaş :smiley: Bütün arkadaşlara selamlar, bizleri her gelişmeden haberdar edin...

Hayırlı olsun doğasıyla insanıyla bir başka güzel olan karadenizde bu tip etkinliklerin olması çok hoş hatta bu gezi için Alp beni kendisini gaza getireyim diye gaza getirmeye çalıştı ama sağlıksal problemleri daha öncelikli elbette.

resimlerdende anlaşılıyorki çok güzel bir gezi olmuş klübünüz hayırlı olsun arkadaşlar

gezınız guzel olmus paylasım ıcın tesekkurler hele yemek kısmı bı baska akcaabat kofte deyınce akan sular durur hele yanına bıde yemekten sonra hamsıkoy sutlacı olsa offfff of yemede offroad yap :smiley: ayrıca klübünüz hayırlı olsun resımlerın devamını beklıyoruz saygılar

Arkadaşlar kulubünüz hayırlı olsun.En kısa zamanda tanışmak ve birlikte organizasyonlar yapmak dileğiyle: Ordoff Ordu Offroad Kulubü.Bu arada Samsun-Ordu-Giresun-Trabzon Kareyi tamamladık en kısa zamanda okey partisi yapalım :D :D

sevgılı hemserılerım ;)
off-road kulubunuz hayırlı olsun,artık bolca karadenızın guzellıklerını paylasmanızı beklıyorum.
emegınıze saglık ;)

öncelikle yaptığınınız yorumlar için trabzon offroad klübü adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, akşam kaldığımız yerden devam ediyoruz

TROFF (109).jpg

TROFF (113).jpg

TROFF (116).jpg

TROFF (123).jpg

TROFF (125).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR