Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,113
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

Foruma ancak bugün girebildim. Aracın yetişme ihtimali sıfırdı. Ama ben gelebilirdim. Oda olmadı. Çok keyif almışsınız.
Bütün araçlar güzel vede özel hepsine MAŞALLAH diyorum. Hasar alan araç için üzüldüm. Ersun beyi tanımıyorum ama herhalde Vecihi ustanın dükkanında resmi olan kayaların arasında duran açar. Altının komple kaplı olduğunu duymuştum. O zamanda maşallah demiştim şimdide diyorum. Gerçekten dolu bir araç avadanlik çantalarından belli oluyor zaten.
Benim araç ne zaman çıkar bilmiyorum ama çıkınca başınızın etini vicem şimdiden soyliyim. Katilim sayısı az olmuş zaten yaz gelmeden muhakkak tetrarlanmasi gereken bir gezi nasipse bende aranızda olmak kaydıyla tabii.

Etiketler

OffRoader-EB' Alıntı:
Bizim ufaklık 3.2 dedi ama adamcağız ne olduğunu anlamadı. Fakat yükleyince tırstım biraz çaktırmadım. Kupa ile yer arasında 10cm kaldı. Bir de çamurda başka araba çekecek götürecek. Full Risk.
OffRoader-EB' Alıntı:
Bizim ufaklık 3.2 dedi ama adamcağız ne olduğunu anlamadı. Fakat yükleyince tırstım biraz çaktırmadım. Kupa ile yer arasında 10cm kaldı. Bir de çamurda başka araba çekecek götürecek. Full Risk.

Adam senin delikanlı "3.2" deyince silindir hacmi zannetti, ağırlık olacağına ihtimal vermedi. Birkaç kişi (ben dahil) 1,5 ton, 1,8 diye laf atıp kargaşa yaratınca adamcağız birşey anlamadı. Çok kamyon,tır yüklemiş biri olarak ben de tırstım ama helal olsun iveco' ya.(tabi Suat ve Tuğsan'a da)

Bugün aracı yıkama için Erenköy Gümrüğü'nün yakınında bir yere götürdüm. Sadece ağır vasıta yıkıyorlar.
Benim araç hidrolik liftle kaldırıldı. Yıkandı. Ama indirilemedi. FJ40'ın ağırlığı liftin hidrolik pistonlarındaki sürtünme
kuvvetini yenemediği için araç liftte bir süre mahsur kaldı. 7-8 kişi aluminyum merdivenle lifte çıkıp zıplaya zıplaya
tam youtube'luk görüntüler verdik. Bana mısın demedi. Bir süre sonra yıkamacı valflerle oynaya oynaya milim milim
aracı indirmeyi başardı. :p

ergunucyasar' Alıntı:
Bugün aracı yıkama için Erenköy Gümrüğü'nün yakınında bir yere götürdüm. Sadece ağır vasıta yıkıyorlar.
Benim araç hidrolik liftle kaldırıldı. Yıkandı. Ama indirilemedi. FJ40'ın ağırlığı liftin hidrolik pistonlarındaki sürtünme
kuvvetini yenemediği için araç liftte bir süre mahsur kaldı. 7-8 kişi aluminyum merdivenle lifte çıkıp zıplaya zıplaya
tam youtube'luk görüntüler verdik. Bana mısın demedi. Bir süre sonra yıkamacı valflerle oynaya oynaya milim milim
aracı indirmeyi başardı. :p

şaka gibi keşke kameraya alsaydınız yayınlardınız

çok güzel gezi olmuş (tuğsan senin toyotayı ödünç ver demiştim ama neyse ;D)

Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık...
Çok güzel bir gezi olmuş, Ersun bey'in
müthiş aracını bir dergiden okumuştum,
nazar değmesin, MAŞALLAH...

Toyota kardeş ve sevgisiyle!!!

Tarık bey, başka bir gezide karşılaşırız umarım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR