Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,109
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)

,

Resim 049.jpg

Resim 050.jpg

Resim 051.jpg

Etiketler

video var elimde 1-2 tane ama onu nasıl yüklerim bilmiyorum

Çok güzel bir etkinlik olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler....ellerine, yüreklerine sağlık..

Teşekkür ederim. Çekici ile veda eden benim. Hasar parasal olarak büyük, mekanik olarak küçük. Gülü seven dikenine katlanır diye kendimi avutuyorum :eek:

Ersun , ben kesinlikle nazara inanıyorum. Gruptaki en donanımlı aracın başına böyle birşey gelmesi büyük şanssızlık.

Bardağın dolu tarafından bakınca; kırılan lale büyük ihtimalle daha önce darbe alarak hasar görmüştü. Yüksek süratte veya
tehlikeli bir inişte kırılarak çok daha üzücü şeyler yaşamana sebep olabilirdi.

Sonuç: Avadanlığa bir adet röntgen cihazı alınarak periyodik olarak metal aksam ve kaynak kontrolu yapılacak....

Tekrar geçmiş olsun.

Ergun, teşekkür ederim. Nazar boncuğum da vardı ama :smiley: Parça röntgen cihazı da var desem inanır mısın?
Metal yorgunluğu değildir frensiz çok süretli vurdum. Bugün kırılan parçaları gördüm. Çok ta hasar yok aslında ama el değmişken ne var ne yok değiştireyim dedim...

4 L' Alıntı:
...işte ormanların taçsız kralları ! çok güzel gezmişsiniz toyotaya yakışırcasına hakkını vererek...Tuğsan ve emeği geçen katılan ayağı çamurlanan herkes: emeğinize sağlık
bilen arkadaşlar vardır belki, faaliyet alanım avrupa grubu araçlardır ama bugüne dek çoğunlukla kendimce mantıklı nedenlerden dolayı japon markaları tercih ettim ve halen bir japon aracım var. Bunların arasında toyotanın her zaman farklı bir yeri oldu. Şu an dahi gerek binek araç grubunda gerek 4x4 grubunda toyota çok farklıdır gözümde. Birde modifiyesi ve parça bulunabilriliği kolay olup kolay ulaşabilsek, büyük dörtçeker sınıfında tek geçeceğim land criuser'i... ve son olarak cahilliğime verin, popülaritisinden dolayı 80 ve 100 serilerini tanıyorum ama 60,fj,bj,40 ... bunları acaba bir resimde belirtmek mümkün mü ?

40 serisi avatarımda benim aracım, ön kısmı aynı olmak koşuluyla 40,43 ,45 gibi tipleri var. (B kodlu araçlar dizel)
70 serisi çok daha fazla çeşitlilik gösteriyor. 70,72,73,74,75, bunların herbirinin kısa şase hard top, troop carrier, pick up, station, ambulance door, soft top, safari roof, high roof gibi modelleri ve üçer beşer adet motor seçenekleri ayrıca sayısız donanım çeşitliliği var. Buna bir de coğrafyaya özel imalatları eklerseniz sonsuz varyasyon çıkıyor. Araplara özel çift klima, soğutucu vs. (Afrika, Güney Amerika vs.) Standart şantiye araçları, ön,arka, ön+arka kilit,mekanik vinçli modeller etc.
LandCruiser' de inanılmaz model çeşitliiği var her an ummadığınız bir araçta ilginç bir motor ve donanım karşınıza çıkabiliyor.
80 serisi sevgili Ersun ve Tuğsan'ın aracı, 100serisi Heytem'in bej aracı, 90 serisi Prado adıyla maruf, 200 serisi şu anda biinen ve üretilen
en lüks model.
Tacoma,Tundra,Highlander,Sequoia,4runner,Rav4,Hilux gibi modeller LandCruiser konusunun dışında olduğu için hiç bahsetmiyorum.

Başınızı ağrıttımsa bağışlayın.

BJ 74 (Fibre top,Kilitli diferansiyelli)

[attachment=1][attachment=2]
60 VE 62
[attachment=5]
LJ 70
[attachment=4]

bj74v-006.jpg

bj74v-013.jpg

bj74v-007.jpg

TOY%20LJ70%20(Medium).jpg

reader50.jpg

OffRoader-EB' Alıntı:
Ergun, teşekkür ederim. Nazar boncuğum da vardı ama :smiley: Parça röntgen cihazı da var desem inanır mısın?
Metal yorgunluğu değildir frensiz çok süretli vurdum. Bugün kırılan parçaları gördüm. Çok ta hasar yok aslında ama el değmişken ne var ne yok değiştireyim dedim...

Enerji=m * v2 (kütle de maşallah olunca demek parça dayanamadı.) :-\

senin araç çekiciye çıkınca adamcağız " abi hayvan gibi bir arabaymış bu yav " dedi, ben koptum. :D :D

Bizim ufaklık 3.2 dedi ama adamcağız ne olduğunu anlamadı. Fakat yükleyince tırstım biraz çaktırmadım. Kupa ile yer arasında 10cm kaldı. Bir de çamurda başka araba çekecek götürecek. Full Risk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR