dağlar' Alıntı:serkan hocam yaşarsam ömür yeterse yaz beni bir kişi banko varım...insan dediğin neki daldaki kuru yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak. tek tek yapraklar gibi dökülüyoruz be hocam. elimiz ayağımız tutarken limitleri zorlayıp gidelim sakın umutsuzluğa kapılma bir sen bir ben kalsakta gidelim.ertelemeyelim. yarına kim öle kim kala.aslında güney afrika düşünüyordum dünya kupasını hem yol güvensiz hemde gelecek kimseyi bulamadım. ben varım hocam sonuna kadar
Bakkan' Alıntı:Arkadaşlar, büyük düşünmek bu olsa gerek . Çok büyük ve heyecan verici bir proje. Gelmeyi çok isterim. Gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım ve proje safhasında destek vermeye hazırım.
Haydi hayırlısı.
bsayil' Alıntı:arkadaşlarheyecan verici 1-2 sene sonrasına söz vermek zor ama yaşadığım sürece destekçisiyim bu ğrojenin bence toparlanalım ve neler yapabileceğimize bakalım serkan hocam top sende
yerbezi' Alıntı:Nacizane tavsiyem, "Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi" isimli Nasuh Mahruki'nin kitabını okumanızdır yola çıkmadan. Motorsikletle Katmandu'ya kadar gitti kendisi. Aydınlatıcı bir kitap olacaktır sizin için. Günlük şeklinde yazılmış bir kitaptır, gümrük geçişlerinden tutun da, kalacak yerlere, kirli ve temiz yakıtların başına açtığı işleri, yollarda başına gelenleri de anlatmıştır, ışık tutacağına inanıyorum.
dronder' Alıntı:Herşey hayal etmekle başlar...
Hayaller kurulur ve beyin buna inanır
Sonra beyin bu hayalleri planlar ve planlar oluşur...
Sonra fiziki olarak emek harcanır planları gerçekleştirmek için...
Ve hayaller gerçek olur
İzoff olarak yaptığımız " Keşif Karadeniz " gezimizde tam bir sene önce bizim için hayaldi, oysa şiimdi hayal gibi bir geziyi tamamlamış olduk...
Bu geziyi hayal etmek yolun yarısını almak demek...
Beyin inandığı zaman gerisi tefarruattır
Şimdiden hepimize kolay gelsin...
THE FARUK' Alıntı:Yanlız bırakmam kardeşlerimi..
çağlar' Alıntı:süper olur abi, birton coğrafyadan geçilecek ,muhabbet,sohbet.
dağlar' Alıntı:segili arkadaşlar ben bir zamanlar daihatsu bayiisi idim biliyorsunuzdur daihatsu toyotanın markasıdır. o zamanlar bizim genel müdürümüz vardı ali haydar bey şimdi toyotanın sabancı dan alınıp alj ye verilmesinden sonra türkiye ceo su ali haydar bey oldu eğer irtibat kurabilirsek bize sponsorluk ve japonya proğramı için yardımcı olacaktır kendisi mükemmel bir insandır.l
THE FARUK' Alıntı:Sevgili dostlar..
Bu gün osman kardeşimi evlendiriyoruz.
cep teli..0 507 3964242 Bilginize..
dağlar' Alıntı:cem kardeşim ben söylemiyorum tecrubelerim söylüyor biz altı araçla karadenizi gezdik 4000 km re canımız çıktı 15 araçla 20000 km imkansız............bu araçların yakıt. gümrük. arıza.gibi sorunları olacak.içerisindeki kişilerin sağlık ve piskolojik sorunları olacaktır.imkansız bir iş........