Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,822
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

osman kardeşimizle tanışmasakta mutluluklar dileriz hayat yenibaştan başlıyor hasan kardeş tekrar mutlululuklar ;) ;) ;) ;)

Etiketler

osmancığım öncelikle mutluluklar diliyorum. yanımda bir arkadaşım var diyorki evleneceğine elini bir pirize soksun ama piriz sanayideki yüksek voltajlı pirizden olsun................

dağlar' Alıntı:
serkan hocam yaşarsam ömür yeterse yaz beni bir kişi banko varım...insan dediğin neki daldaki kuru yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak. tek tek yapraklar gibi dökülüyoruz be hocam. elimiz ayağımız tutarken limitleri zorlayıp gidelim sakın umutsuzluğa kapılma bir sen bir ben kalsakta gidelim.ertelemeyelim. yarına kim öle kim kala.aslında güney afrika düşünüyordum dünya kupasını hem yol güvensiz hemde gelecek kimseyi bulamadım. ben varım hocam sonuna kadar

oncelikle herkese tesekkurler bu fikre hemen 5 sayfa yazi ve katkılar ile sahip ciktiginiz icin...

tesekkur mustafa dostum, simdilik sadece bir plan umarim hayata gecirebiliriz... secilecek zamana gore izinlerimizden ya da tatil planlarimizdan ayarlama yapabilriz...

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar, büyük düşünmek bu olsa gerek :D. Çok büyük ve heyecan verici bir proje. Gelmeyi çok isterim. Gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım ve proje safhasında destek vermeye hazırım.
Haydi hayırlısı.

tesekkur ederiz burakcim destegin icin projelendirme ve planlama kısmında yanımızda olman super olur... simdilik sadece sesli dusunuyoruz, belki de 2 ya da 3 yıl sonra yasama gececek ama aklımıza yazalim dursun bir yerde fikir icsellesince kendiliginden bir bakariz oluvermis...

bsayil' Alıntı:
arkadaşlarheyecan verici 1-2 sene sonrasına söz vermek zor ama yaşadığım sürece destekçisiyim bu ğrojenin bence toparlanalım ve neler yapabileceğimize bakalım serkan hocam top sende

evet barbaros haklisin bir sure burada tartisip olayı ozumsedikten sonra biraraya gelip genel hatlari tartismak da fayda var...

yerbezi' Alıntı:
Nacizane tavsiyem, "Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi" isimli Nasuh Mahruki'nin kitabını okumanızdır yola çıkmadan. Motorsikletle Katmandu'ya kadar gitti kendisi. Aydınlatıcı bir kitap olacaktır sizin için. Günlük şeklinde yazılmış bir kitaptır, gümrük geçişlerinden tutun da, kalacak yerlere, kirli ve temiz yakıtların başına açtığı işleri, yollarda başına gelenleri de anlatmıştır, ışık tutacağına inanıyorum.

haklisiniz iste soylemek istedigim bu bu fikir burada olgunlasacak ve herkesin tecrubeleri bizi dogru yola iletecek... Belki Nasuh Mahruki' yi Coskun aral' ı ve daha nice bu konudaki kisileri de davet edip organizasyona katmalıyız...

dronder' Alıntı:
Herşey hayal etmekle başlar...

Hayaller kurulur ve beyin buna inanır ;)

Sonra beyin bu hayalleri planlar ve planlar oluşur...

Sonra fiziki olarak emek harcanır planları gerçekleştirmek için...

Ve hayaller gerçek olur ;)

İzoff olarak yaptığımız " Keşif Karadeniz " gezimizde tam bir sene önce bizim için hayaldi, oysa şiimdi hayal gibi bir geziyi tamamlamış olduk...

Bu geziyi hayal etmek yolun yarısını almak demek...

Beyin inandığı zaman gerisi tefarruattır ;)

Şimdiden hepimize kolay gelsin...

Aslinda soylemege calistigim tam da bu cok guzel ozetlmissiniz...

çağlar' Alıntı:
süper olur abi, birton coğrafyadan geçilecek ,muhabbet,sohbet. :smiley:

Caglar fotolar super ilac gibiler... dusunsenize kıta gececegiz, kar, camur, col, orman yok yok... bu dunyaya izimizi baska nasil bırakırız. her gittigimiz yere kulturumuzu goturup cografyadaki yasayanlarla da bir kultur koprusu olustururuz... kim bilir belki birilerine bir konuda yardim bile ederiz...

dağlar' Alıntı:
segili arkadaşlar ben bir zamanlar daihatsu bayiisi idim biliyorsunuzdur daihatsu toyotanın markasıdır. o zamanlar bizim genel müdürümüz vardı ali haydar bey şimdi toyotanın sabancı dan alınıp alj ye verilmesinden sonra türkiye ceo su ali haydar bey oldu eğer irtibat kurabilirsek bize sponsorluk ve japonya proğramı için yardımcı olacaktır kendisi mükemmel bir insandır.l

budur iste olayı kokten halledecek kisi belli oldu bile... mustafacim olayı net bir sekilde belirledikten sonra, Ali Haydar Bey ve toyota turkiye araciligi ile Toyota Merkez' e sesimizi duyurup olayı anlatabiliriz... Hatta ve hatta Toyota' nın yasadigi bu son olaydan sonra iyi bir imaja ihtiyaci var... İste size saglamlık, performans ve guc icin yeni ve mukemmel bir imaj...

Arkadaslar kusura bakmayın boyle arka arkaya bir suru msj oldu internetimdeki bir sorun nedeni ile giremiyorum, hepsini toptan yanıtlamis oldum... arasıra kesiliyor yine...

bu arada toyotanın imajı konusunda aynı şeyi düşünmüşüz. toyotanın bunu yapmasının tam zamanı

aslinda milleti korkutmamak icin 2-3 yıl dedim mustafacim, ideal olan ve benim kafamdan gecen gelecek yıl bahar aylarını yaza baglayan, ekinoks 21 mart veya en uzun gun dolayları yani 21 haziran ve cevresi, mevsim gecisleri ve heryerde havanın ideal olmasi acisindan...

toyota konusunda sen su an hepiizden cok ondesin cunku CEO' yu taniyor olman dogrudan bizim icin 1. adami tanıyor olman demek olayı onumuzdeki zamanlarda ona acmamiz projeye destegi hizlandirabilir...

dağlar' Alıntı:
cem kardeşim ben söylemiyorum tecrubelerim söylüyor biz altı araçla karadenizi gezdik 4000 km re canımız çıktı 15 araçla 20000 km imkansız............bu araçların yakıt. gümrük. arıza.gibi sorunları olacak.içerisindeki kişilerin sağlık ve piskolojik sorunları olacaktır.imkansız bir iş........

mustafa kardesım tecrubeye saygı sonsuz ;D dıycek laf yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR