Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,824
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

Arkadaşlar, büyük düşünmek bu olsa gerek :D. Çok büyük ve heyecan verici bir proje. Gelmeyi çok isterim. Gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım ve proje safhasında destek vermeye hazırım.
Haydi hayırlısı.

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar, büyük düşünmek bu olsa gerek :D. Çok büyük ve heyecan verici bir proje. Gelmeyi çok isterim. Gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım ve proje safhasında destek vermeye hazırım.
Haydi hayırlısı.

"gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım"
bu çok hoş bi gaz bence ;D
bi başka variete de şöyle olabilir,
"siz gidin ben hemen geliyorum,
hemen arkanızdayım yetişiyorum"

Selim

mustafa kardesımde banko bende banko simdiden 3 kisi banko 10 .15 arac olucaz galiba benzını dert etmeyın oralarda su daha pahalı ben ıranda mısırda bır depoyu 10.15
dolara depo doluyor benzın dert degıl

Selim arkadaş,
istemek çok güzel birşey fakat gerçekleştirmek sadece istemeyle olmuyor maalesef.
Bu olayda gelemeyen kişilerinde desteği çok işe yarıyor, çevremde böyle ekspedisyon yapmış yakın bir arkadaşım olduğu için biliyorum. Bu sebeple olurya insanlık hali, yarın ne olacağımız belli değil ;),dediğim gaz değil aktif olarak destek verme taahhütü diyorum ben.

Arkadaşlar dediğim gibi Nepal e motorla giden yakın bir arkadaşım var. Olmazsa bir ara toplanıp kendisinden tecrübelerini paylaşmasını isteyebiliriz. Zaten onlarda gitmeden önce böyle bir yolculuk yapan kişilerle görüştüler ve ciddi bir hazırlanma programı yaptılar.

selimsarper' Alıntı:
"gelemesem bile sonuna kadar sizin yanınızdayım"
bu çok hoş bi gaz bence ;D
bi başka variete de şöyle olabilir,
"siz gidin ben hemen geliyorum,
hemen arkanızdayım yetişiyorum"

Selim

Sevgili Burak,

Canı gönülden katılıyorum,
Amacım küçük bir tebessüme vesile olmaktı,

Yukarda daha kısa süreli ve gerçekleştirilmesi daha olası bir önerim oldu,
umarım dikkatinizi çekmiştir

sevgiler

Selim

arkadaşlarheyecan verici 1-2 sene sonrasına söz vermek zor ama yaşadığım sürece destekçisiyim bu ğrojenin bence toparlanalım ve neler yapabileceğimize bakalım serkan hocam top sende

Nacizane tavsiyem, "Asya Yolları, Himalayalar ve Ötesi" isimli Nasuh Mahruki'nin kitabını okumanızdır yola çıkmadan. Motorsikletle Katmandu'ya kadar gitti kendisi. Aydınlatıcı bir kitap olacaktır sizin için. Günlük şeklinde yazılmış bir kitaptır, gümrük geçişlerinden tutun da, kalacak yerlere, kirli ve temiz yakıtların başına açtığı işleri, yollarda başına gelenleri de anlatmıştır, ışık tutacağına inanıyorum.

cemtascioglu' Alıntı:
mustafa kardesımde banko bende banko simdiden 3 kisi banko 10 .15 arac olucaz galiba benzını dert etmeyın oralarda su daha pahalı ben ıranda mısırda bır depoyu 10.15
dolara depo doluyor benzın dert degıl

Bankolar 4, nasıl olsa uzun bir planlama safhası olacak. Bu gezi ciddiye binerse ben işlerimi ona göre ayarlarım.

Herşey hayal etmekle başlar...

Hayaller kurulur ve beyin buna inanır ;)

Sonra beyin bu hayalleri planlar ve planlar oluşur...

Sonra fiziki olarak emek harcanır planları gerçekleştirmek için...

Ve hayaller gerçek olur ;)

İzoff olarak yaptığımız " Keşif Karadeniz " gezimizde tam bir sene önce bizim için hayaldi, oysa şiimdi hayal gibi bir geziyi tamamlamış olduk...

Bu geziyi hayal etmek yolun yarısını almak demek...

Beyin inandığı zaman gerisi tefarruattır ;)

Şimdiden hepimize kolay gelsin...

arkadaşlar bu gezi abartılacak zorlukta bir gezi değil sanki hiç gidilmemiş sanki hiç denenmemiş bir yol değil. sonuçta bu yolu dünyada binlerce kişi motorla dahi geçti. o kadarda zor bir iş değil önemli olan zaman ayırabilmek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR