Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,824
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

sedat tabi abi çok iyi hesap yapmak lazım yoksa benzın bıter su bıter valla 1000 km varsa araçlar yakıtı x3 de yakabilir çok iyi arastırmak lazım sonra astir demiyerim çölde gelçi onunda kolayı var elimizdeki yakıtı bir arac a yukleyip gönderiliz yakıt alır gelir belli olmaz belkide gelmez ;D ;D ordan basar gidermiş

Etiketler

hersey ayrintili olarak hesaplanir cem, sponsorlar olacak biz cebimizden bir sey vermeyecegiz... yakıt falan hepsi hallolacak... merak etme sen... yeterki ekibi toplayalim...

Hem de gobi çölünü geçmek gerekiyormuş ;D

Serkan hocam rota resimdeki kırmızı yolmu?

[attachment=1]

ipekyolu.jpg

arkadaslar simdi benim cikmam gerek, aksm da belki baglanamayabilirm yarın gorusmek dilegi...

ben yokken baglanan dostlar, once fikri icsellestirelim sonra tartisalim... :smiley:

imkansiz degil unutmayalim...

niyetim var :D

oralarda lpg bulabilecekmiyiz yoksa benzine devammı..gerçi sponsorlar ayarlanabilirse sorun yok.

attachmenqwt-8.jpg

attachment-14.jpg

attachment-19.jpg

DSCF0260email.jpg

atastachment-18.jpg

pandipieri' Alıntı:
evet sedatcim sadece turkiyeden cikisimiz hazar denizi tarfından iran cikisli olacak...

Hazar denizi deyince benim aklıma hep Baküdeki petrol kokusu geliyor. Hayırlısı bakalım.

Aşagıdaki linkte yeralan haritalarda işe yarayabilir.

http://www.silkroadproject.org/tabid/177/default.aspx

çağlar' Alıntı:

oralarda lpg bulabilecekmiyiz yoksa benzine devammı..gerçi sponsorlar ayarlanabilirse sorun yok.

Arkadaşım koyma böyle resimler, aldık artık Discoyu ;D Zaten sabit'te arabayı satışa koymuş. Daha birkaç ay önce ben satmam diyordu bana.

Bu arada kafa karıştırmak gibi olmasın ama İzmirden Trablusa feribot seferleri başlıyormuş. Trablus - Cape town da fena olmaz yani ;D

Yaw acayip olur da zaman işi işte.
Şu zaman işi biraz zora sokuyor,yoksa bundan daha iyi aksiyon olmaz :D

Gönlüm tamamdır bende varım diyor. ;D
Aklım hadi lan,otur yerinde diyor ;D

çağlar' Alıntı:

Çağlar Bey,
TR sınırları dışına çıktığınızda, sponsor olmasa bile yakıt sorunu yok. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Çağlar Bey,
TR sınırları dışına çıktığınızda, sponsor olmasa bile yakıt sorunu yok. Selamlar.

Gerçekten çok ucuz, hatta bir ara Türkmenistanda her ailenin aylık 400 lt ücretsiz yakıt hakkı vardı. Halen devam ediyormu bilmiyorum :D

Eeee bizde aileyiz noolmuş ;D gezenbilir ailesi olarak bizimde hakkımızı verisinler oralarda ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Gerçekten çok ucuz, hatta bir ara Türkmenistanda her ailenin aylık 400 lt ücretsiz yakıt hakkı vardı. Halen devam ediyormu bilmiyorum :D

Suriye, Irak ve İran'da 2000 cc. araçlara motoru küçük diye burun kıvırıyorlar, V6-V8 araçlar tercih ediliyor. Hatay'da bulunduğum dönemde 30 km. uzaktaki sınır kapısından Suriye'ye geçip yakıt alıp dönen arkadaşlarım vardı. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR