Toyotalar İpek Yolunda

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 549
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,717
Ynt: Toyotalar İpek Yolunda

Aklın orada degil mi? ama sen yaptigin her isi hakkını vererek yaptigin icin hic merak etme abicim mukemmel olacak ve kazasız belasiz donup dogru bir is yapmanın verdigi huzur ile uyuyacaksiniz hepiniz...

Etiketler

Gezenbilirde çok sağlam bir aile yapısı oluştu tüm arkadaşlarımın ayağı sağlam basıyo..

Kazasız belasız inşallah bu işnde hepbirlikte altından kallkıcaz..

Bu sosyal projemiz çok ses getirecek umarım herkeze ışık olur..

Abi sen olursun da orada ışık orada aydınlık olmaz mi?... ben de gercekten cok kaliteli dostlar edindigime inanıyorum gezenbilir sayesinde ...

ben kaciyorum simdilik herkese iyi geceler... :smiley:

Bu arada ben daha önce yazmış olduğum Türkçe kitapların siparişi verdim. Ama tabi olayın bir de yabancı dilde yazılmış literatür boyutu var. Acaba aşağıdaki kitaplar konusunda yorumlarınız nedir?

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0714844098/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/9622177611/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance

http://www.amazon.com/Silk-Roads-2nd-Turkmenistan-Uzbekistan/dp/1905864000/ref=pd_sim_b_4

hımm bayaa guzel kitaplara benziyor siparis edeyim bari gelsinler inceleyelim, bu arada haftaya geliyorum istanbula sukru dostum carsamba oradayim...

arkadaslar az once yaban tv de izci programını izledim, izleyen var mı? bizim antoff gezisini gosterdi hayli guzeldi... ama sanırım cekimleri 2ye bolmusler, 1. bolum dedi en sonda...

Şükrü kardeş adresler için sağol gerçi tarzanca çeviri googlenin yaptığı ama hiç yoktan iyidir

Serkan Bey, benim içinde sipariş ederseniz sevinirim. Aslında birde gezi DVD'leri var daha incelemediğimiz. İsterseniz birde onlara bakalım sonra sipariş verelim. Ne dersiniz?

Erkan Bey estağfurullah. Boş kaldıkça biraz karıştırıyorum ortalığı ve maalesef hep yabancı kaynak çıkıyor karşıma.

TRT deki ipek yolu belgeselini hatırlarsınız, ben tabi küçüktüm o zamanlar, rahmetli babam çok sevdiği için video kasetlere kayıt yapmıştı. Anneme gidince evi bir arayacağım. Bulursam cd ye veya dvd ye çeken birini bulup izlenebilir hale getirmeyi düşünüyorum.

Bakkan' Alıntı:
TRT deki ipek yolu belgeselini hatırlarsınız, ben tabi küçüktüm o zamanlar, rahmetli babam çok sevdiği için video kasetlere kayıt yapmıştı. Anneme gidince evi bir arayacağım. Bulursam cd ye veya dvd ye çeken birini bulup izlenebilir hale getirmeyi düşünüyorum.

Burak bulursan bir kopyada ben rica edeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR