Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 612,184

Etiketler










Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi




arkadaşlar
Sedat'tan haber alan var mı?
Libya 'da durumlar iyice sertleşti
Dualarımız onunla ve bütün kardeşlerimizle
 



Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ömer Abi,
benimde az önce aklımdan geçti, gazetede durumun gerginleştiğini yazıyordu.
Allah yardımcıları olsun.

vadili' Alıntı:
arkadaşlar
Sedat'tan haber alan var mı?
Libya 'da durumlar iyice sertleşti
Dualarımız onunla ve bütün kardeşlerimizle
 


Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

kardesim thy da hos dün kalktıkları ucak havaalanına inmeden geri dönmüş 3 ucak gidilmiş fakat iniş olmamıs...yarın yine duruma göre sefer olabilirmiş yine dün 2 gemi libyaya yola cıktı umarım insallah sag salim varırlar su an 25bin türk varmıs libyada dualarımız onlarla olsun...kardesimlede irtibat halindeyim ben o da bana zaten haber vericek ne olup ne gittiğini :-[
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Allah herkesi sevdiklerine bağışlasın
Sedat sahrada bildiğim kadarıyle,
mısır tarafından gelebilir diye tahmin ediyorum
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar merhaba,

Birkaç gündür havaalanlarında sorun var, bunlar düzene girene kadar beklemeyi düşünüyorduk. Ancak bugün ben bir grişimde bulunarak yakındaki bir üretim kapına gittim belki onları uçağı ile dönerim diye, fakat uçak gelmedi trablustan. Hal böyle olunca kampa geri döndüm. Yani kaçış planı A çalışmadı, B,C,D,E... planlarımız mevcut :smiley:

Ayrıca gidip oralarda rezil olmaktansa, şu anda olduğumuz bölgede güven içinde beklemek daha mantıklı geliyor. Şartlar oluştuğu anda bütün ekip döneceğiz zaten.
Bu arada haberlere aldanmayın durum o kadar da kötü değil. malesef çok arabesk bir toplum olmuşuz acıtasyon yapmayı seviyoruz.

Dün aklıma ilginç birşey geldi;

Bir devir kapanırken ATAmız burdaydı, şimdi belkide başka bir devir kapanıyor ve ben burdayım. Tarihe şahitlik etmek farklı bir duygu

iyiki varsınız, sanalda olsa dostluk güzel.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,183
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst