Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,041,256

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bir iki konu paylaşayım bari. Duymuşsunuzdur belki, Onbeş yaş üstü motorlu taşıtlara yıllık vergi arttırımı geliyor. Benim gibi eski araçları çok masraf ederek restore edenler için kötü haber... Benim gibi muzdaripler varsa konuyu paylaşalım lütfen. İkincisi, amatör telsiz lisansımı en sonunda aldım. Bütün arkadaşlara tavsiye edilir, o muhteşem donanımlı araçlararınıza yurt genelinde görüşme yapabileceğiniz telsizler yakışır diye düşünüyorum. Toyota grubunun içinde mevcut amatörlerin çağrı işaretlerini öğrenirsem çok sevinirim.

BJ 45' Alıntı:
Bir iki konu paylaşayım bari. Duymuşsunuzdur belki, Onbeş yaş üstü motorlu taşıtlara yıllık vergi arttırımı geliyor. Benim gibi eski araçları çok masraf ederek restore edenler için kötü haber... Benim gibi muzdaripler varsa konuyu paylaşalım lütfen. İkincisi, amatör telsiz lisansımı en sonunda aldım. Bütün arkadaşlara tavsiye edilir, o muhteşem donanımlı araçlararınıza yurt genelinde görüşme yapabileceğiniz telsizler yakışır diye düşünüyorum. Toyota grubunun içinde mevcut amatörlerin çağrı işaretlerini öğrenirsem çok sevinirim.
kasım dalki sınav için başvurumu yapmıştım harcımıda yatırdım ama sınav tarihi bildirilmediği için ancak sınav yapıldıktan sonra haberim oldu yeni sınavı bekliyorum ama ne zaman açılacal bilginiz varmı?

abicim aktivite hep var. ama kayda alacak adam olmuyor. Bu haftasonu daha iyiydi yağmur vardı. hatta sulu kar Bizim Bülent offroad federasyonunda toplantı ya gitti bende kayınpederle Sinop avcılık atıcılık klübü sezon kapanış şölenine gittim deli oynaştım Hocaoğlu dağı diye bir yerde çamurda hatta vinç hala açık adam gibi sarmaya vakit olmadı :D silah tüfengh aldım trap vs atışlar vardı çok keyifliydi. Ama görüntüleyecek kimse yoktu.

warmaster' Alıntı:
abicim aktivite hep var. ama kayda alacak adam olmuyor. Bu haftasonu daha iyiydi yağmur vardı. hatta sulu kar Bizim Bülent offroad federasyonunda toplantı ya gitti bende kayınpederle Sinop avcılık atıcılık klübü sezon kapanış şölenine gittim deli oynaştım Hocaoğlu dağı diye bir yerde çamurda hatta vinç hala açık adam gibi sarmaya vakit olmadı :D silah tüfengh aldım trap vs atışlar vardı çok keyifliydi. Ama görüntüleyecek kimse yoktu.
sana bide kameraman lazım o vakit

Mayıs ayında yapılacak diye biliyorum. Kıyı emniyet md. lüğü sitesini sürekli takip etmende fayda var.

telsiz bende istiyorum hatta gemici belgesi için şuan kursa gidiyorum. sınav yarın deseler fikrim yok ne nedir bilmem hatta sıkça yaptığım espri bizim kayığa binsem deslerli kıçı nerde bunun diye döner gösteririm diyorum o kadar alakasızım para ile halloluyor.

BJ 45' Alıntı:
Mayıs ayında yapılacak diye biliyorum. Kıyı emniyet md. lüğü sitesini sürekli takip etmende fayda var.
;D teşekkür ederim bu sefer girip alayım şunu hayırlısı ile ;D ;D

Kürşad gel beraber girelim olmadı kopya da çekerizbirlikten kuvvet doğar ;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
telsiz işini bende düşünüyorumda onun da dersine çalışmak lazım

Gözünüzde büyütmeyin, zor değil. Sorular belli, cevapları ezberliyorsunuz. Transistörün t sini bilmem 97 ile geçtim.

Recep bey hayirli olsun lisansiniz ben hariç kimsede yok toyota camiasinda bildigim kadariyla...
adamlara baskida yapiyorum ama işlemiyo kafalarina iki kişi olursak belki daha iyi olur.

RedlinE' Alıntı:
Recep bey hayirli olsun lisansiniz ben hariç kimsede yok toyota camiasinda bildigim kadariyla...
adamlara baskida yapiyorum ama işlemiyo kafalarina iki kişi olursak belki daha iyi olur.
kardeş ben seni anlayıp saygı duydum da ne oldu sınavı kaçırdım ;D ;D ;D ;D ;D ama bu sefer bitireceğim bu işi ;D ;D

hadi müco yol göster kopya ver girip sınava alalım lisans kurtulalım cb telsizden :smiley:

adama soruları bıle verdım yazdırma sımdı buraya barboros kardesım sadece harcı yatırdıı

gelsın zamanı bakarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR