Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,041,358
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
Kampta kardeşlerimle oturup kafayı bulmuşken ateş başında gece bunu çalıcam ;D ;D ;D

O kafayla söylemeye başlamayalım toplu halde Kürşat ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw

Etiketler

Vallahi o kafayla söyleriz muhtemelen ;D ;D ;D geçen kamp 2 sarhoşun çadır kurma mevzusu oldu öldük gülmekden hala gülüyoruz ;D ;D ;D

buda geleneksel sabah uyandırma müziğimiz ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=yPsUxLLeV1E

heytem abi kapalı hali burada biraz gorunuyor..

kendi amortisorleri var acılması falanda rahat, biraz ugrasırım diyorsa guzel birsey yapabilir arkadasın..

kursat bu model prototipdi aslında, fiberin kalıp maliyeti cok oldu.. ama sayıyı arttırıp fiber yapabiliriz bundan sonrakileri..

ömer dostum bende fiber kalip var. Kendime yapiyorum o kadar da pagli seyler degil.

ilker gorelim hocam su kirmiziyi rengi guzelse degerlendiririz :smiley:

fiber olursa ağırlığı ciddi düşürürüz şöyle zeminede hafif bir çözüm, üstüde fiber yapılabilse sök tak işi kolay olur aracında dengesini bozmaz. Güzel hafif bir fiber kapamaya talepde olur muhtemelen. Ama sonucu görmeden kimsede istemez. neyse bir gelişme olursa takipdeyim :smiley:

RedlinE' Alıntı:
ömer dostum bende fiber kalip var. Kendime yapiyorum o kadar da pagli seyler degil.

sende fiber kalıbı olmayan bişey olsun be kardeşim ;D ;D ;D

bu yaz gelmeden şu çadır işine ben el atayim senin kalıpla , snein projeler 5 senede biter yoksa

RedlinE' Alıntı:

abi gormek isterim sendeki kalıbı.. kaysride 1500 lira fiyat cıkardılar fibere.. birde senin dusundugun model tamamen yukarı mı kalkacak yoksa boyle tek taraftan mı acılacak?

Benimki tamamen yukari kalkacak kapandiginda max 4-5 cm olacak kaset gibi bagajın altinada sokabilirim. kumas geldi ama yetmiyo ingiltereden aldim ik parca yanliz fermuar işini çozemedim. en sikintili yerde orasi. boylamasina 200 falan oluyor kapandiginda 120-125 falandi galiba

fermuar isini o kadar takma abi, fermuarın ustunu kapaklı yaparsın.. uzerindeki tum dikislerede wurt un sprey balmumunu sıktın mı tamamdr..

tamamen yukarı açılan model için aklımızda motorlu bir duzenek var, bakalım onumuzdeki aylarda yapabilrim...

Bunun için webostonun bir parçasi var y boru diye geçiyor. ondan lazim uzerinde mandal var iki tarafada ayarliyosun mesela yukari daha cok hava vermelisin.

'İhtiyar heyeti'

IMG_1976 - Kopya.jpg

Arkadaşlar, kimsede çıt yok. Ben köşenize katılmadan önce 870 sayfa konuşmuşsunuz, ben geldim diyemi sustunuz :D

BJ 45' Alıntı:
Arkadaşlar, kimsede çıt yok. Ben köşenize katılmadan önce 870 sayfa konuşmuşsunuz, ben geldim diyemi sustunuz :D
;D ;D ;D ;D ;D

hayırlı Akşamlar recep bey şimdi dizi saati bitsin gelirler sohbete ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
pirayeji

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR