Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,108
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

discovery-V8' Alıntı:
Faruk abi hayırlı uğurlu olsun bu Cihandan korkulur valla, yakında herkesi vx100 lendirecek;D ;D ;D

Teşekkürler heytemcan..haklısın kardeşim cihandan korkulur.. ;D

Etiketler

arkadaşlar ,toyota buluşması geleneksel ise yılda bir kere yapılır ( benim bildiğim ) , onada zaten hep berbaer katılıyoruz ,elimizden geldiği kadar ,dert etmeyin ama konu biraz amacından çıkmış gördüğüm kadarı ile ,tuğsan kardeşim başka bir site altında bu buluşmayı yapıyor ,ama tekrar söylüyorum bana tarihleri uymuyor ,ayrıca hep beraber planlasaydık çok daha fazla katılımcı olurdu , ama zaten planı yapılmış bir buluşma , yani yapacak bir şey yok , hepimiz arkadaşız ,dostluğumuz devam ediyor , o tarihte müsait olanlar gidecekler, bu kadar büyütecek bir şey yok , ama tekrar söylüyorum bu buluşma geleneksel toyota buluşması değildir, geleneksel dediğin her yıl aynı tarihte yapılır ,kimin yaptığı ,hangi site başlığı altında yapıldığı önemli değil , aynı anda 10 tane site başlığı altında duyururuz ,hep beraber , o yaptı bu yaptı gibi değil , hepimiz yaparız aynı anda katılımcı sayımızda çok fazla olur , amaç toyotaları bir araya toplamaksa buda bu şekilde olur , ben yaptım siz gelinle olmaz kusura bakmayın ,saygılar

sedat ne anladığını inan anlamadım, ben geziden falan bahsetmiyorum, kızmam içinde bi sebep yok zaten,uslubu bozmamakta fayda var
teknik bir karmaşa var sitede herkes ulaşamıyor isteği yere diyorum, sen başka bir şey anlıyorsun.

yavuzcum yaklaşımın için teşekkür ederim, benim derdimi anlamışsın

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sedat ne anladığını inan anlamadım, ben geziden falan bahsetmiyorum, kızmam içinde bi sebep yok zaten,uslubu bozmamakta fayda var
teknik bir karmaşa var sitede herkes ulaşamıyor isteği yere diyorum, sen başka bir şey anlıyorsun.

yavuzcum yaklaşımın için teşekkür ederim, benim derdimi anlamışsın

Heytem hepimiz olgun insanlarız uslüp hiç bir zaman bozulmaz. Birbirimize saygıda kusur etmeyiz. Yarın yine yüzyüze bakacağız.
Ben mi yanlış anladım diye geriye dönüp yazılanarı tekrar okudum.

Demek ortada iki problem var, ben yazdıklarımı aşağıdaki yazılarına istinaden yazmıştım.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
e toyota buluşması yapalım deddik, kimseden sesseda yok, nasıl olcak bu iş

Bunun için herhangi bir konu açılmadı, biliyorsunki bu başlığa sadece belli bir grup tarafından erişilebiliyor.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz olayın incelenmesi gerektiğini düşünüyorum, kasım ayıda aynı anda 40-50 kişi yazarken şu anda aynı tabloyu göremiyorum, zaten 7 24 ün ne olduğunuda bilmiyorum, çünkü giremiyorum ve öyle bir isteğimde yok. sadece suçlunun 7 24 olduğunuda sanmıyorum, fakat bir aksilik var sanırım. eski yazan ve bilgi aldığımız arkadaşlarımız yok

Bunun için özür diliyorum, Çünkü ben 40-50 kişi derken geziye katılımcıları söylüyorsun sanmıştım.

sedat konu şu=
1 teknik erişimden ötürü( sanırım)kan kaybediyoruz
2 konuyu inceleyen arkadaş sayısı düşünce toyota gezisi varmı okmu belli olmuyor diyorum, niye gelmiyosunuz demiyorum

ayrıca geziyi ben düzenlemiş olsam , ben düzenledim derim
ama her toyota gezisinede ayda 1 olsada katılırım

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sedat konu şu=
1 teknik erişimden ötürü( sanırım)kan kaybediyoruz
2 konuyu inceleyen arkadaş sayısı düşünce toyota gezisi varmı okmu belli olmuyor diyorum, niye gelmiyosunuz demiyorum

ayrıca geziyi ben düzenlemiş olsam , ben düzenledim derim
ama her toyota gezisinede ayda 1 olsada katılırım

Konu anlaşılmıştır ;)

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
sende kusura bakma sedatcım

Heytem sorun değil, ben sadece keyifle yaptığımız Toyota buluşmasının bu şekilde olmasına çok üzüldüm. Dolayısıyla biraz aşırı tepki verdim sanırım.

Arkadaşlar Toyota Buluşmasında benimde fikrim şöyledir. Bu buluşma geleneksel ise kim nerede yaparsa yapsın bu markaya gönül verenler orada bulunmalı. Biz aramızda iletişim sorunu yaşıyorsak araçların ne günahları var buluşturalım hasret gidersinler ( gençler / yaşlılar ) yüzleri gülsün.
Aslında geleneksel buluşma gerçekten geleneksel olacaksa çok önemli bir sebep olmadıkça aynı tarihlerde yapılmalı. İyi niyet hakimse bu buluşmalarda herkes ait olduğunu düşündüğü çatı altından çıkabilir ve bu ortak organizasyonda bir araya gelebilir , sonra da evine dönebilir . Burada asıl olan Toyota etrafında bir araya gelmektir. Kötü niyet olabileceğini ise hiç bir zaman düşünmek istemiyorum zaten o zaman bütün dengeler değişir.

Evet bence de bir iletişim eksikliği yaşıyoruz ve bu durumdan bende kendi adıma mutlu olmadığımı ifade etmek istiyorum. Bizleri burada biraraya getiren ortak tutkularımız ise fakat bu nokta da yeni katılımlar ve dostluklar sağlayamıyorsak o zaman gerçekten bir sorun var demektir.Ya bu tutkuya sahip insanlar ciddi oranda azaldı yada bize ulaşamıyorlar.Bence cevap belli çözümde belli gibi.
Önce ulaşılabilir olmalıyız geçmiştede belirtmek istediğim buydu. Geçerli olabilecek sıralama genele açık olarak ;
Off-road altında / marka / özel etkinlik / teknik / serbest muhabbet / vb.... şeklinde sıralama olabilirmi ?
Amaç muhabbet ise Serbest Muhabbet / Off-road / şeklinde olabilir mi ?
Yada teknik olarak başka bir çözüm, ama mutlaka bu tutkuya sahip insanların basitçe ulaşabileceği ve iletişime girebileceği bir düzenleme yapılabilir mi ?

Selam ve Sevgilerimle

Ahmet Öztürk

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bu 7 24 mü nedir, buraların keyfini kacırdı, yavaş yavaş kopmalar oluyor, bende bunlardan biriyim müco

Yok abi 7/24 le alakası yok.
Buranın tüm kullanıcılar tarafından görünmemesi felan yüzünden biraz fakir kaldı diye ağırlıklı bi görüş hakim.Dediğin gibi bi teknik konu aslında ;)
Yani,buranın tekrar tüm gezenbilir ailesine tekrar açılması fikrindeyiz bi çoğumuz. ;)
Bu şekilde,bence hem katılımcı çeşitliliği, hemde konu çeşitliliği açısından daha verimli olur :smiley:

gokhanlro' Alıntı:
...Gider ayak Erkan ı iptal etti bizimde pazar ımızın baş ağrısı ile geçmesini sağladı ... ;D Antalyaya geldiği zaman ne yapacağız bilemiyorum ???

selamlar

İptal miptal yok kardeşim ;D taş gibi ayaktayım ;D
Anlattırma şimdi bana kendi halini ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri