Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
arkadaşlar ,toyota buluşması geleneksel ise yılda bir kere yapılır ( benim bildiğim ) , onada zaten hep berbaer katılıyoruz ,elimizden geldiği kadar ,dert etmeyin ama konu biraz amacından çıkmış gördüğüm kadarı ile ,tuğsan kardeşim başka bir site altında bu buluşmayı yapıyor ,ama tekrar söylüyorum bana tarihleri uymuyor ,ayrıca hep beraber planlasaydık çok daha fazla katılımcı olurdu , ama zaten planı yapılmış bir buluşma , yani yapacak bir şey yok , hepimiz arkadaşız ,dostluğumuz devam ediyor , o tarihte müsait olanlar gidecekler, bu kadar büyütecek bir şey yok , ama tekrar söylüyorum bu buluşma geleneksel toyota buluşması değildir, geleneksel dediğin her yıl aynı tarihte yapılır ,kimin yaptığı ,hangi site başlığı altında yapıldığı önemli değil , aynı anda 10 tane site başlığı altında duyururuz ,hep beraber , o yaptı bu yaptı gibi değil , hepimiz yaparız aynı anda katılımcı sayımızda çok fazla olur , amaç toyotaları bir araya toplamaksa buda bu şekilde olur , ben yaptım siz gelinle olmaz kusura bakmayın ,saygılar