Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,602
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihancım zaten senden başka geri dönende olmadı,
forum moderatörlerinin bazı kararlar alırken daha dikatli olması gerekiyor, 7 24 diye birşey uygularsan , daha geniş kitlelere ulaşma hedefinden uzaklaşırsın, erişimin zayıflar, benden söylemesi

bu uygulama bana sunu hatırlattı, damsız almıyoruz birader, restaronumuzda yer şu an yer yok gibi....
şimdi cihanım tokattan bir arkadaşımız nasıl giricek bizim aramıza( hoş geldin 5 gittinler hariç) sorarım...?
herkese iyi haftalar

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
e toyota buluşması yapalım deddik, kimseden sesseda yok, nasıl olcak bu iş

Heytem, can arkadaşım benim, Toyota buluşması için hepimiz kendimizi sonbahara göre ayarlamıştık.
Son anda, o da bir abimizin sitemi ile öğrenince, üzüldük, yapacak birşey kalmadı.
Hepimiz Toyota buluşmasına katılmak için can atıyoruz. Ben geçen sene çok büyük özveride bulundum buluşma için. Cebimde param yokken, işimden ücretsiz izin alarak 700 km yol yaptım FJ40 ile. Böyle bir organizasyonu keşke daha önce burda duyursaydınız, yine aynı özverilerde bulunmaya çalışırdım. Sonra ortada bir liste bile yok, kim geliyor, kim ne yapıyor belli değil.

Ayrıca sende biliyorsun ki, haziran ayı için benim yapılmış planlarım var. Nasıl katılabilirim bu saatte Toyota buluşmasına?
Asıl bizim sitem etmemiz lazım organizasyonu yapan arkadaşlara. :(

Heytem abi, ben problemi anlayamadım, biraz açarmısın, muhabbet sayfalarının gelene açık yerde olmaması moderatörlerin seçimi değil, Bunu tartışalım , gerekiyorsa tüm muhabbet başlıkları kapansın genele açık off-road muhabbet te toplansın.

Selamlar

RedlinE' Alıntı:
Bana her yol uyar...
Cihan abi hoş geldin bitti inşallah telaşlar.

Mücahit cihan telaşı atlattı,,,,,, Gider ayak Erkan ı iptal etti bizimde pazar ımızın baş ağrısı ile geçmesini sağladı ... ;D Antalyaya geldiği zaman ne yapacağız bilemiyorum ???

selamlar

yavuz olayın incelenmesi gerektiğini düşünüyorum, kasım ayıda aynı anda 40-50 kişi yazarken şu anda aynı tabloyu göremiyorum, zaten 7 24 ün ne olduğunuda bilmiyorum, çünkü giremiyorum ve öyle bir isteğimde yok. sadece suçlunun 7 24 olduğunuda sanmıyorum, fakat bir aksilik var sanırım. eski yazan ve bilgi aldığımız arkadaşlarımız yok

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuz olayın incelenmesi gerektiğini düşünüyorum, kasım ayıda aynı anda 40-50 kişi yazarken şu anda aynı tabloyu göremiyorum, zaten 7 24 ün ne olduğunuda bilmiyorum, çünkü giremiyorum ve öyle bir isteğimde yok. sadece suçlunun 7 24 olduğunuda sanmıyorum, fakat bir aksilik var sanırım. eski yazan ve bilgi aldığımız arkadaşlarımız yok

Abicim 7/24 aynı burası gibi yan komşu başlık, zaten tüm arkadaşlar oradada yazıyor, girmek için ayrı izne gerek yok buraya girebiliyorsan orayada girebilirsin, genele açık olmaması problemse bunu tartışalım, hepsini yani tüm marka muhabbet başlıklarnı tek başlıkta toplayalım .

Birde sorun paylaşılacak şeylerin muhabet başlığında kaynamasından kaynaklanıyor, herkes bildiklerini o konuya özgü başlık açarak paylaşsa çok daha yararlı olacak, muhabette de sadece muhabbet olsun yoksa iş çığrından çıkıyor, teknik bölüm muhabbet sayfasına dönüyor.

Selamlar

yavuzcum,bu ortamda güzel dostluklar kurduk, benim endişem bu büyük grubun dağılması, bende diyorumki bu işin içinde olan sizler olarak bu konuyu gözden geçirmeniz, problem yok diyorsanız ok! devam

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
yavuzcum,bu ortamda güzel dostluklar kurduk, benim endişem bu büyük grubun dağılması, bende diyorumki bu işin içinde olan sizler olarak bu konuyu gözden geçirmeniz, problem yok diyorsanız ok! devam

Heytem abicim konuyu birlikte gözden geçirelim hatalı olan ne varsa konuşalım tartışalım, çözümü beraber bulalım. Mesela herkes içndekileri uygun bir uslupla döksün, varsa çözüm önerilerini yazsın, ne yapabiliriz , ne yapamayız, sorunun kaynağı nedir bunu birlikte bulalım birlikte çözelim.

Gezenbilir bizim tapulu malımız değil burada tek satır yazmış herkesin ortak paydası, daha iyi olması için ne gekiyorsa ben elimden geleni yapmaya hazırım.

Selamlar

Kimse kötü olmak istemediği için yazarak değilde sessiz kalarak tepki veriyor.

Heytem belki kızacaksın bu yazdıklarıma ama yinede yazacağım, yoksa kimse içindekileri dökmeye niyeti yok. Benim içim dışım bir, istersen kız bana arkadaşım.

Bence çok büyük bir hata yaptınız. Dikkat edersen bu başlıktaki muhabbetin kesilme tarihi ile Toyota buluşmasının üzücü bir şekilde duyulma tarihi anyı.
Madem böyle bir organizasyona soyundunuz ve yazdığına göre siz yapıyorsunuz. Keşke ilk ikisi Gezenbilir çatışı altında yapılan bu organizasyonu yine burda da duyursaydınız.
Tamam bir arkadaşımız kendince kızıp burdan ayrıldı ve başka forumlarda yazmaya başladı. Peki ya sizler neden burda bir konu başlığı açmadınız?
Keşke sen veya Ersun bey bir konu başlığı açsaydı, insanları davet etseydi ve bu buluşma forumlar üstü bir düzeye taşınsaydı, her yıl katlanarak büyüseydi. ;)

Şimdi problem var deyip, geçen sene 40-50 kişi adını yazıyordu, niye şimdi yazan yok demene şaşırdım açıkçası.

hsbasar' Alıntı:
Kimse kötü olmak istemediği için yazarak değilde sessiz kalarak tepki veriyor.

Heytem belki kızacaksın bu yazdıklarıma ama yinede yazacağım, yoksa kimse içindekileri dökmeye niyeti yok. Benim içim dışım bir, istersen kız bana arkadaşım.

Bence çok büyük bir hata yaptınız. Dikkat edersen bu başlıktaki muhabbetin kesilme tarihi ile Toyota buluşmasının üzücü bir şekilde duyulma tarihi anyı.
Madem böyle bir organizasyona soyundunuz ve yazdığına göre siz yapıyorsunuz. Keşke ilk ikisi Gezenbilir çatışı altında yapılan bu organizasyonu yine burda da duyursaydınız.
Tamam bir arkadaşımız kendince kızıp burdan ayrıldı ve başka forumlarda yazmaya başladı. Peki ya sizler neden burda bir konu başlığı açmadınız?
Keşke sen veya Ersun bey bir konu başlığı açsaydı, insanları davet etseydi ve bu buluşma forumlar üstü bir düzeye taşınsaydı, her yıl katlanarak büyüseydi. ;)

Şimdi problem var deyip, geçen sene 40-50 kişi adını yazıyordu, niye şimdi yazan yok demene şaşırdım açıkçası.

Hepten kafam karıştı, bizdemi bir problem var , yoksa forum dışındanmı ??? Anladığım kadarıyal bir Toyota buluşması var, Gezenbilir haricinde yapılmak isteniyorsa benim buna yapabileceğim bişey yok, herkesin kendi tercihi ama burada bir gerginlik varda çözümüne benim veya diğer arkadaşlarımızın yapabileceği birşey varsa o konuda gerekenleri yazdım zaten. Ama hala anlayamadığım 7/24 ile bunların ne alakası var onu çözemedim ::smiley:

7/24 dediğimiz bir serbest muhabbet köşesi, güya LR cılar için ama içeride yazanların %80 inde LR yok öyle bir şart ta yok ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.new;topicseen

Selamlar

Teşekkürler arkadaşlar daha iyisi sizlerin olsun..

Cuma günü cihan kardeşim antalya ya geliyodu ne yapalım dedik..karşılama panosu yerine 100 le karşıladık.. ;D

22885134b2a.jpg

Maşallah Faruk abi çok güzelmilş, kazasız belasız gezesin. :smiley:

THE FARUK' Alıntı:

Cuma günü cihan kardeşim antalya ya geliyodu ne yapalım dedik..karşılama panosu yerine 100 le karşıladık.. ;D

THE FARUK' Alıntı:

Faruk abi hayırlı uğurlu olsun bu Cihandan korkulur valla, yakında herkesi vx100 lendirecek;D ;D ;D

Faruk bey, tekrar hayırlı olsun, size yakıştı 100.

Ortalığı biraz neşelendirelim. Heytem sen seversin tunning işlerini :D

http://akilli.tv/video/166862/Tunning-dunyasi.aspx

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.