Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,651

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
Sedat,
kac senedir Libya dasin,daha nekadar kalacaksin?

Altan bey 3.5 yıldır burdayım. Gelirken 3 sene çalışır dönerim diye gelmiştim ancak bu ekonomik kriz ve petrol sektöründeki dalgalanmalar yüzünden burda kaldım.
İşin açıkçası birazda işimi seviyorum, hobilerim için bana zaman ve nakit yaratıyor. Yıllık bazda bakıldığında 7 ay çalışıyorum 5 ay izinliyim.
Ne kadar daha kalırım kestiremiyorum. İşin içinde hasret olmasa ömür boyu yaparım bu işi :D

hsbasar' Alıntı:
Altan bey 3.5 yıldır burdayım. Gelirken 3 sene çalışır dönerim diye gelmiştim ancak bu ekonomik kriz ve petrol sektöründeki dalgalanmalar yüzünden burda kaldım.
İşin açıkçası birazda işimi seviyorum, hobilerim için bana zaman ve nakit yaratıyor. Yıllık bazda bakıldığında 7 ay çalışıyorum 5 ay izinliyim.
Ne kadar daha kalırım kestiremiyorum. İşin içinde hasret olmasa ömür boyu yaparım bu işi :D
Ekmek nerede,hayat orada,senede 5 ay tatil daha ne olsun,sen orada kalmaya devan et emeklilige kadar,hem de para biriktirisin nasil olsa
orada fazla para harciyamazsin ;) ;)

altay41' Alıntı:
Ekmek nerede,hayat orada,senede 5 ay tatil daha ne olsun,sen orada kalmaya devan et emeklilige kadar,hem de para biriktirisin nasil olsa
orada fazla para harciyamazsin ;) ;)

Dediğim gibi işin içinde hasret olmasa,
Ekmek şimdilik burda, bakalım ilerde neler çıkacak kısmetimize.

gokhanlro' Alıntı:
Sıcak haber arjadaşlar ...... :smiley:

Hızını alamayan THE Faruk abimiz rekora doğru koşuyor.... :D Memleketeki tüm toyotaları ve hatta 4x4 lere göz diken The Faruk abimiz en son olarak bir vx100 le uhdesindeki TYT araç kolleksiyonunu pekiştirdi... :D :D

selamlar

Faruk bey, hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.
Fotolarını bekliyoruz dört gözle :D

yakisir Faruk abime , zaten cihan abi simdi antalyaya gidiyor ordaki herkes vx100 alicak sirayla ben buraya yaziyorum ;D ;D ;D

memelekette enflasyon yetmiyordu birde tyt enflasyonu yarattınız valaaaa. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Faruk bey hayırlı uğurlu olsun. ;)

kazasiz belasiz inşallah
amiral gemisini ilanlarda gorunce dedim içinden bomba geliyor.

giriyor forumlarada yazmiyor pek
Adam 80 alana kadar sidres yapiyodu aldi bir rahatlik çoktu ustune halada öyle gidiyor bakalim.
Araçla ugraşiyor degişik fikirleri var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR