Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,787

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

fissek' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar, Bursa buluşması akıllardan geçmiş,beninde dün haberim oldu,iş için Dyarbakır daydım.Bu gün Bursa ya döndüm ve hemen konuyla ilgili neler yaparız diye arkadaşlarımız ile görüştük.Biliyorsunuz 22 mayıs ta Türkiye offroad yarışmasının Bursa ayağı var ve de onunda organizatörlüğünü bizim klüp yapıyor.Parkur ve rota çalışmalarını çıkardık ve bu yüzden zaten 28-29 mayısta yapılması planlanan Toyota buluşması için bir ön hazırlık yapılmış durumda.Biz 1-2 aydır zaten off road etkinliği nerede yaparız,neresinin ulaşım daha kolay,konaklama imkanları olan ve en önemliside çevreye rahatsızlık vermeyeceğimiz yerleri daha önce uzun düşünmüştük.Dolayısı ile arkadaşlarımız ile Türkiye offroad yarışının yapılacağı bölgenin bu organizasyon için en uygun yer olduğunu düşündük.
Ama sitedeki havaya bakılırsa birçok arkadaşımız için uygun gözükmüyor gibi.Bence arkadaşlar yeniden değerlendirin derim,biz sizi misafir etmekten onur duyarız ve seve seve, elimizden geldiği kadar en iyisini yapmaya çalışacağız.Arkadaşların dediği gibi sonbaharda da yeniden başka bir organizasyon yaparız,onada katılırız ve katılıyoruzda.
Hepinizi Bursa ya bekleriz. :smiley:
Recep cim içten davetiniz beni çok mutlu etti ama maalesef sezon başladığından katılım gösterme imkanım yok üzülerek bildiriyorum şimdiden kazasız belasız keyifli bir organizasyon dilerim

fissek' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar, Bursa buluşması akıllardan geçmiş,beninde dün haberim oldu,iş için Dyarbakır daydım.Bu gün Bursa ya döndüm ve hemen konuyla ilgili neler yaparız diye arkadaşlarımız ile görüştük.Biliyorsunuz 22 mayıs ta Türkiye offroad yarışmasının Bursa ayağı var ve de onunda organizatörlüğünü bizim klüp yapıyor.Parkur ve rota çalışmalarını çıkardık ve bu yüzden zaten 28-29 mayısta yapılması planlanan Toyota buluşması için bir ön hazırlık yapılmış durumda.Biz 1-2 aydır zaten off road etkinliği nerede yaparız,neresinin ulaşım daha kolay,konaklama imkanları olan ve en önemliside çevreye rahatsızlık vermeyeceğimiz yerleri daha önce uzun düşünmüştük.Dolayısı ile arkadaşlarımız ile Türkiye offroad yarışının yapılacağı bölgenin bu organizasyon için en uygun yer olduğunu düşündük.
Ama sitedeki havaya bakılırsa birçok arkadaşımız için uygun gözükmüyor gibi.Bence arkadaşlar yeniden değerlendirin derim,biz sizi misafir etmekten onur duyarız ve seve seve, elimizden geldiği kadar en iyisini yapmaya çalışacağız.Arkadaşların dediği gibi sonbaharda da yeniden başka bir organizasyon yaparız,onada katılırız ve katılıyoruzda.
Hepinizi Bursa ya bekleriz. :smiley:

Recep selam, benimde türkiyeye dönüşüm 2 haziran. Çok geç haberdar oldum bu organizasyondan, daha önce olsaydı belki ayarlayabilirdim.

bsayil' Alıntı:
Recep cim içten davetiniz beni çok mutlu etti ama maalesef sezon başladığından katılım gösterme imkanım yok üzülerek bildiriyorum şimdiden kazasız belasız keyifli bir organizasyon dilerim
Sevgili Barbaraos,gelememene üzülürüm.Ama gene de bir bak belki cumartesi pazar 2 günlüğüne sıyırırsın. ;)
hsbasar' Alıntı:
Recep selam, benimde türkiyeye dönüşüm 2 haziran. Çok geç haberdar oldum bu organizasyondan, daha önce olsaydı belki ayarlayabilirdim.
Merhaba Sedat,dostum daha bir ay var,4-5 gün öne alamazmısın gelişini?

fissek' Alıntı:
Sevgili Barbaraos,gelememene üzülürüm.Ama gene de bir bak belki cumartesi pazar 2 günlüğüne sıyırırsın. ;)Merhaba Sedat,dostum daha bir ay var,4-5 gün öne alamazmısın gelişini?

Recep gelişimi öne alırsam dönüşümüde almam gerekir, hal böyle olunca çok önceden planladığımız 15 gün sürecek başka bir etkinliği kaçırırım.

Altan bey

Çift akü ile ilgili araştırma yaparken yine sizin arabaya denk geldim :D

http://www.youtube.com/watch?v=2_GT9P3v_gY

prado ile ilk deneme

2010-04-17_16-04-54_170420101192.jpg

altay41' Alıntı:
Sedat,
anlasilan Prado seni de cekiyor,ben 100 alirsam bunu veririz artik sana
arkalarda lsd var,yuzde yuz olsa baska bir seye gerek yok ,iyi arac.

Altan bey çekmiyor diyemiyeceğim. Toyotanın her modeli güzel, bir de kolay modifiye edilebilseler Türkiyede, hayırlısı diyelim.

Çölde sağnak yağış var şu anda, Toyotalar çamurla mücadeleye başladı. Çıkıp birkaç fotoğraf çekeyim dedim ama çıkılacak gibi değil. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.