Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,155

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar 29 ekim 2010 tarihinde , kemer girişinde bulunan , KINDILÇEŞME KAMP ALANI ,ile ilgili çalışmalarım var , eğer sizler tarafındanda uygun görülürse ,cumhuriyet bayramında ,çam ağaçları altınta denizde sıfır , alabildiğine kumsalda kamp atacağız , hele bir antalyaya geçeyim faruk abininde yardımı ile halledeceğiz

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 29 ekim 2010 tarihinde , kemer girişinde bulunan , KINDILÇEŞME KAMP ALANI ,ile ilgili çalışmalarım var , eğer sizler tarafındanda uygun görülürse ,cumhuriyet bayramında ,çam ağaçları altınta denizde sıfır , alabildiğine kumsalda kamp atacağız , hele bir antalyaya geçeyim faruk abininde yardımı ile halledeceğiz

Esas duruşta bekliyorum kardeşimi..

Benim anladigim kadari ile arkadaslik bu sitede ise var,baska sitede ise yok,
muhabbet sayfasinin ismini de degistirelim o zaman cunku konuyu acan in ismi gozukuyor,
kusura bakmayin yazilardan oyle algiladim,
benim icin burada sik gorustugum, sahsen veya nezdinde tanidigim arkadaslarla bir sekilde beraber olmak hep keyif verici olmustur,
o yuzden toyota dan baska arac bile almaya korkuyorum...
hepinizi seviyorum

Antalya da tek gerçek kışın vaktimiz bol ama yazın hiç şansımız yok arkadaşlar bence bir daha gözden geçirin o tarihi

Oooo Ekimde Antalya fikride muhteşem,kaçmaz. ;D
Tarihi ve yeri kesinleştirin,gerisi kolay ;D
Şimdiden notunu aldım ;D

altay41' Alıntı:
muhabbet sayfasinin ismini de degistirelim o zaman cunku konuyu acan in ismi gozukuyor,
benim icin burada sik gorustugum, sahsen veya nezdinde tanidigim arkadaslarla bir sekilde beraber olmak hep keyif verici olmustur,
hepinizi seviyorum

Altan bey, yazınızın ilk kısmını algılayamadım ama ikinci kısmı için hiç korkmayın, geçek dostlar yine dost kalıyor. Tecrübe ile sabittir ;)

altay41' Alıntı:
hepinizi seviyorum

Altan abicim zaten almışın toyotayı düşünme başka aracı bende seni seviyorum koşulsuz kendi adıma.. ;D

arkadaşlar konuyu ben açıklayayım , anladığım kadarı ile tuğsan arkadaşım , toyota buluşması yapıyor ,planlamayıda yapmış sağolsun ,fakat gerçekten bana tarihler uymuyor ( çok yoğunum ve ev taşıyacağım) ,yoksa tuğsanın yanında olmak isterdim , hepimiz aynı hobiler ile uğraşan ,fakat artık, arkadaşlıkları,dostlukları ,hobilerininde önüne geçmiş bir grup olduk , dikkatinizi çekerim ,toyota bölümündeki üyelerimizin büyük bir bölümü birbirini tanıyor ,birbirleri ile görüşüyor , o site, bu site, diye bir ayrımımız olmadı ,herkes istediği yerde yazıyor ,kendini ifade ediyor , önemli olan , dostluklar ,arkadaşlıklar ,ben bunu bilir bunu söylerim , akşam ateş başında ,marka filan kalmıyor ,sadece birlikte olup gülelim yeter ,gerisi hikaye ,saygılar

THE FARUK' Alıntı:
.
Canım abim sana sevgimin tarifini yaptırma..Hayatta her şey dikine pancalos canım abim . ;)

Sağol abim benim .... Bu gün doktora gittik Doktor bana kardeşim deniz olan yerde yaşayacaksın dedi :smiley: :smiley: :smiley:

Cihanda gidiyo yandık kuruduk bu çölde :smiley: :smiley:

Bu arada benim söylevim,kendi işlerimin sadece turizm sektörüyle alakalı olma sebebi iledir, eylül ayına kadar off durumunda oluşumun başkaca izahı yok..
Katılabilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
Elbet bir gün buluşuruzzzz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR