Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,184
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 29 ekimde büyük sürpriz yapacağız galiba , antalya sınırları içinde , şimdiden hazırlanın benden söylemesi :D

Deniz-kum-kamp-kutsal üçleme oy oy oyyy,hadi bakalım :D

Etiketler

Faruk abım hayırlı olsun, Cıhan abı bana bıle aldırıcak boyle gıderse vx100 ;D

Faruk abının vx100 ama gordugum en Erkek vx100 masallah yakısmıs 8)

iyi akşamlar millet nerde yahu kimseyok biraz takılalım dedik

cihanülker' Alıntı:
kürşat yavaş yavaş geliyorsun , toyotaya doğru , bende suzuki, jeep ,disco, sonrada toyota almıştım ,ehh sende nerdeyse hepsinin tecrübesini yaptın, toyotaya az kalmış :D :D :D :D :D

abi son durum bir toyota kesin alıcam gibi ikinci arac olarak ama vx100 mü corollamı ona karar veremiyorum ;D konfor uzun yol kamp aracimi, yoksa sehir ici, sehirler arasi ve yakıt ekonomili bir aracmi kararsızlıgım :smiley:

cok temiz ve uygun bir vx100 elinde varsa her an aklımı celebilirsin ;D yada 2007-2009 filan corolla alicam

cihanülker' Alıntı:
ahmet abi ,kendine gelememişler daha , hala düdük sesi geliyor kulağıma :D

düdük ha ;D ;D ;D yok böyle bişi düdüksüz kap olmaz amadimi

Tempus' Alıntı:
abi son durum bir toyota kesin alıcam gibi ikinci arac olarak ama vx100 mü corollamı ona karar veremiyorum ;D konfor uzun yol kamp aracimi, yoksa sehir ici, sehirler arasi ve yakıt ekonomili bir aracmi kararsızlıgım :smiley:

cok temiz ve uygun bir vx100 elinde varsa her an aklımı celebilirsin ;D yada 2007-2009 filan corolla alicam

kürşat hepsini bir arada yapacağın tek araç var , faruk abide testte gördü kendi arabasının yaptıklarını , VX 100 ,derim başkada demem ,lpg ile gayet ekonomik ,cüssesine ve ağırlığına rağmen ,uygunu bilmem bu aralar fazla takip edemedim ama 35 liralara bulman lazım 99 -2000 bandrolde düşük oluyor ,zaten motorları çok uzun ömürlü biiyorsun ,yavaş yavaş toplarsın , aksesura harcayacağın para max 15 lira tutar full tabi sonu yok ortalaması dediğim :D

cihanülker' Alıntı:
kürşat hepsini bir arada yapacağın tek araç var , faruk abide testte gördü kendi arabasının yaptıklarını , VX 100 ,derim başkada demem ,lpg ile gayet ekonomik ,cüssesine ve ağırlığına rağmen ,uygunu bilmem bu aralar fazla takip edemedim ama 35 liralara bulman lazım 99 -2000 bandrolde düşük oluyor ,zaten motorları çok uzun ömürlü biiyorsun ,yavaş yavaş toplarsın , aksesura harcayacağın para max 15 lira tutar full tabi sonu yok ortalaması dediğim :D

abi vallahi senin al demedigin bir vx100 u sanırım almam bilmedik birtanesini almak icin fazla riskli arac vx100 neyse acelem yok bakıyorum, suzuki de çok iyi arazide keçi gibi heryere giriyor çıkıyor :smiley:

valla bu aralar çok var al bir tanesi aklıma gelenlerden ama baktıracağın , vecihi ustaya

http://www.sahibinden.com/bakilsin_diye_degil_satilsin_diye-44WQQaXQQ24554566WQQpXQQdisplayitem

32 liraya alınrsa iyi ,35 te kurtarır gibime geliyor :D

cok temiz oldugu soylenen bir vx80 var 94 model ama cok para istiyorlar 48 000

iyi geceler sana cihan abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR