Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,211
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

aozturk' Alıntı:
zaten belge olmadığı sürece kimse inanmaz Erkan yıkılmaz ;)

Yok abicim millete gaz verme,bende normal bi insanım,bende yıkılırım.Ankarada off oldum mesela ;D,çok fena olmuştum ;D
Belge işine hiç girme ;D,bi belge varki aman diyim,inşallah sütunlara manşet olmayız,bakalım ne zaman düşücek piyasaya ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yok abicim millete gaz verme,bende normal bi insanım,bende yıkılırım.Ankarada off oldum mesela ;D,çok fena olmuştum ;D
Belge işine hiç girme ;D,bi belge varki aman diyim,inşallah sütunlara manşet olmayız,bakalım ne zaman düşücek piyasaya ;D

Erkancım doğruya doğru diyen adam yıkılmaz helal olsun sana be kardeşim ;D

aozturk' Alıntı:
zaten belge olmadığı sürece kimse inanmaz Erkan yıkılmaz ;)

herkese günaydın.....

Ahmet kardeş Erkan içmedi ki ykılsın ,,, içtiği 3 bardak ondada duman oldu sonra cihan ın dediği gibi ..ötün ..ötün kaçtı :D :D

Ama bir fotosu var fısat bulursam gönderceğim bir gör nassı olmuş

gokhanlro' Alıntı:
herkese günaydın.....

Ahmet kardeş Erkan içmedi ki ykılsın ,,, içtiği 3 bardak ondada duman oldu sonra cihan ın dediği gibi ..ötün ..ötün kaçtı :D :D

Ama bir fotosu var fısat bulursam gönderceğim bir gör nassı olmuş

Vay beee :D sen daha ilk shutın tuzunu yalarken ;D ben üçüncüyü atıyodum ;D
O 2-3 şişe yeremi döküldü yoksa ;D

Ama dur dur,sen dur arkamdan hain planlar yapmışsınız ;D allahtan tiyolar,koruma altına alınmalar felan yırttık işte ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw alla alaaaa :D yok öyle bişey :D
Çok sağlam bi tiyo aldım ve hafiften koruma altına alındım ve yırttım ben paçayı :D
İnanma abi,yok öyle bişey ;)

eee yeri zamanı bi denk getirelim nasıl yıkar ant off helebi cihan gelsin rayına otursun taşlar

kumsalda kim melicek bakalım erkaaaaaaaaaaan ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
ahmet abi ben eksoz susturucunun altından bağladım barları sen üstten mi yaptın??

çağlar eksozun alttan bağladım bende nasıl oldu biara resmine bakmak isterim

ben seninki gibi kasaya sıfır bağlamadım biraz daha aralık bıraktım, çok güzel ve sağlam oldu resim çekeyim eklerim senin sayfaya ..

sağolasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri