Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,041

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Kişinin LR ci olup olmadığı nasıl anlaşılıyor,toplanıp hep beraber istekdemi bulundunuz nasıl oluyor anlamadım ???Yada sayfa komple kapandımı ???
Arayan buluyor desek daha doğru olur neyse eskiler sistemi biliyor yenileride biz davet ediyoruz

yunus bager' Alıntı:
20 mesajmı ;D ;D ;D
alttan silmeye yetiştiremedikleri halde bile 500-600 mesaj herzaman var pardon sayfa diyecektim ;)

yok abi öyle değil yeni üyeler kişisel ilk 20 mesajlarının altında bazı haklardan mahrumlar o tarz uyarılarla karşılaşmıştım yani :smiley:

dogankeles' Alıntı:
kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi
Dedimya daha önce çok tartışmalar kırgınlıklar oldu atılanlar oldu vs . bence ne siz sorun neden biz söyleyelim hiç hoş olmayan olaylar yaşandı o bakımdan

Vaayyy vayyy vay,aslında yönetim açısından bakarsak doğru, muhabbetin içeriğini takip etmek zor hemde surver a çok yüklenilmiş oluyor galiba.Hoş olmayan tartışmalar olmazsa dokunmazlar heralde ??? Bende detaylı bilgi alıp açıklama yapayım bari.

Bide LR cilerden dost olmaz derler ;D ;D ;D bak gecenin bu satinde bizi uyardılar,saolun dostlar. ;D ;D ;D

Hadi cümleten iyi akşamlar kapayalım dükkanı 8)

foruma son gelen mesajlara bakıldığında mutlaka en üstte yaptığımız geyikler yer alıyor. aslında dükkanlarda anlık bilgi alımı daha kolay oluyor ama herkese bu uymuyor veya bizim tatlı capon-jeep-LAND ROVER atışmalarımız yanlış anlaşılıyor. bu nedenle yapılan bir uygulama google üzeride yapılan aramalarada kapalı

tugsan75' Alıntı:
Vaayyy vayyy vay,aslında yönetim açısından bakarsak doğru, muhabbetin içeriğini takip etmek zor hemde surver a çok yüklenilmiş oluyor galiba.Hoş olmayan tartışmalar olmazsa dokunmazlar heralde ??? Bende detaylı bilgi alıp açıklama yapayım bari.

Bide LR cilerden dost olmaz derler ;D ;D ;D bak gecenin bu satinde bizi uyardılar,saolun dostlar. ;D ;D ;D

Hadi cümleten iyi akşamlar kapayalım dükkanı 8)
İyi akşamlar Abi benden bi tavsiye Sedat beye söyleyin sayfayı şimdiden taşısın ve sonrada toyotacı dostları kendiniz davet edersiniz

yunus bager' Alıntı:
İyi akşamlar Abi benden bi tavsiye Sedat beye söyleyin sayfayı şimdiden taşısın ve sonrada toyotacı dostları kendiniz davet edersiniz

evet madem bu tarz bir oluşuma gidecek, aşikar ortada
konunun önde gelenleri bu başlığı bir an önce o formata dönüştürsünler derim mümkünse

altug onaran' Alıntı:
foruma son gelen mesajlara bakıldığında mutlaka en üstte yaptığımız geyikler yer alıyor. aslında dükkanlarda anlık bilgi alımı daha kolay oluyor ama herkese bu uymuyor veya bizim tatlı capon-jeep-LAND ROVER atışmalarımız yanlış anlaşılıyor. bu nedenle yapılan bir uygulama google üzeride yapılan aramalarada kapalı
Aynen katılıyorum
yeterki teknik konuları sayfada değilde yeni başlık altında açıldığı taktirde yöneticilerinde istediği olmuş oluyor sorun ortadan kalkıyor

ufukozkan' Alıntı:
Caponlar erken yatar :smiley: :smiley: Baksana kahvede cipciler defendircilar var :smiley: :smiley:

Günaydınlar herkeze,hayırlı günler.

Sağlam ve dayanıklılığımızı,buna borçluyuz Ufukcum,hem güzel uyku uyuyunca kırışıklıklarımızda olmuyor,suratımız nasıl böyle gergin sanıyorsunuz ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Günaydınlar herkeze,hayırlı günler.

Sağlam ve dayanıklılığımızı,buna borçluyuz Ufukcum,hem güzel uyku uyuyunca kırışıklıklarımızda olmuyor,suratımız nasıl böyle gergin sanıyorsunuz ;D ;D ;D

Herkese Günaydın

Himmmmmm o zaman bizde deneyelim :smiley: capon yapiyosa vardir bir hikmeti :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR