Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,068
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Yunuscumbak seni LC sahibi yapmak için,oralara kadar geliyoruz.Sende bukadar aracı inceledikden sonra doğru yolu bulursun artık ;D ;D ;D
Dedimya LC ye lafım yok helede Antalyadan bir abimizin dizel LC si ile aynı gezide bulundum hayran kaldım ama okadar para verilmez
videosuda var bulursam koyarım :smiley:
Buldum ama istediğim video değil
http://s252.photobucket.com/albums/hh21/cevatsinan/?action=view&current=gezi3c.flv

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Top tüfen ne varsa çekelim :smiley:
Önce şunu öğrenelim 83 senesinden sonra hiçbir LR de 4x2 seçeneği yoktur ve 83 modelden sonra hiçbir LR'de makas yoktur helezon yay, yada körüklüdür
Tuğsan bey bu işin piri sayılır istersen ona soralım makaslı araçmı yoksa helezon araçmı yere daha iyi basar :smiley:

aman abi estağfurullah benim yaşım ne bilgim ne makarasına söledim
ama kendimce bir ufak not ekleyeyim Toyota Motor Co. sadece arazi aracı üretme felsefeli bir otomobil firması değildir. LR çok açık şekilde sadece arazi aracı üretiyor.
bahsettiğimiz 4x2 hilux'ın da üretiliş amacı, hedef kitlesi oldukça açık bence, bu bağlamda makaslı üretilmiş olması bir tesadüf değil sanki

tuğsan şu buluşmaiçin bukadar toyota olmuşken toyota bize bisponsorluk yapmazmı bukonuda bi düşünceniz oldumu yoksa varda sayfada benmi kaçırdım ..

Toyotasa Toyotayı ALJ guruba sattı,yeni grupda daha toparlanma aşamasında,zaten onlara göre bizler eski model kalırız heralde ama genede bi bakınayım ???

ben Toyotasa'dan kurtulduk olarak bakıyorum o konuya
Aygo gibi basit bir araç bir türlü gelememişti o dönemde umarım yeni dönem toparlanınca göremediğimiz araçları, motorları da bu topraklarda görebilme imkanınsa sahip oluruz .
Hangi modelin hangi coğrayada bulunması gerektiği daha yukarlardan belirleniyor da yanılıyorsam düzeltin lütfen

tugsan75' Alıntı:
Toyotasa Toyotayı ALJ guruba sattı,yeni grupda daha toparlanma aşamasında,zaten onlara göre bizler eski model kalırız heralde ama genede bi bakınayım ???

teşekkür ederim..

ALJ gurubu googledan arayıp inceleyin,adamlar dünyada neredeyse bir numara özellikle Toyotada.Dünyanın heryerinde onlar Toyota satıyor,inşallah Türkiyede de başarı sağlarlar,Toyota gibi diğer japon guruplarının sıkıntısı,araçların bozulmaması ve çok fazla model ve motor seçeneğini olması.Biz gene ülke olarak şanslıyız.Daha ne modeller var,çok iyi koordine olunmalı,yoksa hayal edin hangi model için hangi parçayı nerede kaç adet stoklamak lazımki anında ihtiyaca karşılık verilsin.

Şunun şurasında daha 10/15 sene öncesine kadar malesef hepimiz konserve kutularına biniyorduk.Türkiyede otomobil sektörü daha yeni yeni oturuyor.Başka iş dalları olan şirketler otomotivlede ilgilendiler ama hep ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Aradan maddi imkanları ve işi biraz bilenler sıyrıldı ve şuan piyasada satışları çok iyi.Ama dünya geneline bakarsanız bu malesef böyle deyil.Bilinçli tüketici olmadığımızdan ve kanunlarımızdaki eksikliklerden dolayı birçok olayda kimse sesini çıkaramıyor buda marka prestijini etkiliyor.

Uzun lafın kısası daha bana göre bi 10 sene daha var,hakkımızı arayabileceğimiz,yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğimiz,faiş fiyatlar ödemeyeceğimiz günlere.

Tugsan ben cuma aksamindan çikmak istiyorum. son 8 km gunduz geçilsin denmiş yol yordam bilmeyiz sikinti yaşamiyalim oralarda sen gunduzden gidersin heralde nedir program yaziyormu bir yerlerde

Tekirdağdaki offroad oyunlarından bahsediyorsan,ben bir aksilik olmazsa cuma öğlen çıkacağım yola.Yolda bir sorun yok.Sadece kamp alanına 8 km kala yol binek araçların girmesine müsait deyil dediler.Bende tam yolun durumunu bilmiyorum.Arazi araçlarıyla sorun olacağını sanmam.Cep numaramı vereyim, 0 532 234 87 67 bilgi almak için ararsınız. 8)

hsbasar' Alıntı:
Sanırım konuşmak için geziyi bekliyor herkes :D

Geziye kadar resmi tatil ilan edip kapatalım dükkanı ozaman ;D

Ben burdayım Yunuscum,bak sizinkilerde piyasada yok galiba seninde kanın ısınıyor gibi bize :D

tugsan75' Alıntı:
Geziye kadar resmi tatil ilan edip kapatalım dükkanı ozaman ;D

Ben burdayım Yunuscum,bak sizinkilerde piyasada yok galiba seninde kanın ısınıyor gibi bize :D
;D ;D ;D bizim sayfa umuma açık değil ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR