Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,041
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bu alemde yeniyim tam muhabbetleri henüz bilmiyorum ama LR ciler kendilerini sınıflandırmış heralde :smiley:

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Vaaaay bu nasıl oluyor böyle Yunuscum,sizemi özel yoksa sorunmu var ???
Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenir
ilk başta üzüldük ama sonra baktıkki böyle çok daha iyi ;) ;)

hakikaten tuğsan abi bu ayrımcılıktır, bizim sayfamızı LR'ciler istedikleri gibi kurcalayıp taciz atışları yaparken bize sınırlı sayfalar
post-modern darbe bekliyorum bu konuda

yunus bager' Alıntı:
Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenir
ilk başta üzüldük ama sonra baktıkki böyle çok daha iyi ;) ;)

bunu yapan forum yönetimi yada otomatik birşeyler mi? yoksa sizin seçiminiz mi?

dogankeles' Alıntı:
hakikaten tuğsan abi bu ayrımcılıktır, bizim sayfamızı LR'ciler istedikleri gibi kurcalayıp taciz atışları yaparken bize sınırlı sayfalar
post-modern darbe bekliyorum bu konuda
Bizdede Onur var o hepinizin yerine karıştırıyor zate ;D ;D ;D

Kişinin LR ci olup olmadığı nasıl anlaşılıyor,toplanıp hep beraber istekdemi bulundunuz nasıl oluyor anlamadım ???Yada sayfa komple kapandımı ???

yunus bager' Alıntı:
Yönetim ama isteğe bağlı olması için çalışmalar vardı akibetini bilmiyorum

Yunus abi üzülmedim desem yalan olur ayrı gayrı varmış demek forumda, kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi

kahvelerin mesaj sayısı ve gelişmesi hızlanınca forum son mesajlardan takip eden kişiler devamlı geyiklerle karşılaşınca sıkıcı durumlar oluşmuş ve tamamen kapatmak yerine göz önünden kaldırıp özel giriş talebiyle geyiğe devam ediliyor.mesaj sayısı kayda geçmiyor.yakında aynı sıkıntılar olucağından bu dükkanda bizimki gibi olucaktır

dogankeles' Alıntı:
Yunus abi üzülmedim desem yalan olur ayrı gayrı varmış demek forumda, kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi
20 mesajmı ;D ;D ;D
alttan silmeye yetiştiremedikleri halde bile 500-600 mesaj herzaman var pardon sayfa diyecektim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR