Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenirtugsan75' Alıntı:Vaaaay bu nasıl oluyor böyle Yunuscum,sizemi özel yoksa sorunmu var ???
tugsan75' Alıntı:Oooo Çağlarcım hoş geldin,özlettin kendini
Yok abi olayın içyüzü biraz farklı özel bi durum değilBakkan' Alıntı:Bu alemde yeniyim tam muhabbetleri henüz bilmiyorum ama LR ciler kendilerini sınıflandırmış heralde
yunus bager' Alıntı:Anlatması biraz zor sorun yok ama sizde bu sayfada bizgibi fazla gevezelik yaparsanız bu sayfada diğer kullanıcılara engellenir
ilk başta üzüldük ama sonra baktıkki böyle çok daha iyi
Bizdede Onur var o hepinizin yerine karıştırıyor zate ;D ;D ;Ddogankeles' Alıntı:hakikaten tuğsan abi bu ayrımcılıktır, bizim sayfamızı LR'ciler istedikleri gibi kurcalayıp taciz atışları yaparken bize sınırlı sayfalar
post-modern darbe bekliyorum bu konuda
Yönetim ama isteğe bağlı olması için çalışmalar vardı akibetini bilmiyorumdogankeles' Alıntı:bunu yapan forum yönetimi yada otomatik birşeyler mi sizin seçiminiz mi?
yunus bager' Alıntı:Yönetim ama isteğe bağlı olması için çalışmalar vardı akibetini bilmiyorum
20 mesajmı ;D ;D ;Ddogankeles' Alıntı:Yunus abi üzülmedim desem yalan olur ayrı gayrı varmış demek forumda, kardeş kardeş yaşıyoruz sanıyordum, gizli saklı yok sanıyordum,
20 mesajın altı için bazı özel uygulamalar var sanırım ama bu bambaşka bişi