aynen o tür durularda oluyorçağlar' Alıntı:dene bak bir, aracı yokuş yukarı biryerde tam sağlı ve tam sollu kaldır bakalım..tak tak tak ederse aks kafası derim ben.
çağlar' Alıntı:ben anlamam birader amerikandan..sen anlıyomusun ;D
(dana 45-75-1065) ;D ;D
bir iki defa oldu ondan sonra dikkat etmeye başladım abi tam kırmıyorum kırmam gereksede yavaş hareket ediyorumtugsan75' Alıntı:Yok Çağlar,bende ustama götürdüm,komle baktılar,malum işin içinde sorumluluk var.Herşeyi söyledik,gerisi onların bileceği iş. ;D
Alicim bana görede aks kafası gibi ama direksiyonuda çok abartılı tam sağ sol yapıp dayamamakda lazım.
alihay' Alıntı:aks kafarıdaki dişlilerin uç kısımlarının aşınmasından kaynaklı sanırım
tugsan75' Alıntı:Alicim bana görede aks kafası gibi ama direksiyonuda çok abartılı tam sağ sol yapıp dayamamakda lazım.
çağlar' Alıntı:tam olarak öyle.
bu durumda 4h ve 4lowdada yapar ama sen bu vitesleri çamurda toprakta kullandığında pek duymaz hissetmezsin (zemin yumuşaklığından)...
kafana takma arazi taşıtı,mecbur takırdıyacak biyerleri ;D ;D
tugsan75' Alıntı:Doğru,bendede aynı sistem ama o radyatörden su geçiyor,sen rezistans var demiştin yani aracı çalıştırınca 1 dk sonra ısıtıyor demiştin.Bende motor suyu ısınınca çalışıyor.Yanlış mı hatırlıyorum ???