Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,108
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bu arada belirtmek istediğim bir konu var,geçengün Adapazarından üye gezenbilirci bir kişiyle,yaşadığımız offroad oyunlarıyla ilgili hoş olmayan diyalog hakkında bir açıklama yapmak istiyorum.

Ercovada yapılacak offroad oyunlarının esas iptal sebebi;2 senedir,kamp alanında yaşanılan aşırı derecede rahatsızlık ve huzursuzluk veren ateşli silahların kullanılması ve gene etrafda tehlikeli hareketlerin sergilenmesi.Bunlara karşı tepki olarak bu yer deyişikliği yapılmıştır.Valilikden veya herhangi biryerden izin alma girişiminde bulunulmamıştır.

Etiketler

Dün konuştuğumuz VX80 nin sahibine mesaj attım fiyatta yazım hatasımı var yoksa gerçekten 55000 TL mi istiyorsunuz diye? Henüz cevap gelmedi.
Burak bey buluşma konusundaki Toyota yazısı yanlış deyince hatırladım. Bu ilanda Tuğsan beyin farkettiği bezin dizel hatasının dışında başka yazım hatasıda var.

Araç Toyoyo Land Cruiser olarak tanımlanmış

tugsan75' Alıntı:
Ya o ilan başlıbaşına fiyasko zaten :D

Ne olduki vince,neler yaptınız ???

daha evvelki gezide biraz suda gezmiştik te , :D onun arızaları içi pas olmuştu biraz ,orayı sök ,burayı sök derken vinci komple arabadan ayırdık ,sonrada nerdeyse komple elden geçirdik ,tertemiz oldu

İçine DURALUBE sıksaydınız bolcana,birdaha hiç birşey olmaz.Ayrıca aracın distiribütör dahil heryerine sıkın sonrada su falan vız gelir.Benim arabayı millet dizel zannediyor,suların içinde yüzünce. ;D

tugsan75' Alıntı:
İçine DURALUBE sıksaydınız bolcana,birdaha hiç birşey olmaz.Ayrıca aracın distiribütör dahil heryerine sıkın sonrada su falan vız gelir.Benim arabayı millet dizel zannediyor,suların içinde yüzünce. ;D

tuğsan valla o malzemeyi ben bilmiyordum , dur bakayım netten

benim arabayı almadan bayağı bir gözüme ,kestirmiştim ama bütçem yetmemişti ,hatta telefonda bir görüşemde olmuştu ama olmadı ,bilseydim, o zaman tanışmış olsaydık heytem abiyle hiç kaçırmazdım mutlak alırdım ;) ;)

100 de 5kwa webasto var, ona uzaktan kumanda yaptırdım. sabah kalkınca basıyorum, biniyorum fırın
özlüyorum KÜHEYLANI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri