Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,602
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Abi süper olur,yalnız inanmayacaksın çayı koymaya gittim,bugünde canım su böreği çekiyor,gidip alaym dedim,sen ısmarlamışsın bile ;D

Etiketler

tugsan75' Alıntı:
Abi süper olur,yalnız inanmayacaksın çayı koymaya gittim,bugünde canım su böreği çekiyor,gidip alaym dedim,sen ısmarlamışsın bile ;D

;D ;D ;D Afiyet olsun Taze simitte var istersen ;D

yavuz abi paraya kiymiş rizeden caykur tiryaki getirmiş. sekersizde iyi gitti valla gerci ben sabahki çay oldugundan supheleniyorum ama neyseee

caglar farlar sotoplar zaten degişti. tampon sokulecekti vinçi soktuk bakim yaptik. gariptir hiç kullanilmamiş iç balatalari sifir ama keceleri bozulmustu.
aynalar kapi kollari kaplanmak için sokulmek zorunda cam citalarida oyle, zaten araça cam filmide cekilidi iki kere hemde
burda fazladan bir tek yan citalar var. onlarda sokmezsen basincli suda kalkma ihtimali var dediler.
yanliz birşey soyliyim. oyle ben kırık dallara surterim gecerim birşey olmaz diye ummayın.

20 yıl öncesine götürdünüz beni, sabah sabah ;D
Bu muhabbet bizim dükkanda dönerdi her sabah. Çevre esnaflarla beraber kahvaltı yapardık.
Bazen o kadar özlüyorumki bu muhabbeti, sabah erkenden sanayiye gidiyorum hiç işim yokken.
Sırf çay içmeye ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
19 yıl,çay poğaça-simit-börek.Eh ben biraz bıktım :smiley:

İnsan olayı yaşarken sıkılıyor ama sonra özlüyor ;)

Bu arada ilk gidişlerimde çok ilginç bir diyalog olmuştu.
Ahmet usta benim çay içmeye gittiğimi farketmemiş
Sen niye bu kadar sık geliyorsun ki senin araban Toyota git gez dolaş, ne işin var sanayide demişti ;D

arkadaşlar nu 12 volt battananiye firmasının yetkilisi , SEYİT BEY cep telefonu 0 542 547 29 50 ,havale yapılırsa ürünü gönderbileceğini söyledi bir arayıp görüşün, bu arada

erenköy gümrüğü karşısında ,avrasya tır parkı varmış onun içinde akseuar satan ,RECEP KESKİN, aksesuarcı kendisi bu arkadaşta olabilirmiş genelde tırlar 24 volt kullandığı için ağırlık 24 volt olabilir dedi bir bakın isterseniz ,eğer yoksa yukarıdaki telefon ile irtibata geçin ,ankaradan alacaklar için iş kolay beni arayın :D

işte fotolar ,yani malzeme keçe gibi , bir malzeme ,en 60 cm x boy 145 cm uyku tulumu veya çadır altına serilebilir ,azsa olsa izalasyonda sağlar soğuk havalarda ,alttan gelen soğuğu keser ,resimleri vep telefonu ile çektim kusura bakmayın ,bu arada kendi kablosu 0,75 x 2 yaklaşık 2 metre ,ben 4 metre ,4 lük kablo kullanarak uzatacağım yukarıya yetişsin diye veya çadır içine :D

16102009104.jpg

16102009105.jpg

16102009106.jpg

Cihan bey iyi görünüyor, malzeme kalitesi nasıl sizce?
uyurken yanmayalım sonra :D

Bunu görünce, madem geziye erkek erkeğe gidiyoruz oğlumuda getiririm belki diye düşündüm de ;D
Zaten çocuk baba gel FJ40 a binip kampa gidelim deyip duruyor ;D

Arkadaşlar ufak hatırlatma yapayım,isteyen ailesini rahatlıkla getirebilir,ama aile üyelerini soğuk hava konusunda bilgilendirin.Sonra hadi eve dönelim olmasın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.