Bakkan' Alıntı:Arkadaşlar bugün benim ihtiyarı (1984 FJ40) TÜV e muayeneye götürdüm. Araç çok iyi çıktı, adamlar acaip ilgilendi.
İlk önce bu nasıl bi araba yaa dediler.
Frenleri kontrol ettiler ve bu yaştaki arabada ben böyle bir fren görmedim, şahane dediler. Far ayarları bile tam çıktı, adamlar bile şaşırdı (maşallah diyelim arkadaşlar nazar değmesin)
Nazarlık olarak tek bir kusur buldular, şasi nosunu okuyamadılar. Aracın toparlanması sırasında şasiye kaplama yapılmış muhtemelen bu sebeple kaplamanın altında kalmış. Servise gönderdiler, kazınıp adamlara göstermem lazım.
Şasi nosunun tam yerini tarif edebilecek var mı acaba?
Sedat Bey sizden umutluyum![]()
tugsan75' Alıntı:Arkadaşlar,hayal etmek gibisi varmı yaaaa,düşünsenize;Toyota gezisinde gece geç saatte aracımın yanına gidiyorum,şöyle yukarı bir bakıyorum ki ne göreyim,Ahmet usta benim çadırı getirmiş ogün,bende takmışım,akşam o basmakları çıkıp,150cmx200cm olan çadırımda yatıyorum.Ahhh ahhh
Burayada yazayımda sesimi duyan olur belki ;D
tugsan75' Alıntı:Ben bu gaz verme işini kaptım galiba ;D,Ahmet usta benimkisi espiri,sen rahat rahat düşün,yap,acelemiz yok,ortaya öyle birşey çıksınki herkez faydalansın.Bu iş önemli,herkezin gözü kulağı sende.![]()
tugsan75' Alıntı:Herkeze hayırlı sabahlar,hayırlı günler 8).Şöyle dükkanı bir süpürüp,etrafı toplayayım,mmmm negüzel tertemiz bırakmışsınız![]()