Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,693
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
erkan çift kişiliği ne yapacaksın kardeş :eek: yani çok lazımsa 2 ad al gitsin ,yoksa çokmu üşürsün sen ;D

votka votka

Ya baba,ben böyle sere sere yatmayı çok seviyorum.
Tulum tulum,ceset gibi,yaşlı vücudum biraz rahat istiyor :D
Yok tam aksine,üşümeyide çok severimde,şöyle dedim ya gerile gerile yatmayıda özledim kamplarda. :D

Etiketler

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
oooo süper tuğsan cadır kolayda ateş zor osaatte

heytem abi bugün ankaradan kamyoncuların kullandığı 12 volt la çalışan elk battaniye aldım ,sadece 40 ytl cik ,adam uyumadan 1 saat evvel açmalısın dedi ben yolda taktım çakmak girişine dak tuttum valla 25 dakikada sonuç inanılmaz , şu evlerde kullandığımız elk battaniyenin aynısı ,açma kapama anahtarıda hemen yanında ,basit bir çözüm olabilir ,uyku tulumu altına sererek ,zaten keçe gibi bir şey ,hem izalasyon sağlar hemde,sıcak bir şekilde uyku , eğer aracınızda çift akü varsa hiç düşünmeyin sadece orjinal kablosunu 2-3 metre daha uzatmak lazım ,kaldıki tek akü bile fazlasıyla yeterli geliyor imaltçı ile görüştüm. akünüzde problem yoksa yani bitik bir akü değilse rahat rahat kullanın dedi

Cihancım İstanbuldan nasıl temin edebiliriz,ben o sayfaya girdim ama bişey anlamadım. ??? Bende 220 v var süper eğer dediğin gibiyse mışıl mışıl uyunur.

cihanülker' Alıntı:
erkan cumartesi günü sana sürprizim var ;)

Hobaaa,ne süprizi, nooluyo ;D

Gelme meselesine gelince;
Bakalım işte yaw,Mücehit'le tek araba,çift araba olur farketmez.
Gönüm cumadan diyor,aklım şşş hoooppp Tuğsannnnn Tuğsaaaaannnnn diyor ;D

tugsan75' Alıntı:
Cihancım İstanbuldan nasıl temin edebilir,ben o sayfaya girdim ama bişey anlamadım. ???

tuğsan istersen ben yarın konuşup sana hbr vereyim buraya yazarim istanbul için nereden temin edileceğini ,benim konuştuğum arkadaş bizim siteye üye olmuş bir kaç msj yazmış ,ürün hahkında sonrada bir daha yok ,3-4 sayfa geriye doğru gidersen ,şu an yazışmış olduğumuz sayfadan, arkadaşın cep telefonunuda yazdım ,ayrıca o verdiğim linktede mevcut bize ulaşın kısmında direkt cepten arayı sorabilirsin bayileri

tugsan75' Alıntı:
...
Gelelim diğer konuya,gece karanlığında,o tarihlerde havanın ne olacağını bilmediğiniz bir yerde nasıl kamp kuracakaksınız bakiyimmmm,ateş teşkilatı,kamp alanı daha net deyil,lütfen macera aramayın derim ;D

Haaaa şunu anlarım,izmitde otel,motel,pansiyon,dağ evi konaklamaya ok.Ama karanlıkda kamp atmak bana ters arkadaşlar. ???

Yok baba yok,o kısmı kolay.Gecenin bi yarısı yağmur altında çadır atmak konusunda baya bi tecrübem var,hele bi olay varki fena fena :D
Ateşte kolay.
Haa ama işte,o kadar katılımcı için en uygun kamp alanı konusunda haklısın. :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Hobaaa,ne süprizi, nooluyo ;D

Gelme meselesine gelince;
Bakalım işte yaw,Mücehit'le tek araba,çift araba olur farketmez.
Gönüm cumadan diyor,aklım şşş hoooppp Tuğsannnnn Tuğsaaaaannnnn diyor ;D

ya ben seni alırım yakın bir yerde buluşabiliriz problem değil ,sürpriz cumartesi günü ararım seni

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar bugün benim ihtiyarı (1984 FJ40) TÜV e muayeneye götürdüm. Araç çok iyi çıktı, adamlar acaip ilgilendi.
İlk önce bu nasıl bi araba yaa dediler.
Frenleri kontrol ettiler ve bu yaştaki arabada ben böyle bir fren görmedim, şahane dediler. Far ayarları bile tam çıktı, adamlar bile şaşırdı (maşallah diyelim arkadaşlar nazar değmesin)
Nazarlık olarak tek bir kusur buldular, şasi nosunu okuyamadılar. Aracın toparlanması sırasında şasiye kaplama yapılmış muhtemelen bu sebeple kaplamanın altında kalmış. Servise gönderdiler, kazınıp adamlara göstermem lazım.
Şasi nosunun tam yerini tarif edebilecek var mı acaba?
Sedat Bey sizden umutluyum :smiley:

maşallah maşallah nazar değmesin ,sedat bey biliyordur herhalde olmassa tem servis tlf açın suat ustaya

cihanülker' Alıntı:
ya ben seni alırım yakın bir yerde buluşabiliriz problem değil ,sürpriz cumartesi günü ararım seni

Alla allaaaa,merak ettim,hadi hayırlısı :smiley:
Hadi bakalım,uyu uyuyabilirsen şimdi :smiley:

Gelelim diğer konuya,gece karanlığında,o tarihlerde havanın ne olacağını bilmediğiniz bir yerde nasıl kamp kuracakaksınız bakiyimmmm,ateş teşkilatı,kamp alanı daha net deyil,lütfen macera aramayın derim ;D

Haaaa şunu anlarım,izmitde otel,motel,pansiyon,dağ evi konaklamaya ok.Ama karanlıkda kamp atmak bana ters arkadaşlar. ???
[/quote]

Birdaha hatırlatayım,bu son ;D

Tuğsan,gel şeytanın olayım senin,biraz gaz veriyim sana. ;D
Düşünsene baba,akşam karanlığında çadır atıca,odun arıyıcaz,ateş için uğraşıcaz veeee veeeee işte en güzel tarafı.
Hep beraber fazladan bir gece ;D
Sabahta,diğer değerli dostlar :smiley:

tugsan75' Alıntı:

Birdaha hatırlatayım,bu son ;D

tuğsan benim kamp işi kolay yanımda 1 kişilik yerde var ,araç üstü çadır yatak içinde hazır ,yani kamp yerine yerleşmem max 10 dak ,masa sandalye zaten hazır ,birde ateş suyu tamam ,valla otoban kenarına bile kampı kurarrım yeterki yanımda ,dostlarım olsun ,vay be ne yazı yazdım kalkayım bir duble viski atayım bari cnm çekti muhabbeti

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tuğsan,gel şeytanın olayım senin,biraz gaz veriyim sana. ;D
Düşünsene baba,akşam karanlığında çadır atıca,odun arıyıcaz,ateş için uğraşıcaz veeee veeeee işte en güzel tarafı.
Hep beraber fazladan bir gece ;D
Sabahta,diğer değerli dostlar :smiley:

erkan odun kolay otelde şömine var bizde ,3-4 ton meşe odunu yeni geldi daha ,kış için arkaya atarım ben 1 şişel votkalık kadar ,sonrası malum hammmaammm hammmammm ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR