Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,698
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar son kararım, cuma günü saat akşam üstü 16-00 dan sonra serbestim, bana uyacak arkadaş varsa cuma akşamından çıkabilirim ,hatta istanbul grubundanda bana katılan olursa çok sevinirim hazırlık yaparız bari sabah gelenlere çay filan ;D

Etiketler

Abi ben cumadan kaçarım gibi nede olsa işim yok.B u arada konular karışmasın arkadaşlar biz Heytem abiyle offroad oyunlarını konuşuyoruz.

Gelelim diğer konuya,gece karanlığında,o tarihlerde havanın ne olacağını bilmediğiniz bir yerde nasıl kamp kuracakaksınız bakiyimmmm,ateş teşkilatı,kamp alanı daha net deyil,lütfen macera aramayın derim ;D

Haaaa şunu anlarım,izmitde otel,motel,pansiyon,dağ evi konaklamaya ok.Ama karanlıkda kamp atmak bana ters arkadaşlar. ???

tuğsan haklısın gece çadır kurmak zor, ama alıştık artık. benim araba seninki gibi 2 oda bi salon diiilki
kurcaz cadırı

Abi konular karışıyor,ben bizim toyota gezisi için cumadan gidecek arkadaşlara söyledim,gece gece yayla o zamanlarda sakat olur diye,bizim tekirdağ offroad oyunlarına cuma gündüzden gideriz,sizde aksam gelirseniz,biz nasıl olsa oradayız,hersey hazır olur,sorun olmaz. ;D

Çoban salata,tam yağlı koyunsert beyaz peynir,mısır unu hamsi,tekirdağ yaş üzüm,ensonda ballı muz bekliyor. ;D

Teşekkürler içtim bile ;)

tugsan75' Alıntı:
Hooooppp varya iki dk boş bırakmaya gelmiyorsunuz,gene karışmış burası.Cuma lar,ctesiller noluyor yavvv ;D

Hiç sorma hiiiççç,içim kıpır kıpır,duramıyorum :D

Arkadaşlar bugün benim ihtiyarı (1984 FJ40) TÜV e muayeneye götürdüm. Araç çok iyi çıktı, adamlar acaip ilgilendi.
İlk önce bu nasıl bi araba yaa dediler.
Frenleri kontrol ettiler ve bu yaştaki arabada ben böyle bir fren görmedim, şahane dediler. Far ayarları bile tam çıktı, adamlar bile şaşırdı (maşallah diyelim arkadaşlar nazar değmesin)
Nazarlık olarak tek bir kusur buldular, şasi nosunu okuyamadılar. Aracın toparlanması sırasında şasiye kaplama yapılmış muhtemelen bu sebeple kaplamanın altında kalmış. Servise gönderdiler, kazınıp adamlara göstermem lazım.
Şasi nosunun tam yerini tarif edebilecek var mı acaba?
Sedat Bey sizden umutluyum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR