Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,737

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 12 volt ile çalışan elk battaniyeyi üşenmedim 35 km gittim aldım ,ve denedim sonuç :eek: mükemmel ve 40 ytl sadece birde arazide denemek lazım ,onuda kısmetse bu hafta sonu denerim, bir yerlerde inanılmaz sıcaklık veriyor ,yani bütün gece mümkün değil yakamam ,açma kapatma anahtarı yakın yerde yani ısındığın zaman fazla geliyorsa kapatabilirsinz , sadce kablosunu 2-3 metre kadar uzatmak lazım tavan çadırının içine ,ama araç içinde yatacaklar için optimum çözüm gibi gözüküyor bakalım ne olacak ;)

hayırlı olsun..çakmaklığa veya aküye zararı yoktur sanıyorum??

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar 12 volt ile çalışan elk battaniyeyi üşenmedim 35 km gittim aldım ,ve denedim sonuç :eek: mükemmel ve 40 ytl sadece birde arazide denemek lazım ,onuda kısmetse bu hafta sonu denerim, bir yerlerde inanılmaz sıcaklık veriyor ,yani bütün gece mümkün değil yakamam ,açma kapatma anahtarı yakın yerde yani ısındığın zaman fazla geliyorsa kapatabilirsinz , sadce kablosunu 2-3 metre kadar uzatmak lazım tavan çadırının içine ,ama araç içinde yatacaklar için optimum çözüm gibi gözüküyor bakalım ne olacak ;)

Eee bu durumda,sadece araç için değil.
Çadırdada kullanılır,sadece iş,yedek aküyü çadıra taşımak ;D
Yaw denesemmi acaba,Cihan baba,boyutları ne bunların.

Foruma nöbetçi dikicem en sonunda gün içinde olan gelişmeleri yakalayabilmek için

Yeni arkadaşlarımıza hoş geldin diyor kazasız belasız zevkini çıkarmalarını diliyorum.
Kaplama olayına gelince şimdik olay şu
Normal kaplama taksilerin kapladığı 65 mikron çok rengi var. Mat beyaz dahil
Benim aracımı kapladığım malzeme 100 mikron sadece benim renk ve mat siyah var.
Şeffaf malzeme tam güvenli degıl sonradan boyalı araçlara da uygulanabiliyor çıkarırken sorun yok.

En dayanıklı şeffaf malzeme sadece sıfır araçlara uygulanıyor. Deli bir koruma sağlıyor renk değişmiyor. Boyalı parça varsa sökerken boyayı sökebiliyor. Parası haşirt. Rubikonu 2000 kapladılar yanlış değilsem.

Beyler benim aracı kaplattığım fiyat bayağı uygun çünkü en yakın arkadaşımın kankalari orda birkaç araç daha kaplattım. Bu işi en iyi yapanlardan biri hatta en iyi yapanlar onlar. Bugün ordaydım içerde Mercedes g kasa ama araç sıfır stoplarinin cami değişik mat siyah oldu land eski kasa ama araç sıfır onunda sitoplari değişik 2010 nasıl oluyor anlamadım. Mat siyah ben çıkarken de hummer girdi.
Ayrıca orda turkiyede sayılı olan araçlarida kapladılar.
Olay bu sorularınızı cevaplayabilirim.
Son bir şey benim araca tam 24 metre malzeme gitti.
Kapının altındaki pütürlü yer hariç her yer kaplama
Bu konuda ciddi olan arkadaşlar dişardan önce bir fiyat alıp sonra bana özelden yazarlarsa elinden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Hangisi uyarsa onu yaparsınız.

Kaplamayla ilgili evde resim var atarim akşam.

çağlar' Alıntı:
hayırlı olsun..çakmaklığa veya aküye zararı yoktur sanıyorum??

çağlar 32 vatt = 2,67 amper saate ,yani 80 amperlik dolu bir akü yaklaşık 30 saat götürür hsp böyle ama bakalım teori nasıl yarın ölçüm yapacağım ama yinede farketmez bizim çadırda kaldığımız max süre 6-8 saat arası buda bana rahat rahat yeter bende 2 ad akü var nasıl olsa ;D ;D ;D elveda soğuk geceler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Eee bu durumda,sadece araç için değil.
Çadırdada kullanılır,sadece iş,yedek aküyü çadıra taşımak ;D
Yaw denesemmi acaba,Cihan baba,boyutları ne bunların.

resim çekip koyarım 1-2 saat sonra erkancım ama ölçü olarak 70 cm x 200 cm gibi düşün ,aküyü çadıra götüreceğine çadırı akünün yanı götürsene kardeşim bir uzatma kablosu iş tamam, altan sıcak sıcak ohhh

cihanülker' Alıntı:
resim çekip koyarım 1-2 saat sonra erkancım ama ölçü olarak 70 cm x 200 cm gibi düşün ,aküyü çadıra götüreceğine çadırı akünün yanı götürsene kardeşim bir uzatma kablosu iş tamam, altan sıcak sıcak ohhh

Yok baba,benim için akü sorun değil biliyosun ;D
14-15 kg bişey akşam kullan,sabah gel şarj et tamamdır ;D
Cihan,bunların çift kişiliklerinden yokmu acaba yaw. :smiley:

Hop hop hop,gaz vermiyelim lütfen. ;D
Zaten benimde bu yönde acayip gazım var. ;D

erkan hocam biz cuma akşamdan gidelim. tugsan cumartesi sabah gelsin kamp alanini ayarlariz. ateşi falan yakariz hazira konsunlar bari biraz biz kendimizi feda edelim.

RedlinE' Alıntı:
erkan hocam biz cuma akşamdan gidelim. tugsan cumartesi sabah gelsin kamp alanini ayarlariz. ateşi falan yakariz hazira konsunlar bari biraz biz kendimizi feda edelim.

Böyle bir duruma canım feda ;D
Zaten içimden hep geçiriyorum.
Ulan cumartesi sabah çıksan ne olurrrr,cuma akşama doğru çıksan ne olur.
İlkiside aynı hesap.
Üstelik bir gece fazladan takılma şansı ;D

tamam ben arabayi kullanirim. tugsana söyleme işide sana kaldi. hadi ara... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR