hsbasar' Alıntı:Cihan çok yakışmış, canavar birşey olmuş, yakından görmek lazım en kısa zamanda.
;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Bu arada, artık Libya Türk vatandaşlarına vize uygulamıyor ve maliyet çok fazla olmaz.
Otogaz yok ;D sadece benzin ve dizel mevcut. Benzinde ne yakıyorsa aracınız 20 ye bölün, maliyet o olur ;D
cihanülker' Alıntı:amin bakalım 38 ayakkabılarla nasıl koşacak
Cihan çok istiyorum ama denk gelmiyor benim dönüş 23 Ocak'a sarktı. Yerdeğiştireceğim arkadaş 17 Ocakta Trablusta olacak, ekibe gelmesi devir teslim falan derken en erken 23 Ocakta dönebileceğimcihanülker' Alıntı:sedat senin şafak az kaldı nasıl olsa ,yaparız bir kamp organizasyonu ,ama şu antalya kampını atlama ,çok güzel olacak ne yap et gel
cihanülker' Alıntı:iyi güzelde arabanın yakacağı tamam ucuzda benim yakacağım yokki orada yahu ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Bende onu diyecektim bu iş 38 lede bitmeeeez ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Yavuz biraz önce eklediğin fotolara baktım, 38" e geçince disconun arka paçalıklar çok küçücük kalmış ;D
BBOYTED' Alıntı:bu TYT cular coşmuş ya süperrrhttp://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=LWRfWFJfcWuRpMS1GQjg&arctic-trucks
XXSİLVERADOXX' Alıntı:ahmet usta da sağolsun, etli ekmek ve dondurmalı bişeyler yedirdi bize, allah razı olsun