Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,750
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

omergin' Alıntı:
oyle gorunuyor.. forumda 35" dusunen vx80 ci yok mu?
cihan abi IFS lc ye taktı 35", sabit akslılardan ses yok :smiley:

Ben bi ara niyeti bozmuştumda vazgeçtim ...
biz oluyor falan diyoruzda bu işin kitabı 3,5 veya 4 yükseltme
bukadar yükseltince hortumlarla burçlarla oynamak lazım,
diff oranı,4,56 veya 4,88 olacak vs.vs.

al sana maliyet hesabı dostum.
aşağıya resimlerini koydum.
5 lastik içinde 2000-2500 lira de..

4500 dolara yakın parça fiyatı (usa fiyatı birde getirmesi var)

yani bunu layığıyla yapalım uzun vadede başımız ağrımasın dersek maliyet 7 ila 10 bin lira arası...

demekki neymiş en güzel lastik 33 lastik ;D ;D ;D

Picture 2.jpg

Picture 3.jpg

Picture 4.jpg

Picture 5.jpg

Picture 7.jpg

Etiketler

çağlar' Alıntı:
2,5 yükseltme rahat kurtarır bence onu..
Benim araçta aynı kit var. Arabaya 285x75x16 stt taktım 33 e denk geliyor,bir sorun yoktu.Şimdi aynı ebat insa turbo taktım lastikte 3-4 cm mahmuzlar var,araç direksiyon tam tur ve aynı anda esnediğinde sürtüyor.

cihanülker' Alıntı:
ömercim onlar takmazlar takamazlar , torkları yetmez ;D ;D ;D ;D ;D ;D, birde 35 leri takarlarsa arabaları hiç yürümez enjektör filan valla 2 günde ellerine alırlar ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bizde var 380 tork sende de 410 veya küsür..lafımı olur aramızda 3-5 torkun ;D ;D

fissek' Alıntı:
Benim araçta aynı kit var. Arabaya 285x75x16 stt taktım 33 e denk geliyor,bir sorun yoktu.Şimdi aynı ebat insa turbo taktım lastikte 3-4 cm mahmuzlar var,araç direksiyon tam tur ve aynı anda esnediğinde sürtüyor.

direksiyon turunu çok az kıssan yinede sürtermi recep ? birde 2-3 cm takoz taksan sürtme yapmaz

recep 80 kasalarda aks kafalarının en büyük düşmanı
1-gressiz kalması
2- tam tur dönüşler, gazlamalar.

mümkün mertebe dibe dayama manevralarda..sürtme işin kolay kısmı..

buarada 15" hilux jantı ile 16" lc (prado vs.) jantı takas edebilecegim bir yer var mı?

caglar abi cok pahalıya patlıyormus.. sen kilitleri al tamamdır senin araba..

omergin' Alıntı:
caglar abi cok pahalıya patlıyormus.. sen kilitleri al tamamdır senin araba..

yav onlar ble gözümde büyüyor arkadaş pahalı...

amerikada bir satıcı buldum gümrüğe takılmaması için değerini çok düşükde gösteririm diyor ama bilmiyorum sorunsuz geleceğini bilsem

1600 dolar ön arka kompresör hariç.

çağlar' Alıntı:
yav onlar ble gözümde büyüyor arkadaş pahalı...

amerikada bir satıcı buldum gümrüğe takılmaması için değerini çok düşükde gösteririm diyor ama bilmiyorum sorunsuz geleceğini bilsem

1600 dolar ön arka kompresör hariç.

iyiymis valla, basit dişli zannedip sorun cıkarmayabilirler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR