Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,643

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
ST ile STT arasında ne fark var?

galiba ,hamur farklı st daha yumuşak , bir bakıma cooper st esasında m+s diye geçiyor ama ,agresif bir AT gibi ,şehir içi , kullanımı çok rahat ,yumuşak karda çok iyi ,yağmurda çok iyi tepkiler veriyor ,ben ST kullandığım zaman aynı MİCHELİN AT leri gibiydi ,hatta hiç bir fark yoktu çok az ses vardı , çamurdada gayet güzeldi ama STT gibi boşaltma yapmıyordu ,ayrıca kış performansı STT den daha iyiydi hatırladığım kadarı ile erkan ile bakmıştık o göstermişti ,STT daha sert bir lastik ,yani çok km yaparım arasıra dağa bayıra girerim ,yarışlaraada katılmam diyorsanız ,bir bedende büyük gelir benden söylemesi ;D

Cihan öncelikle 35 likler hayırlı olsun baba :D
E artık bi merdiven şart oldu gibi duruyor ;D

ST ile STT arasındaki farka gelince;
ST ile STT ıslak ve kuru asfaltta aynı,hiç bir fark yok.
Karda ST daha iyi
Çamurda ise STT daha iyi.

Bunun sebepleri uzun olur şimdi,ama sonuçlar bunlar :smiley:

arkadaşlar bugün sahibindende bir kaç tane yeni ilana çıkmış vx80 ler 100 ler gördüm göreniniz bileliniz varmı

100 leri bilmiyorum, 80 lerden birini biliyorum.moger nickli ilker beyin aracı.

diğer ilan pasif olmuş kastamonu 80 kasa manuel vites.70 bölümüne açmış gerçi ilanı.

http://www.sahibinden.com/meraklisina-67WQQaXQQ20162482WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/landcruiser_4_2_tdi-56WQQaXQQ20175964WQQpXQQdisplayitem
az önce aktıftı ilanlar şimdi pasife düşmüş herhalde hemen satılmadılar nedersiniz

yazıların çakışması böyle oluyor herhalde tam yazdım yeni yazı var baktım tekrar yazdım tekrar yeni yazı var baya bir çakışma oldu zannersem neden pasife aldılar acaba bunlar gösteripte satmıyanlardanmı acaba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR