Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,497

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bununla alakalı bir kaç resim atayım..

tn_26122009481.jpg

tn_26122009491.jpg

tn_P1000877.jpg

tn_P1000909.jpg

tn_P1000925.jpg

bsayil' Alıntı:
vay vayvay tam triplex olmuş bu yaaaa

;D ;D ;D

Ahmet usta eline sağlık kardeşim..

Barbaros enişte yapmışın telini araç telefonu ;D
Neler kaçırdın neler cumartesi günü..kerem ve ben hamsi tava sonrası 2 rekat da namaz kıldık.. sor kendisinede anlatsın hehehe ;D

abi bu fj60 dır..normalde kilitleri yoktur.aşağıya koydum ayrıntılarını..

kitabının dediğine göre 62 ler enjektörlü 155 beygir 4000 devirde.
60 lar karbüratörlü 135 beygir 3600 devirde.

Picture 1.jpg

Picture 2.jpg

buda en özeli vede güzeli Barbaros enişte en çok bunu beğendi ;D

tn_DSCF9608.jpg

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar bu arabanın makinası nedir ?
araba hj 62 midir ?? ve bu arabada kilit varmıdır ??

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_landcuirser_4x4-95WQQaXQQ19739915WQQpXQQdisplayitem

bana göre 10-12 arası ederi motorda sorun yoksa..kilitti ,vinçti,37 lastikti derken 20 lirayada tertemiz malolur, cihan abim benim.. ;D

selamlar ,saygılar ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR