Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,509

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

omergin' Alıntı:
kalıbı cıkacak gibi degil tamponun, araba uzerinde denerken bile cok ugrastırdı..
tampon olayını bir sekilde çözmemiz gerekiyor.çunku vinç için bile tamponu bekliyorum,çeki demiri almıştım.onuda monte ettiremedik tampondan dolayı

AHMET07' Alıntı:
32 ler bucantlara takman yanlışderim

tabloya bakınca genisligi kurtarmıyor gorunuyor fakat, bir cok kullanan sorun cıkarmadıgını soyluyor.. kararsız kaldım bende..

erkinergun' Alıntı:
tampon olayını bir sekilde çözmemiz gerekiyor.çunku vinç için bile tamponu bekliyorum,çeki demiri almıştım.onuda monte ettiremedik tampondan dolayı

bende aynı durumdaydım, antalyaya gidip geldim.. bir gunde iki tamponu hazırladı usta..

lastik ebatlarını ne yapacaksınız?

ahmet usta bu ikisini yaparız değil mi birdaha ki sefere?

troyco010.jpg

bumperreara600x400.jpg

bence yanlış derim erkan daha iyi bilir 32lastıkler 8 veya 10 inç canta göredir

omergin' Alıntı:
hocam bende kiti bekliyorum lastik için.. hilux için hangi ebatı dusunuyorsunuz siz?
2'' lik kit soyledik.bu yaklasık onlerden 3 santim arkalardan 4,5 santim demek.265*70*17 denemeyi dusunuyorum.zayıf kalırsa belki biraz daha buyuturum.

AHMET07' Alıntı:
proplem diğil hallederiz

Ahmetca nasıl bir güzel köşk oldu baba landın üstünde trıblexs gibi çadır..

Kardeşim eline sağlık.. yol göründü artık kapadokya semalarında bakıcam keyfime yılbaşında..

Perşembe sabahı çıkıyorum yola kapadokya ürgüp avanos vs.. ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
hoş bulduk cıhan hoca arzı Allah bilir hangi dagin tepesinde

Cihan bu :smiley:

Onun arazi kültürünü seviyor ve benimsiyorum ;D ;D ;D

Keşke onun gibi olabilsem.. :smiley: ;) :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.