XXSİLVERADOXX
kzj 70 fj40
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
burak yarış fotoğrafları yokmu yaw
burak yarış fotoğrafları yokmu yaw
XXSİLVERADOXX' Alıntı:burak yarış fotoğrafları yokmu yaw
eko' Alıntı:abi ben makina almayı unutmuşum , malesef hiç resmim yok
heytem abi 2 ci gün müthiş di , bir hafta sonu org yapıp o pisti geçelim mutlakao zaman makinamı mutlaka alırım
![]()
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar ben port bagajımı OTS den aldım ,sonrada ahmet ustada uzattık ,çünki küçük geldi ,uzatılmış hali ilede küçük geliyor ,ots bagajları bize olmaz ,fiyat olarakta tuzludur haberiniz olsun macera aramayın ,antalyaya harcayacağınız mazot parasını veya benzin parası farkı bile ahmet ustada yaptırmaya değer ,çünki zaten o fark cebinizden çıkar ,ben yaşadım ,birde işi biliyorum diye geçiniyorum ama acelem vardı ,ahmet ustadan fırçayıda yedik bu ne diye bilginize sunulur ;D ;D ;D ;D ;D ;D
cihanülker' Alıntı:valla ben gelemedim ,bir dahaki sefere artık :-\ :-\ :'( :'(
cemtascioglu' Alıntı:burak benıde yaz sile için bende gelirim
zaten kaç hafta oldu ıcraat yok valla yapalım bırseyler
;D tabi oda lazım ben 2,3 haftadır örnek kocayım1.2 haftada beklerizeko' Alıntı:abi ben bu hafta sonu örnek koca ve baba olmak zorundayım yoksa ömür boyu çadırda yatma cezası alıcam![]()
eko' Alıntı:abi yanlış bilmiyorsam senin şilede kalıcak yerin vardı , bir hafta sonu org yapalım hep beraber piste girelim .
yanımızda olması gereken ler ( tuğsan , heytem abi , ersun abi )
pandipieri' Alıntı:herkese merhaba ve iyi haftalar ancak ciktim dersten, kendimi buraya attim hemen![]()