Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
??? :
ee simdi kac lastik takabiliyoruz erkan orada mısın?
??? :
pandipieri' Alıntı:aslinda haklisin cihan ya bir kerede hepsini bitirmek gerek. bu arada bu yukseltme kitindeki high konumu falan dediginizi takarken mi ayarlıyorsunuz yoksa icerden bizim ki gibi leveling mi var?
275x70x16 bizim araçlarpandipieri' Alıntı:hah esas isin ustadı geldi?erkancim bizim LC vx100 lerin orjinal jant boytları nedir ve ne kadar daha buyuk lastik takabiliriz. yani Faruk beyin dedigi o maxxis 8080 ya da 8090 olur mu?
cihanülker' Alıntı:,bu
aynen sedat hanım arabayı kullanmıyor bu aralar büyüdükten sonra , ama dahada büyüteceğim bakalım ,bu arada sen nasılsın libya nasıl
pandipieri' Alıntı:lastikleri de buyutursen hepten guliver cuceler ulkesinde olursun artık![]()
VX100LC' Alıntı:275x70x16 bizim araçlar
Ama 285 x 75 x16 takılabiliyormuş.
Yerden 2cm. daha yükseliyorsunuz.
Ben 285 almadığıma pişman oldum :-\
hsbasar' Alıntı:Herkese merhaba
Ben yokken muhabbet çok koyu imiş, sayfaları okurken kayboldum içlerinde.
Cihan senin arabanın şu anki yüksekliği bile muhteşem, Hatırlarsan bizim golf ile önünde giderken gözümü aynadan alamamıştım, senin araca geçincede tunalı civarında sanki bütün küçük araçları ezecekmişsin gibi gelmişti. ;D
Libya aynen bıraktığım gibi, toz toprak. Gelmeden bir gün önce corolla ile küçük bir kaza yaptım, ön sol çamurluk değişecek, arabayı Toyana bıraktım. Hal böyle olunca geçen gün eşim işe land rover ile gitti. Dar yerlerde dönüş biraz zor oluyor ama yüksekte olmak keyifli diyor. ;D
Bende gelmeden önceki gün yükseltme işini tamamladım. Şimdi 2" yükseltme ve 31" lastik var. Fotoğraf çekemedim, eşim çekip gönderecek, eklerim siteye.
pandipieri' Alıntı:305 super olur hangi marka takacaksin
cihanülker' Alıntı:serkancım hiç boşu boşuna para harcama benden sana tavsiye ,bir işi bir kerede bitirilir ,sonradan büyütme filan olmaz aklında olsun ,10 tane arabada yaşadım ,değiştir değiştir ,sonu yok ,bence bekle ,iyi tasarla bir kerede bitir yoksa çok daha tuzluya maloluyor aklında bulunsun![]()
cihanülker' Alıntı:bende orjinal lastikler 275/65/17 idi , cooper st taktık erkan sağolsun , 275 /70/17 olarak ama şimdi 305- 315 istiyorum 75 17 olarak bakalım