Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,623
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

THE FARUK' Alıntı:
canım kardeşim hadi bas gel ya..walla özledim..yarında off road var ;D ;D

abi valla çok zor bu aralar ,her taraftan doluyum ,otelde tıp kongresi var hemde 1 ay ,her yer doktor ,dolu kafayı kaldıramıyorum , birde yılbaşı partisi var ki sorma , süslemeler filan ,aman aman ,sorma

Etiketler

enişteyle bu gün sanayideydik.. çınlattık kulaklarını senin.oda gelicekti son anda işi çıktı :(

Geleceklerin sayısı bu gün enişte hariç 15 araç olldu.. 2 gündür sağnak yağmur var yarın metal sesleri çıkar yukarıda.. bende sarı hıluxsle oğlum umut da yardımcı pilot dün geldi ankaradan..ankara üniversitesinde son sınıfta.. alışmaya başladı bakalım birlikte kesebilecekmiyiz 4 tekeri yerden ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Geleceklerin sayısı bu gün enişte hariç 15 araç olldu.. 2 gündür sağnak yağmur var yarın metal sesleri çıkar yukarıda.. bende sarı hıluxsle oğlum umut da yardımcı pilot dün geldi ankaradan..ankara üniversitesinde son sınıfta.. alışmaya başladı bakalım birlikte kesebilecekmiyiz 4 tekeri yerden ;D ;D

abi ankaradayım bir ihtiyaç halinde numaramı biliyorsun ,umut filan bir şey lazım olursa 24 saat ulaşabilirsin , ;) :D

cihanülker' Alıntı:
abi ankaradayım bir ihtiyaç halinde numaramı biliyorsun ,umut filan bir şey lazım olursa 24 saat ulaşabilirsin , ;) :D
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim..Düşünmen yeterli..
İyi geceler diliyorum kardeşim yarın offroad var .. ;D ;D

Herkese günaydın

Dün internetteki problerler nedeniyle mesajları cevaplayamadım.
Kaza zaten ufak birşeydi, geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Serkan bey, yeni aracın fj40 ile beraber fotoları vardı, yeni hatırladım.
Ben bu fotoları 2" yükselen discoverynin, standart FJ40 hizasına geldiğini göstermek için çekmiştim ;D

Altuğ, yayları bearmacrh ın mavi yayları ile değiştirince sorun ortadan kalktı. Huma oto çok güzel bir esnaflık örneği göstererek sorunu iletir iletmez mavi yayları gönderdi bize.
Montajını ancak bayramdan sonraki gün yapabildik. Koray beye teşekkür edemeden libyaya döndüm, umarım oda okuyordur Toyota sayfasını.

Image046_2.jpg

Image048_2.jpg

Nasıl yaparız, ne zaman yaparız bilmiyorm ama beydağlarını bende gezmek istiyorum.
Cihan duygusal ve zamansal ayarlamaları yapıp 2010 yılı içinde kaçalım Antalyaya bir şekilde. ;)

herkese günaydın arkadaşlar sedat bey araçları dizmişsiniz kaza olayını yeni duydum geçmiş olsun

simurg2' Alıntı:
herkese günaydın arkadaşlar sedat bey araçları dizmişsiniz kaza olayını yeni duydum geçmiş olsun

Erkan bey teşekkür ederim. Küçük bir kaza ama zamanlaması ters oldu :D
Bu arada FJ40 satılık, bir müddet LR ile devam edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR