Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,582
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

super olur lastikler buyutulunce bizimkilerin standart jant buyukluge ne ve senin planın hangi boyutlar? jantlar degisecek degil mi mecburen?

Etiketler

Ayak almak zorundasınız.
Ben orjinal toyota aldım. Fiyat biraz daha hesaplı idi.

pandipieri' Alıntı:
super olur lastikler buyutulunce bizimkilerin standart jant buyukluge ne ve senin planın hangi boyutlar? jantlar degisecek degil mi mecburen?

Yok yok,ne jantı,jant felan değişmiyicek :smiley:
Sadece latik biraz devalaşıcak ;D

hah esas isin ustadı geldi? :smiley: erkancim bizim LC vx100 lerin orjinal jant boytları nedir ve ne kadar daha buyuk lastik takabiliriz. yani Faruk beyin dedigi o maxxis 8080 ya da 8090 olur mu?

cihanülker' Alıntı:
değişen hiç bir şey yok ;D
En kısa zamanda bende yaptırayım ozman :smiley:
Ufku görebilmek güzeldir herhalde; diper araçların üstünden :smiley:

Sanırım High konumuyla aynı yüksekliği kazanmış oldunuz.

pandipieri' Alıntı:
ilk etapta sadece stepne tasımak icin kucuk bir sey istiyorum, ilerde bu kadar komplike hala gelirim. thule barlar bizim aracın tavanındaki yukseltilere takılıyor degil mi? bagajda onun ustune mi monte ediliyor?

serkancım hiç boşu boşuna para harcama benden sana tavsiye ,bir işi bir kerede bitirilir ,sonradan büyütme filan olmaz aklında olsun ,10 tane arabada yaşadım ,değiştir değiştir ,sonu yok ,bence bekle ,iyi tasarla bir kerede bitir yoksa çok daha tuzluya maloluyor aklında bulunsun ;)

pandipieri' Alıntı:
hah esas isin ustadı geldi? :smiley: erkancim bizim LC vx100 lerin orjinal jant boytları nedir ve ne kadar daha buyuk lastik takabiliriz. yani Faruk beyin dedigi o maxxis 8080 ya da 8090 olur mu?

serkan LC lerde iki ayrı jant ölçüsü var dikkat ,sizin araçlar yanlış bilmiyorsam 16 jant ,

benim araç 17 jant

aslinda haklisin cihan ya bir kerede hepsini bitirmek gerek. bu arada bu yukseltme kitindeki high konumu falan dediginizi takarken mi ayarlıyorsunuz yoksa icerden bizim ki gibi leveling mi var?

pandipieri' Alıntı:
toyotanınki nasıl kolay sokulup takılıyor mu?
İnanın daha bakmadım :smiley:
Aaa anahtarlı, kilitlenebilir.
Kimisinde anahtar diye bir çeşit allen anahtar veriyorlar.
Orjinalinde öyle değil bildiğiniz anahtar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR