Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,679
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar ,tabiki latifeler atışmalar ,espiriler olacak ama, internet ortamında kullanacağımız kelimeleri biraz daha dikkatli seçersek ,çok daha güzel olur , kanısındayım , yoksa markayla araçla ,işim yok ,benim ,arkadaşlık dostluk ararım ben ,ne demiş bilge yavuz ozanımız ,arabaya bakmam ,direksiyonda oturana bakarım , ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim
Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum.
Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım :smiley: :smiley: :smiley:

çağlar' Alıntı:
cuma kaçta çıkacağımız yarın belli olacak kaan.cihan abinin işleriyle ilgili...
en geç 12 diyorum ben..sen ve sedat içinde uygunsa.

arkadşlar saat 11-12 arası benim işyerimin önünde buluşuyoruz ;), alışveriş için mola vermeyeceğiz ,onun için önceden tamamlayın arkadaşlar ;D

cihanülker' Alıntı:
valla nejat ,senide madara olan bir 100 çekmişti galiba hatırladınmı ??? ??? ???

Nasıl unuturum? Bu şerefi sana vermek benim için de bir zevkti. Hep LR çeksin olmuyo arada farklı markalara da çektirmek lazım. Zaten beni çekmeyen kalmadı gibi bişey ;D Bir tek Onur çekemedi garibim, bir gün yokuş aşağı otobanda da ona çektiricem ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Nasıl unuturum? Bu şerefi sana vermek benim için de bir zevkti. Hep LR çeksin olmuyo arada farklı markalara da çektirmek lazım. Zaten beni çekmeyen kalmadı gibi bişey ;D Bir tek Onur çekemedi garibim, bir gün yokuş aşağı otobanda da ona çektiricem ;D ;D ;D

valla bizim işin şakasında olduğumuzu anlamıyor insanlar ,valla ciddiye alıyorlar galiba bu işleri , :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar ,tabiki latifeler atışmalar ,espiriler olacak ama, internet ortamında kullanacağımız kelimeleri biraz daha dikkatli seçersek ,çok daha güzel olur , kanısındayım , yoksa markayla araçla ,işim yok ,benim ,arkadaşlık dostluk ararım ben ,ne demiş bilge yavuz ozanımız ,arabaya bakmam ,direksiyonda oturana bakarım , ;D ;D ;D ;D ;D

tabiki haklısın..

amma bu yavuz varya yavuz çekip çekip koyuyor, sonra toyota şöyle toyota böyle.. ;D ;D

kardeşim senin discoveryin varmıydı vardıı...şimdi neyin var land cruiser..mutlumusun çok mutlusun..
benim discoverym varmıydı vardı..şimdi neyim var land cruiser.pek mutluyum..
tuğsanın discosu varmıydı vardı..şimdi land cruiser.hasta derecede mutlu
umutun defenderi varmıydı vrdı..şimdi neyi land cruiser.çok mutlu.

e biz bunları tipi hoşumuza gitti diyemi aldık..doğru yolu bulmuşuz onu çekemiyorlar. 8) 8)
bunlarla uğraşmaktansa aynı maliyete birer disco birer def. yapsaydık madem... 8) 8) 8)

(sedatı tenzii ediyorum, arkadaşım gözlerinden öperim) ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
tabiki haklısın..

amma bu yavuz varya yavuz çekip çekip koyuyor, sonra toyota şöyle toyota böyle.. ;D ;D

kardeşim senin discoveryin varmıydı vardıı...şimdi neyin var land cruiser..mutlumusun çok mutlusun..
benim discoverym varmıydı vardı..şimdi neyim var land cruiser.pek mutluyum..
tuğsanın discosu varmıydı vardı..şimdi land cruiser.hasta derecede mutlu
umutun defenderi varmıydı vrdı..şimdi neyi land cruiser.çok mutlu.

e biz bunları tipi hoşumuza gitti diyemi aldık..doğru yolu bulmuşuz onu çekemiyorlar. 8) 8)
bunlarla uğraşmaktansa aynı maliyete birer disco birer def. yapsaydık madem... 8) 8) 8)

(sedatı tenzii ediyorum, arkadaşım gözlerinden öperim) ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Galiba Sedata yeşil bişi içirdiler...Normal diil yoksa bu...

umutcelikel' Alıntı:
abiler cumartesi sabah körü çıkacak var mı aranızda ankaradan?? ben cumartesi sabah 5.00 gibi çıkacam herhal, yetişiriz dimi 9.30'a hantal 3.4 düz dizel ile? ;D

Ankara-Bolu 220 km civarı bir yol. Saatte ortalama 70 km ile gitsen 3 saat sürer. Daha da fazla sürmez. Ankara Cankurtaran arası hızın düşük olur sonrasında 80-90 tutturur gidersin.

rebo' Alıntı:
En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim
Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum.
Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım :smiley: :smiley: :smiley:

Tamam Ahmetcim,bütün araçlarının resimlerini ayarla sırayla koy. ;D

Ama Çağlarcım,herkez TOYOTA alırsa,sanayi sektörü diye birşey kalmaz,ustalar,yedek parçacılar,hepsi işsiz kalırlar.Jeep ve Landrovercı arkadaşlarımız ekonomiye büyük katkıları var. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
...Jeep ve Lanrovercı arkadaşlarımız ekonomiye büyük katkıları var. ;D ;D ;D

8 aydır kırılan parçalanan bozulan parçaların tamiri değişimi, bakımı vs 120 TL.
Detroit, şnorkel, telsiz, tampon, korumalar, yeni halat vs.. 3 bin TL
110'un keyfi paha biçilemez :smiley:

nkurtkaya' Alıntı:
Ankara-Bolu 220 km civarı bir yol. Saatte ortalama 70 km ile gitsen 3 saat sürer. Daha da fazla sürmez. Ankara Cankurtaran arası hızın düşük olur sonrasında 80-90 tutturur gidersin.
İyi ben 5 te çıkayım...
Sapanca gişesi bir tane değil mi?? Bolu gibi doğu batı kuzey güney vs yok?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR