Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,658
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar görevli sayısı 5 kişiye düştü,yokmu 1 kişi daha ekibe katılmak isteyen. ???

5-6 Aralık Türkiye Offroad Şampiyonası Toyota Gurubu Görevli Listesi:

1-)Tuğsan Moral TLC VX80
2-)Heytem Dağıstanlı TLC FJ40 veya FJ70
3-)Burak Ayvaz Toyota Hılux
4-)Cihan Ülker TLC VX100
5-) ???

Tugsan bey,

bence bu hafta sonu siz kendiniz belirlersiniz 5.arkadasi

T

Etiketler

altay41' Alıntı:
iyi aksamlar arkadaslar,
pazar gunku landrover bulusmasinda bir VX100 lu arkadasin fena madara oldunu soyluyorlar

Altaycım sen rahat ol,bizlerin aramızda yaptığımız makara,kakara bu muhabbetler,arazide madara olmak yoktur zaten,herkez batar,çıkar,kalır,vinçlenir.Bunlar olmazsa bu işin keyfi çıkmazki.Sonrada farklı araç guruplarından arkadaşlar goy goya başlar. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Altaycım sen rahat ol,bizlerin aramızda yaptığımız makara,kakara bu muhabbetler,arazide madara olmak yoktur zaten,herkez batar,çıkar,kalır,vinçlenir.Bunlar olmazsa bu işin keyfi çıkmazki.Sonrada farklı araç guruplarından arkadaşlar goy goya başlar. ;D ;D ;D

bende zaten makara olsun diye yazdim,
Mesut soyledi de..,biliyorsun onun bu aralar kafasi karisik,landrover mi ,lc mi alayim diye
selamlar
Altan Altay

Arkadaşlar görevli sayısı 5 kişiye düştü,yokmu 1 kişi daha ekibe katılmak isteyen.

1-)Tuğsan Moral TLC VX80
4-)Cihan Ülker TLC VX100
5-)Ahmet Çepni TLC BJ70 veya VX80

Tuğsan

Welcome back !!!

Eğer uygun olursa ben görevli olmaya adayım...

valla ben anlamadım madara olmak ne demek ??? , veya neyle ölçülür ölçü birimi nedir , amaç batınca madara olmaksa , ki ben batmadım ,madara olduk ,ilker bey hangi aracı alacağını iyi bilir sanayi faliyetlerinden

rebo' Alıntı:
Arkadaşlar görevli sayısı 5 kişiye düştü,yokmu 1 kişi daha ekibe katılmak isteyen.

1-)Tuğsan Moral TLC VX80
4-)Cihan Ülker TLC VX100
5-)Ahmet Çepni TLC BJ70 veya VX80

Tuğsan

Welcome back !!!

Eğer uygun olursa ben görevli olmaya adayım...

Eyvallah Ahmetcim,teşekkürler,nedemek görev senin.Yarın başkana isimlerinizi ve numaralarınız vereceğim malum federasyona bildirilecek.Araç seçimi sana kalmış,çizilmesini istemediğin Toyotalarından biriyle gel ;D

Bu arada şu garajdaki Toyotalarının resimlerini koyda hepimiz seyredelim. ;D ;D

altay41' Alıntı:
iyi aksamlar arkadaslar,
pazar gunku landrover bulusmasinda bir VX100 lu arkadasin fena madara oldunu soyluyorlar

iyi akşamlar altay4 bey..

madara kelimesi biraz ayıp olmuş.vx100 ile defender kıyaslaması zaten ayrı bir mevzuda.

siz defender alın madara olmayın böyle ortamlarda ;)

çağlar' Alıntı:

madara kelimesi biraz ayıp olmuş.vx100 ile defender kıyaslaması zaten ayrı bir mevzuda.

siz defender alın madara olmayın böyle ortamlarda

Caglar Bey,
latife olsun diye yazdim,ben de de vx 80 var Land rover da neymis
selamlar

altay41' Alıntı:
çağlar' Alıntı:

siz defender alın madara olmayın böyle ortamlarda

Caglar Bey,
latife olsun diye yazdim,ben de de vx 80 var Land rover da neymis
selamlar

selamlar,saygılar ozaman :smiley:

Evet beyler,tatlı tatlı takılmalar atışmalar iyi oluyor.
Ama dozu kaçtımı olmuyor,tadı kaçıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
Hama1kk1

SON KONULAR

Geri