Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,523
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

RedlinE' Alıntı:
Yavuz abi senin için evden çikamiyo izin alamiyor falan dediler ne iş.. babayida al gel. bizim araçlar konforlu bir rahat ettirelim buyugumuzu.

Cihan abi olayina gelince valla bilemiyorum sag saglim eve gelmiş yolda kalmamiş hiç çekilmemiş bagajdaki torbalar erimemiş cita erimemiş. bir araç saybine başka ne verebilirki.

Yahu yılda 2-3 defa ailemizi görüyoruz 2-3 gün oda bu hafta sonuna denk geldi , aslında bana değil toruna geliyorlar, ondada alıp dağa götürsem kıyamet kopar.

Araziye girmezsen arızada olmaz ama eriye titreye vardım Ankarya her engelide sonuna kadar denedim adığım zevk paha biçilemez ;D Cihanım Lordum çimde çakılda dolaştı durdu, bir yere gireyim diye niyetlendi ordanda çıkamayınca kenardan köşeden çıktı parkurdan bidaha sesini duymadık zaten ;D ;D

Etiketler

o vergiyi sigortacından yazı alıp düsüre biliyorsunuz bilginize detay bilmiyorum ama ben sigortacı 2001 arabamı 2 sene önce düsürdü vergisini hersenede vergisini öderken o yazıyı alıp ödüyorsunuz daha yeni teklar yaptım

Her araçda olmuyor. benim 95 model aracimin kasko bedeli 33750 belgesi bende bu sene yaş sinirindan dusuyor yenıden belge istedim. noter satişlarina baktim. 96model 38 97 model 43 98 model 48 bin tl gozukuyor. vx 80

discovery-V8' Alıntı:
Ahmet bey bende üzüldüm , hem elime böyle fırsat geçmişti en iyi TYT arkadaşının TYT sıdır deyip Cihana yıkılacaktık ama olmadı ;D ;D

Beni ne çok çekiştirmişler ya, oku oku bitmedi iki mesajda bir laf bana gelmiş ;D şeytan diyor pazar sabaha karşı atla discoya Ankara çetesini de topla herkes uyurken git kampı bas ;D ;D

Bugün Erkan telefon açtı , konuşma şukadar

-Abi merhaba bişey sorucam müsaitsen
-Buyur Erkancım
-Abi nerelisin?
-Balıkesir
-iyi
-dıııııııııııt
-Alo alo , Şarjımı bitti acaba ??? ::smiley:

;D ;D ;D

Şimdi anladım ne sorduğunu. ;D ;D

Aahaha baba kusra bakma yaa
Sen sanayideyim diyince,meşgul etmiyim diye uzatmadım :D
Yaw ne olur kusra bakma,yoksa çat telefonu kapat ayıp yaa,nasıl yaptım ben öyle :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Yahu yılda 2-3 defa ailemizi görüyoruz 2-3 gün oda bu hafta sonuna denk geldi , aslında bana değil toruna geliyorlar, ondada alıp dağa götürsem kıyamet kopar.

Araziye girmezsen arızada olmaz ama eriye titreye vardım Ankarya her engelide sonuna kadar denedim adığım zevk paha biçilemez ;D Cihanım Lordum çimde çakılda dolaştı durdu, bir yere gireyim diye niyetlendi ordanda çıkamayınca kenardan köşeden çıktı parkurdan bidaha sesini duymadık zaten ;D ;D

benim arabam öyle çamurlu araz, şeysine girmez ,asfalta gezerim ancaaa ;D ;D ;D ;D ;D

Sevgili dostlar;
yağmur olasılığına karşın mümkün olduğunca branda tarzı ve gerdirme ipi v.s olursa çok iyi olur.
Malum baya bi kalabalığız ;D,yağmur altında kalmıyalım sonra. :smiley:

Ne kadar olursa artık.
Yani şöyle düşünün lütfen,atıyorum Yavuz unki gibi 5 e 6 mt lik bişey düşünün.
Bunu 2-3 arabanın arasına gerdirdikmi, 10-15-20 kişilik bir kuru alan yaratmış oluruz.
Bu naylon-branda sayısı arttıkça ,yağmurdan korunucak adam sayısıda artar.
Üstelik bu brandanın bir başka faydasıda;
Yağmura denk gelirse,çadır kurma işleminde baya bi faydası olur,şöyleki;
Yağmurda çadır atmak baya bi zor,iç kısmın ıslanmaması v.s.
İşte bu yüzden,bu tentenin altında imece usulu teker teker çadırlar kurulur ve o halde sabit noktasına taşınır.
Böylelikle çadırda kalıcak katılımcılarında,çadır kurma sırasında baya bi işe yarıyacaktır.
Sağnak yağışta çadır kurmak-toplamak baua bi sıkıntılı oluyor,çadırın içinin ıslanması açısından.

erkan herkez kendini korumaya alacal branda çözümünü halletsin , biliyorsun bolu kampunda yavuzunki bayağı iş gördü ama 10 araçtık ,şimdi 50 araç ,demekki o branda gibi ( 5X6 m ) en az 5 adet lazım , hadi bende 1 ader tente ,var birde yavuzdan aldık , ama gerisi yok ??? ??? ??? ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,814
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri