Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,514
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
naylon brandalar var nalburlarda, 5x8 -5x6 gibi , almaklazım

heytem abi çadırının üzerine ekstra bir manzeme yaptırdım arabaya koydum biraz önce haberin olsun..

Etiketler

Benim son gezide yaptırdığım çok güzel bir branda var 6 metreye 5,5 metre onu Cihana veririm.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
ahmet abi, dün cadırın montajını bitirdik , ölçüleri tam oldu, hiç bir problem yok, ellerine sağlık

güle güle kullan sevindim istediğin gibi olmasına

Battik beyler yolun bir çamuru var. balçik gibi sarar sarar dururuz artik. Lastiksiz arkadaşlarin işi zor.

RedlinE' Alıntı:
Battik beyler yolun bir çamuru var. balçik gibi sarar sarar dururuz artik. Lastiksiz arkadaşlarin işi zor.

Mücahit bey bende çamurdan "korktum" zaten ;)

40 küsür toyota birbirine bağlarsınız kırkayak gibi çıkarsınız heryeri. Cihanıma dikkat edin arabası asfalt dışında yürümüyor unutmayın biryerlerde onu. ;D ;D

Yavuz abi senin için evden çikamiyo izin alamiyor falan dediler ne iş.. babayida al gel. bizim araçlar konforlu bir rahat ettirelim buyugumuzu.

Cihan abi olayina gelince valla bilemiyorum sag saglim eve gelmiş yolda kalmamiş hiç çekilmemiş bagajdaki torbalar erimemiş cita erimemiş. bir araç saybine başka ne verebilirki.

uğur sağ olsun cok iyi arkadaşım ve çok iyi esnaftır, özellikle HELLA yı ondan başkasından almam,maslak taki mağazaların cok altında fiyatları

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.