Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,504

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Aynen..
e tabi layt olan var kazak olan var. gerçi bize laf duşmez ama nasil bilirsiniz arkadaşii

cihanülker' Alıntı:
daha ne dağlar kaybettik biz bu yolda bir bilsen ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kesin Ankara'dandır ;D ve kesin senin yüzündendir ;D

Yaw ben ne dualar ediyorum bilmiyosun. :D
Sen allahtan Ankarada'sın,birde buralarda olsaydın var yaaa,benim bilet çoktan kesilmiş,üstümde bi pardesü çöpleri kurcalıyo olurdum ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kesin Ankara'dandır ;D ve kesin senin yüzündendir ;D

Yaw ben ne dualar ediyorum bilmiyosun. :D
Sen allahtan Ankarada'sın,birde buralarda olsaydın var yaaa,benim bilet çoktan kesilmiş,üstümde bi pardesü çöpleri kurcalıyo olurdum ;D ;D

yok canım daha neler ben sadece evde toplanalım diyorum ,daha iyi oluyor en azından nerede olduğumuz belli ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
haaa ,sizin bizim geldiğimiz noktalara gelmeniz zaten imkansız artık , yeni nesiller çok akıllı ,o yalanlarıda yemezler ,lastik patladı ,hararet yaptı,aks kesti, görüntülü telefon var ;D :eek: :eek: :eek:

Ohooo,yeni nesil hepten bitik ;D biz, Son Mohikan gibi neslimizin son örnekleriyiz.Deee böyle giderse bizim neslide çabuk tükenicek ;D

cihan abi eski aracıda kesin sen bozmuşsundur evdekilere yalancı çıkmamak için ;D ;D ;D artık bahaneler yetmeyince ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.