Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,492
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

emrahmarti' Alıntı:
Erkan abi olmadı Rover yazılarını kapatır cruiser yazarız benim arabaya onla gideriz :D kabul ederlerse

Amaç,dostluk pekiştirmek.
Araçlar ise sadece bu amac için bir araç...

İyi laf oldu be ;D

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihaaaaannn var yaa,az kaldı telefona sarılıyodum şimdi de allahtan bu mesajı gördüm şimdi. ;D ;D ;D

O dağlar daha,en baba seyyar barmeni görücek ;D
O dağlar daha,sacda kavurma görücek. ;D
O dağdaki ayıların kokudan bi tarafları düşecek ;D ;D ;D

O dağlar yeşilin daha yeşilini görücek ;D ;D ;D

amanın amanın valla şimdiden heyecan sardı ,tahminim ankara ekibi olarak buradan saat 13 gibi yola çıkarız , 18-00 de orada oluruz ,sizde biraz erken tüyerseniz ,mücahitle sevinirim ,çok geç saate kalmayalım derim bu arada ,antalya grubu cuma akşamı yola çıkacak ,cumartesi sabahı gişelerde olacaklar ,bizde inip hem onları ,hemde istanbul drubunu karşılayacağız ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
amanın amanın valla şimdiden heyecan sardı ,tahminim ankara ekibi olarak buradan saat 13 gibi yola çıkarız , 18-00 de orada oluruz ,sizde biraz erken tüyerseniz ,mücahitle sevinirim ,çok geç saate kalmayalım derim bu arada ,antalya grubu cuma akşamı yola çıkacak ,cumartesi sabahı gişelerde olacaklar ,bizde inip hem onları ,hemde istanbul drubunu karşılayacağız ;D ;D

Sabaha sağlam kalkabilirsek plan bu şekilde değil mi abi.

Cihan abi senin lafinin uzerine laf demem... ama emrivaki olunca laz damarim tutuyor yapacak olsamda yapasim gelmiyor.

meeeeeee

Bu arada şiledeki bimde otomatik tentekalmimiş adam gonderdim söz verdigim gibi sozumu tuttum ik adet aldircaktim ama malesef yok.Ben yaziyimda üzerimdem yük kaksin.

RedlinE' Alıntı:
Cihan abi senin lafinin uzerine laf demem... ama emrivaki olunca laz damarim tutuyor yapacak olsamda yapasim gelmiyor.

estafurullah öyle şey olurmu , ben fikir de bulunuyorum , yani böyle olursa yakışıklı olur diyorum , sen zaten biraz daha ev sahibi gibisin , onun için dedim ,bu arada sen erkanıda al gel ,bence doğrusu budur ;) ,her şey halledilir yeterki bir araya gelelim bak göreceksin , :-X :-X :-X :-X

cihanülker' Alıntı:

;D ;D Hiç sorma,günler geçmiyor sizlere kavuşmak için ;D ;D ( zuahahaha türk filmi tadında oldu bu )

Baba,Mücahit ile bizim burdan çıkışımız sizin kadar erken olamaz gibime geliyor.
Çünkü Mücahit'in işi biraz geç biticek.Mücahit'e bağlıyım ben,belki benim araba belki Mücahit'in araba,ama muhakkak birlikte gelicez. :smiley:

Evet,haklısın,cumartesi aşağı inmek şart ;D Yoksa taşlanırız valla ;D ;D
Tuğsan nerdesinnnn oku bunları aloooo ;D ;D
Bak sabah aşağı inicez ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
meeeeeee

Bu arada şiledeki bimde otomatik tentekalmimiş adam gonderdim söz verdigim gibi sozumu tuttum ik adet aldircaktim ama malesef yok.Ben yaziyimda üzerimdem yük kaksin.

bende de var ,umuttada var ,ayrıca ben yavuzdan isterim 6 X5 metre kocaman bir branda var yavuz geçen gezide yaptırmıştı ,bütün gece yağmurda kullandık boluda dağda ,onuda alacağım yavuzcuğumdan , dert değil sığışırız yeterki gönüller bir olsun

RedlinE' Alıntı:

Yok yok,o konu kapandı Mücahit ;)
Dediğim gibi,ufak bi yanlış anlama oldu :smiley:

Keyifler iyi,bırakalım bunları,bak şafak 2-3 neyse işte ;D

cihanülker' Alıntı:
bende de var ,umuttada var ,ayrıca ben yavuzdan isterim 6 X5 metre kocaman bir branda var yavuz geçen gezide yaptırmıştı ,bütün gece yağmurda kullandık boluda dağda ,onuda alacağım yavuzcuğumdan , dert değil sığışırız yeterki gönüller bir olsun

Baba,benim bildiğim Yavuz'da geliyodu senin araçla v.s.
İnşallah Yavuz'un planlarında bi aksilik olmaz be :smiley:

cihanülker' Alıntı:
cuma akşamı ,ne yiyoruz , saç kavurma ,galiba ;D

Baba,cuma akşamından başlardak kavurmaya,cuma gecesine anca yetişir. ;D
Kolay değil 3-4 kg et yani ;D
Ama yapalım dersen kabulümdür,kurban olsun sana saclar kavurmalar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR