Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,466
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

emrahmarti' Alıntı:
Standart suzuki bile yapamadı değil mi gözlerimizin önünde :D :D :D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi haftaya kadar sabret yoksa toyota gezisinde çadırın üstünden geçicekler ;D ;D ;D

Çocuklar burası tehlikeli sular kaçalım kendi dükkanımıza, Sayıları fazla başımıza bir iş gelmesin ;D ;D

Etiketler

emrahmarti' Alıntı:
Standart suzuki bile yapamadı değil mi gözlerimizin önünde :D :D :D

Senaryoyu söyliyim,Cihan kesin herkezin geçtiği yerde mantarladı,buda size malzeme oldu deyilmi. ;D ;D ;D

Olur olur böyle şeyler,ben ona öğreteceğim herşeyi,daha yeni aracın kötü deyip kandırmayın adamı ;D ;D ;D

Arkadaşlar bana müsade yarın 2 günlüğüne ufak bir tura çıkacağım,Tekirdağ,Çanakkale,Küçükkuyu,falan.Bir arkadaşıma eşlik edeceğim.Dükkan size emanet. ;D Yaramazlık yapmayın. ;)

seco7' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,ben Antalya'dan sizlere sesleniyorum adım Serdar.1992 model Toyota LC VX80 kullanıcısıyım.Antalya'daki tek benzinli araca sahibim.Diğer Toyota'lar dizel ve arazide torklarının yüksekliği nedeniyle oldukça başarılılar.Ayrıca otomatik şanzımana sahip olmam nedeniylede aracım dizel araçlara göre daha fazla yakıt tüketiyor.
Sizlerden öğrenmek istediğim,benzinli aracımı dizele çevirebilirmiyim.Neler gerekiyor,kim yapıyor vs vs.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Aynı marka ve modelde kullanılmış olması ve aracın modelinden daha eski olmaması koşuluyla yetkili serviste yapılacak motor değişimi onaylatılabiliyor.Şahane bir aracınız var, ne yapacaksınız dieseli? Şanzıman oranları da muhtemelen farklı olacağı için şanzıman değişikliği de gerekecektir. Çıkacak faturayı gördüğünüzde satıp diesel almanın çok daha akıllıca olduğunu göreceksiniz (ısrarla diesel istiyorsanız tabii).

http://www.aussielocker.com/make.php/TM19bac6/2f08/20/.html

şükrünün bulduğu kilitler, bakmanızı tavsiye ederim

tugsan75' Alıntı:
Senaryoyu söyliyim,Cihan kesin herkezin geçtiği yerde mantarladı,buda size malzeme oldu deyilmi. ;D ;D ;D

Olur olur böyle şeyler,ben ona öğreteceğim herşeyi,daha yeni aracın kötü deyip kandırmayın adamı ;D ;D ;D

tam tersine 1-2 tyanesinin 3-4 manevrada geçtiği yerlerden o koca araçla çok rahat geçtim ,sadce bir yokuşta tuzak kurmuş yavuz ,mt lerle kanalları açıp beni bekliyorlardı kameralr ellerinde ,hepsi bu arkadaşlarada görüntü lazım ,eğlensinler dedim ,ama batmadım ,kurtarılmadım,aslan gibi arızasız evime döndüm ,genelde disco ile lamba yakmadan eve dönmek nasip olmazdı ama her nasılsa toyotada maşallah diyin dilinizi ısırın ;D ;D ;D ,ama hakkını yememeyeyim bir v8 vardı naci abinin aman yarabbim diyorum ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
tam tersine 1-2 tyanesinin 3-4 manevrada geçtiği yerlerden o koca araçla çok rahat geçtim ,sadce bir yokuşta tuzak kurmuş yavuz ,mt lerle kanalları açıp beni bekliyorlardı kameralr ellerinde ,hepsi bu arkadaşlarada görüntü lazım ,eğlensinler dedim ,ama batmadım ,kurtarılmadım,aslan gibi arızasız evime döndüm ,genelde disco ile lamba yakmadan eve dönmek nasip olmazdı ama her nasılsa toyotada maşallah diyin dilinizi ısırın ;D ;D ;D ,ama hakkını yememeyeyim bir v8 vardı naci abinin aman yarabbim diyorum ;D ;D

Evet aynen böyle oldu hepimizi topladı araziden sağolsun ;D ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
döküman yokmu döküman??

cihanülker' Alıntı:
dolu ama hangisi benim kaldığım yermi, onların çekildiği yerlermi ;D ;D

Aramayın bende var döküman ;D ;D Ağaca bağlayıp çıkaçaktım ama fırsat bu fırsat hemen pozisyon almış Cihan ;D ;D ;D Çapa niyetine kullandık biraz ama olsun çekip çıkardı sağolsun ;D ;D ;D

th_disco2vinc.jpg

cihanülker' Alıntı:
dolu ama hangisi benim kaldığım yermi, onların çekildiği yerlermi ;D ;D

Yavuz abi sen insaflı davrandın ben okadar insaflı olamayacam ;D ;D ;D
Cihan abi burayımı arıyordun
TYT sever arkadaşlar ahanda içinizdeki ajan ;D ;D ;D

th_MVI_4206.jpg

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi sen insaflı davrandın ben okadar insaflı olamayacam ;D ;D ;D
Cihan abi burayımı arıyordun
TYT sever arkadaşlar ahanda içinizdeki ajan ;D ;D ;D

th_MVI_4206.jpg

Aman diyeyim biri ciddiye alır yangın çıkar dükkanda, Hepimiz arkadaşız, şakalaşıyoruz hepsi o. Ayrıca Araziden çıktıktan sonra Cihan bana Ankaraya kadar eskortluk yaptı. Hakkını ödeyemem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR