Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,452
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

dogankeles' Alıntı:
orasi muhakkak fakat bu konularda bu tarz tatli atismalari cok okudum dahil olmak istedim ama biraz daha pismek gerek anlasilan, yanlis anlasildim uzgunum. araziye cikildiginda markalar araclar vs onemini yitiriyor dostluk dayanisma lazim olan bunlarla ilgili soru isareti yok kucuk bir yanlis anlasilma
Sorun yok yahu :smiley: :smiley:

Etiketler

seco7' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,ben Antalya'dan sizlere sesleniyorum adım Serdar.1992 model Toyota LC VX80 kullanıcısıyım.Antalya'daki tek benzinli araca sahibim.Diğer Toyota'lar dizel ve arazide torklarının yüksekliği nedeniyle oldukça başarılılar.Ayrıca otomatik şanzımana sahip olmam nedeniylede aracım dizel araçlara göre daha fazla yakıt tüketiyor.
Sizlerden öğrenmek istediğim,benzinli aracımı dizele çevirebilirmiyim.Neler gerekiyor,kim yapıyor vs vs.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler...

Şaka yapıyorsunuz heralde,hazır gene konu açılmışken,benzinli araç herzaman daha iyidir(şahsi fikrim),bu tork muhabbeti uzun konu ama kesin olan birşey var,dizelde kar ettiğinizi sandığınız mazot paraları,yedek parçada kat kat cebinizden çıkar.Benzinli aracın motor elemanları,dizelin enaz üçde biridir.Ayrıca gır gırıda cabası ;D ;D ;D

Serdar bey aracınızın maşallahı var,güle güle kullanın,Toyota fotoğraf arşivi bölümünede koyarsanız resimleri memnun oluruz. ;D ;D

Butün 80 kasalar İstanbul ve Antalyaya gitmiş,ben diyorum araç aramayın diye :D

tuğsan geçen yıl izmit ekibine tesadüfen indirekt olarak hafta sonu takılmıştım tek lc bendim ama bildiğim kadarı şu anda bayağı land crcser oldu dahası gelir diyorum

RedlinE' Alıntı:
Abi sana bir tuyo daha Sedat abinin arabasinin pazarliginida Cihan abi yapmiş. Yavuz abininde o kadar gunagini aldik. bak söyluyorum. Cihan abide gider lc falan alirsa hiç şaşirma zaten mehilli kardeşim baksana gitmiş oralara bizim markayi madara etmiş e Cihan abi sen gelirsin yaylaya

haa evet evet biliyorum,Cihan'nın baya bi katkısı olmuş evet. ;) Yakışır Cihan'a :smiley:

Ama ıh ıh LC den vazgeçmez,haa ne olur sırf arazi için hazırlarmı hazırlar ;D Yavuz gibi bir LR sapığı olduğu sürece şaşırmam ;D

Benim en sevdiğim cümlelerden biridir.Hem mekanik olarak hemde manevi olarak.

ONLY TOYOTA CAN DO IT(SADECE TOYOTA YAPABİLİR)

doğan66' Alıntı:
bencede ama sızlerin tutkunluğu ve beraberliğini herkese tavsiye ederim ve yardımlaşmanız çok güzel

tugsan75' Alıntı:
Benim en sevdiğim cümlelerden biridir.Hem mekanik olarak hemde manevi olarak.

ONLY TOYOTA CAN DO IT(SADECE TOYOTA YAPABİLİR)

;D ;D ;D ;D Tuğsan bizim gezidede öyle bir pozisyon oldu sadece toyota yapabildi ;D ;D detaylar Cihanda ben fazla karışmayayım kendi anlatır. ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
......................
Ama ıh ıh LC den vazgeçmez,haa ne olur sırf arazi için hazırlarmı hazırlar ;D Yavuz gibi bir LR sapığı olduğu sürece şaşırmam ;D

;D ;D ;D Ben size söyliyeyim için kurt düştü birkere, "tiny" yi izlerken hayallare dalıp dalıp gidiyordu, benim katkım olmasada her an bir hareket bekliyorum kendisinden, Hele benimkileri bir görsün iş tamamdır ;D ;D Bizimkilerin yanında "tiny" bile ufak kalıyor bir boy ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Tuğsan bizim gezidede öyle bir pozisyon oldu sadece toyota yapabildi ;D ;D detaylar Cihanda ben fazla karışmayayım kendi anlatır. ;D ;D ;D

Allah yandık kesin bütün LR ler yapmış,Cihan becerememiştir.Bu gülümsemeler fazla oluca pek hayra alamet olmuyor. ;D ;D ;D

Ben cihanın araca egzost deyişimi yapayımda oda v8 sesi duysun,yoksa gene dönecek eski LR günlerine. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR