Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 698,475
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

ne diyeyim cihan ozledigimiz dostsun; bu arada sen de karadeniz dedin bak ;D gezi sayfasında iz tv de yayınlanacak belgeselin videosu var, bu geziden sonra biz de mi karadeniz yapsak ne? canım cekti cok fena, 3-4 yıl once competus kesif konvoyu ile gitmistim competus lastiklerinin testine 18 arac muhtesem bir rota izlemistik... simdi yukaridaki rotayı gorunce inanılmaz karadenizim geldi, yukarida anlatılanlar gibi yuksek rakımlı koylerdeki okullara malzeme falan da gotururuz, sponsor da ayarlarız en azından ben 1 tane kesin bulurum... sen gitmissin bak ne parkurlar var di mi oralarda...sesli dusundum sadece ??? ??? ??? ??? ??? ???

Etiketler

pandipieri' Alıntı:
ne diyeyim cihan ozledigimiz dostsun; bu arada sen de karadeniz dedin bak ;D gezi sayfasında iz tv de yayınlanacak belgeselin videosu var, bu geziden sonra biz de mi karadeniz yapsak ne? canım cekti cok fena, 3-4 yıl once competus kesif konvoyu ile gitmistim competus lastiklerinin testine 18 arac muhtesem bir rota izlemistik... simdi yukaridaki rotayı gorunce inanılmaz karadenizim geldi, yukarida anlatılanlar gibi yuksek rakımlı koylerdeki okullara malzeme falan da gotururuz, sponsor da ayarlarız en azından ben 1 tane kesin bulurum... sen gitmissin bak ne parkurlar var di mi oralarda...sesli dusundum sadece ??? ??? ??? ??? ??? ???

serkan benim bu 3 cü gidişimdi ,çocuklarım görsün diye gittim ama aşığım oralara ,hatta bir ara ev bile alacaktım arsa bakmıştım aydere yakın bir yerden , daha evvel 1 kere disco ile gitmiştim ,sonrada motorsiklet ile gezdim yaklaşık 5000 km ,ama hiç kışına denk gelemedim ,esasında çok isterim kurbanda sağlam bir program yapıp gitmeyi helede toplumsal bir mesajda götürebilirsek yanımızda ,çok daha sevinirim ,ama yayla geçişleri mükün değil yapamayız gibime geliyor ,çok kar vardır ,rize ekibi ile konuşmak ,fikr almak lazım

evet hele bu kis hayli sert geciyor basladi bile oralarda kar ama yine de dedigin gibi sormak gerek oradaki arkadaslara, belki ilk baharda olabilir ayrintilariz konuyu hele su ilk gezimiz bir bitsin, bu arada sen incekteydin degil mi? benim cok yakın bir dostum var orada sık sık geliyorum ona ilk geldigim de mutlaka gorusmek isterim...

Arkadaşlar bende benzer şeyler yazmıştım dün.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar aklıma birşeyler geldi, paylaşmak isterim. Belki uzun vadede düşünülebilir.
Herşeyden önce bu kalabalık gurubun farkına varmalarını sağlamak gerekir, busebeple reklamımız iyi yapılmalı.
Aynı zamanda bunu yaparken çevremize faydalıda olabileceğimiz sosyal bir etkinliğe de dönüştürebiliriz. Benim daha önceden de aklıma gelen, araçları ihiyaç malzemeleriyle yükleyip ihtiyacı olanlara ulaştırmak gibi. Mesela köy okulları için kırtasiye malzemesi, kitap,defter gibi. Veya sağlık malzemeleri olabilir. şu an sadece sesli düşündüm, fikirler beraberce geliştirilebilir.
Hem hayır işi olur hemde sesimizi duyurmamızda etkili olur.

pandipieri' Alıntı:

pandipieri' Alıntı:
evet hele bu kis hayli sert geciyor basladi bile oralarda kar ama yine de dedigin gibi sormak gerek oradaki arkadaslara, belki ilk baharda olabilir ayrintilariz konuyu hele su ilk gezimiz bir bitsin, bu arada sen incekteydin degil mi? benim cok yakın bir dostum var orada sık sık geliyorum ona ilk geldigim de mutlaka gorusmek isterim...

yavuz incekte ama benim ev inceğe çok yakın max 7-8 km ,mutlaka bekliyorum ara gelince kaynatalım biraz ;D ;D

burakçım okudum yazılarını bu fikirleri yazıda bırakmayıp ,önce fikirlere dökelim ,sonrada fikirleri paylaşıp karar verelim derim ve onun üzerinede gidelim gerçekleştirelim ,bu konuya öncülük yaparsan sevinirim ,gezenbilirde ,seval hanım vardı yanlış hatırlamıyorsam admin ,sosyal konulara kendisi çok başarılı ,yardım alabiliriz diye üşündüm ,fikir verebilir bizlere ;)

burakcim zaten senin fikrin ustune benim de aklima geldi, gezinin sayfasinda bunu dile getirmistim, senden alıntı yaparak ama orayı konu disi mesgul etmeyeyim diye oradan ozur dileyip konuyu buraya tasidim, senden konuyu ayrintilamani bekliyoruz onculuk yaparsan mutlu oluruz...

Arkadaşlar bende zaten aynı fikirde olduğumuzu belirtmek için tekrar yazıyı öne aldım. :smiley:
Elimden geleni yapmaya hazırım, ama konuyu beraber genişletmeliyiz, herkesin tecrübelerine ihtiyaç var. Önümüzde konuşma fırsatı olacak bir gezi var. Belki aramızda ihtiyacımız olacak konularda bağlantıları olan kişiler vardır. Herkes faydalı olacaktır.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
CİHANIM
BEN SANA HABER VERMEDEN KİLİT SİPARİŞİ VERİCEM ÖNLERE

heytem abi galiba benim ön amortisörlerde bir strok problemi var ,görüntülere dikkat edersen önler anında kayıp veriyor , şehir içinde yokuşta bile gaza dokunur dokunmaz ,önler nerdeyse patinaja geçiyor ,eskiden böyle bir şey yoktur, yalçınla test ederkende ,suat ustada ,aynı şeyi söylediler amortisör boyu galiba biraz kısa kaldı ,tam görevini yapmıyor ,altına parça yaptırmam lazım olacak herhalde ,yoksa daha evvel böyle bir problemim yoktu ,önlerde ağırlık çok iyiydi ,toyota buluşmasında bakarız hep beraber ;D

pandipieri' Alıntı:
gezide ayrintilari konusuruz arkadaslar hep birlikte... cihancim sen de celik tampon varmıydı onde, ondan olabilri mi acaba?

yok bende tampon ,ahmet abi okadar doluki ,bana sıra gelmiyor ,arkadaşlardan böyle bekleyip duruyorum bakalım ,ama kendi tamponuda yükseltme kitinden sonra bayağı güzel durmaya başladı ,yaklaşma açısı çok değişti fakat bu arka çeki demiri ,tam bir rezalet ,heryere takılıp duruyor , önce arka tamponu halletmek lazım gibi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR