Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 689,070
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

İki gundur sayfalar dolusu yazi yazdim sildim yazdim sildim. Bütün yazilari forumdan çikardim. Ama gondermicem.

Bu seferede susuyorum ama daha fazla pişkinlik yaparsan susmıcam.

Bahsi geçen adam o araçi topladi ilana kaçtan koydu baktin mi ilanda ne yaziyor baktin mi ? Senin korudugun adam... O araci alacak adama yazik degil mi?

ÖZRUNU KABUL ETMİYORUM ONCE HAKARET ET SONRA OZUR DİLE YOK OYLE DAVA kimse dunku cocuk degil herkez yazdigini konustugu bilecek.

Seni hiç bir yerde hiç bir şekilde karşimda gormek istemiyorum. Konu kapanmadi aslada kapanmicak. Kimse bana tanimadigim bir toyotaciyi koruyorum diye laf edemez hakaret edemez.

Etiketler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-sorunsuz-60576750/detay/
araç hakında bilgisi olan varmıdır.yeni bi toyotacı katılacak aranıza ben değil ben zaten toyotacıyım vede herkese bulaştırıyorum bu hastalığı (herne kadar kendim daha alamadıysamda para biriktirmeye devam etsekte nafile fiyatlar ucuyor)

simurg2' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-sorunsuz-60576750/detay/
araç hakında bilgisi olan varmıdır.yeni bi toyotacı katılacak aranıza ben değil ben zaten toyotacıyım vede herkese bulaştırıyorum bu hastalığı (herne kadar kendim daha alamadıysamda para biriktirmeye devam etsekte nafile fiyatlar ucuyor)
Erkan, arac yazildigi gibiyse hic beklemeyin derim ben ;)
caglar veya yavuz taniyordur belki

RedlinE' Alıntı:
İki gundur sayfalar dolusu yazi yazdim sildim yazdim sildim. Bütün yazilari forumdan çikardim. Ama gondermicem.

Bahsi geçen adam o araçi topladi ilana kaçtan koydu baktin mi ilanda ne yaziyor baktin mi ? Senin korudugun adam... O araci alacak adama yazik degil mi?

ÖZRUNU KABUL ETMİYORUM ONCE HAKARET ET SONRA OZUR DİLE YOK OYLE DAVA kimse dunku cocuk degil herkez yazdigini konustugu bilecek.

Seni hiç bir yerde hiç bir şekilde karşimda gormek istemiyorum. Konu kapanmadi aslada kapanmicak. Kimse bana tanimadigim bir toyotaciyi koruyorum diye laf edemez hakaret edemez.
+1

Sevgili Müco kardeş,

çok düşündüğünü belirtmişsin, belliki çok kırılmışsın. Hata olmuştur ama telafi için adım attı ve özür diledi. Dediğin gibi kırılanı, bu özellikle kalp olunca, tamir etmesi güç oluyor. Benim gönlümden geçen bu barış elini ve özrün geri çevrilmemesi. Bir adım atana bir adım yaklaşmassak problemleri çözemiyoruz ve sadece bireysel olarak değil, içinde bulunduğumuz camiayıda etkiliyoruz.
Sen beni tanıyorsun, İsmail Beyle ise birkaç yazışmamız ve bir kerede yanlış hatırlamıyorsam telefonla görüştük. Bu olaya dışardan objektif olarak bakmaya çalıştım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim. (Aranızda geçen başka görüşme ve yazışma varsa bilemiyorum ve kaçıırdığım bir yazışma varsa dışında tutuyorum)

Tatlıya bağlanması dileğimle.

RedlinE' Alıntı:

RedlinE' Alıntı:

Selam Mücahit kardeşim,
Hepimiz yanlış yapabiliriz,hata yapabiliriz.Önemli olan hatamızı anladığımızda özür dileyip,aynı hatayı birdaha tekrarlamamak.
Ama ,özür dilemek kadar özrü kabul etmekte fazilettir.
yinede sen bilirsin,
sağlıcakla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR