Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 689,106
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bizim camiaya yakışan budur işte. Bir kez daha ne kadar nadide bir topluluk olduğumuzu anlıyorum.
İsmail Bey bravo diyorum, şu anda bu yazınızla herşeyi tam anlamıyla olumlu tarafa çevirdiniz. Görüşüp yüz yüze tanışınca ilişkiler daha da güçlenecek.

Toyota gibi adamlar diye boşuna demiyorlar :D, hepinizi seviyorum :smiley:

Etiketler

mdr' Alıntı:
Kürşat bey;

Benim yukarda alıntı yaptıgınız yazımda da degindigim Toyota camiasını karşıma almak degildi..Asla öyle bir anlamda yazmadım.Hatta 818-819 sayfalarda yazılanları sakince okuyan herkes en az 3-4 kere camiadan özür diledigimi görür.
O an tartışmaya konu olan 2 arkadaşımızdı.Ama nedense bu Toyota camiasına hakaret etmek anlamında anlaşıldı..Saglık olsun...

ben olmasam da ..başka bir arkadaş da olmasa Toyota her zaman TOYOTA dır.

Gelelim bu konuda yazdıgınzla ilgili düşünceme ;
sizinde yazdıgınız gibi : "İsmail bey, bir kere Mücahit nette aceleyle garip garip cümleler kurar, onu yüzyüze tanımıyorsanız söylediklerini oldugundan sert yada ters anlarsınız, ama aslında içimizde en temiz kalpli, en iyi niyetli ve toyota ile ilgili arkadaşlarına her türlü yardımı yapan biridir. ".......
.İyi niyetli oldugundan da şu anda kuşkum yok.Şanssızılıgımız ise hiç bir araya gelip tanışıp konuşmamamız.Bu huyunu bilmemem.o da benim ayrıca bir şanssızlıgım.
Olayların sıcaklıgı ile yazılanlar....zamanla sakin kafayla düşününce hatalar daha iyi anlaşılıyor.Zamanı geriye almak olsaydı...hatalar hiç olmazdı.Bence o zaman hayatın tadı da olmazdı ama..
Zaten konunun başlangıcı da burada..Eger ki yazılanlar sadece o sayfada kalıp yorumlar devam etmese idi şu anda hiç bunları konuşuyor olmazdık.
Yeni bir sayfa açmak hataların geride bırakıldıgı temiz düşüncelerle başlama tarafındayım.Onun içinde bunu milad olarak alınmasını düşünüyorum. Mücahit arkadaşımızla ilk karşılaşmada bunu giderecegimize kendi adıma söz veriyorum..

O günde yaptıgım gibi hiç lafı egip-büzmeden bütün Toyota camiasından tekrardan özür dilerim.....Eger Toyota gibi adamları bu konuda üzdüysem.maksadını aşan cümlelerim olduysa ..affola..

Olayların tam sogudugu zamanda ..tekrar yeniden -sıfırdan başlayacagımız zamanda bile eski haline dönmesine neden olan Altan ARKADAŞ 'ımın da beni inşallah tanıyınca bazı fikirlerinin degiştigini görmek de en büyük sevincim olacaktır.Kendisine buradan zeytin dalı uzatıyorum.Kardeşi Recep beye de samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kimseye önyargılı bakmıyorum..bakmayacagım..
Gördügüm ,yazıştıgım bu konunun sonuçlanması için elinden gelen yardımı yapan,yardımcı olan arkadaşlarımıza da ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum..
söz sizlerin...

Tamamdir İsmail bey, kendi adıma benim için sorun kapandı, zaten dediğiniz gibi bundan sonra kampda yüzyüze birbirimizi daha iyi tanırız. Türkiye'ye geldiği günden beri internet kullanırım, bu forumlarda bişeyi okurken 3 kere okumak yazarken 5 kere düşünmek gerekiyor. Çünkü çoğu zaman yüyüze samimi olmadığınız birisinin söylediklerini çok yanlış yada maksadından ağır anlayabiliyoruz, ve bu karşılıklı sürünce iş çığrından çıkıyor. daha önce bu kadar açık ve net yazmadığınız için özürünüzü mevzu uzamıştı şimdi size yakışanı yaptığınız.

Teşekkürler Saygılar

Her zaman derim;
İnsanlar konuşmalı,birbirleriyle iletişimi koparmamalı.Ancak bu şekilde yanlış anlamalar v.s düzeltilebilir.
Kendi adıma teşekkür ediyorum :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Her zaman derim;
İnsanlar konuşmalı,birbirleriyle iletişimi koparmamalı.Ancak bu şekilde yanlış anlamalar v.s düzeltilebilir.
Kendi adıma teşekkür ediyorum :smiley:

Erkan bu gün ne güzel cümleleler söylüyon biiile.... :-* bu gün dediğimi tekrarlıyorum ;)

Günaydın arkadaşlar kampınızada az kaldı şimdi sizin içiniz kıpırkıpırdır şsfak sayıyorsunuzdur ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR