Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 689,106

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar biir arkadalş toyota arazi aracı bakıyor pradolara kafayı takmış birkaç baktığı arabayı ilandan gösterdi biri şu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-land-cruiser-prado-2003-askin-jeep-ten-60065127/detay/
araç temiz gözüküyor düşündüren yanı kilometresi 110.000km yazıyor ancak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-cagdas-otomotivden-4-0-prado-57390544/detay/
zannedersem aynı ilan tek fark km si değişik işin garıbı km ilk verilen ilanda 120bin iken daha yeni tarihli ilanda 110 bin
araç hakında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim birde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-servis-bakimli-land-cruiser-prado-2003-askin-jeep-ten-57688149/detay/
aynı model km si yüksek fiyat 10-12 daha ucuz acaba donım motor farkımı yoksa sadece km fazlalığından mı bu fark aracı şehir içi arada sırada yayala gazilerinde kullanmak istiyorlar heralde prado işlerini fazlasıyla görür.

Günaydın :smiley:

Erkan adaşım,prado hemen hemen bütün disiplinlerde şaşrtıcı derece başarılı :smiley:

Erkan kardeşim toyota olması yeterli akşam arkadaş araçları gösterdi içi falan gün içinde bakacağız pradoları göreceğiz belki çevresinde temiz PRADO olan arkadaşımız vardır temizi pisi alınırı alınmazı söylerdedim ama toyota camiasından ses yok be adaş aşkındakı güzel ama km deki değişiklik olma ihtimali beni biraz endişelendirdi bakalım temiz prado ve vx100 2003 model düşük km de varsa değerlendireceğiz nedemişler eniyi toyota arkadaşının toyotası ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
ismail abi seni gergin gördüm bu aksam hayırdır mont listesi ve toyotacılardan silmşin kendn hayırdır agabey

mdr

Zerrer kadar deger vermedigim , sevmedigim insanlarla Hayatım boyunca aynı çatı altında olmadım..

İsmail beyin kendi başliginda paylaştigi yaziyi buraya taşidim. Kusuruma bakmayın.

orda birşey yazmadim bu camiada en tutucu kemik gibi takimiz kimse bizi kotu bilsin istemedim.
Rahmetlinin cenazesınde bunu butun Tr bunu gordu. ekip ordaydı gelemiyenlerde zaten antalya ekibini aradi.

Dun akşam bozulmus ismail bey anlaşilan keyfi bilir.
Konu lc olurca kimse alinca pişman olsun istemiyorum.
Bugun bir kardeşim için hiç segmedigim bir ortamda bir ssat çıngane pazarligi yaptim. hayirlisiyla alcam kardesime LC sini
bir diger LC ci abim için gittim parça kontrolu yaptim abime mahcup olmıyım diye nasipse hayirli olacak abim için

İsmail bey bütün TOYOTA LAND CRUISER ailesine zerre kadar deger vermiyosaniz dicek lafim yok.

Her ne kadar konuyu deşmek istemesemde , aramızda konuşulan bir mevzu ve bu mevzunun kampdan önce tatlıya bağlanmasını istiyorum. Bizim Toyota kamplarımızda aramızda olan herkes he dostumuz oldu, hep birlikte yedik birlikte içtik. Birlikte güldük birlikte ağladık. Bundan sonrada böyle olucak.

Açıkca yazıyorum ben gizli saklı kapaklı iş sevmem, İsmail bey bu sözleriniz hiç unutulmadı, ve Toyota gurubumuz içinde hala size karşı büyük bir tepki var vede bu şekilde kampa gelmeniz sadece gerginlik yaratıcak.

Eğer o zaman, bişeyleri olayların ateşiyle maksadını aşarak söylediyseniz, yada bugün pişmasanız ciddi bir özür bekliyoruz o lafı yiyenler olarak. Yok o zamanki fikirlerim hala geçerli diyorsanız zaten mantıklı olan , o lafları ettiğiniz insanlarla aynı kampda bulunmamanız.

Şu ortadaki belirsizliği halledelim, sonra kampda kimsenin tadı kaçmasın.

Saygılarımla.

simurg2' Alıntı:
Erkan kardeşim toyota olması yeterli akşam arkadaş araçları gösterdi içi falan gün içinde bakacağız pradoları göreceğiz belki çevresinde temiz PRADO olan arkadaşımız vardır temizi pisi alınırı alınmazı söylerdedim ama toyota camiasından ses yok be adaş aşkındakı güzel ama km deki değişiklik olma ihtimali beni biraz endişelendirdi bakalım temiz prado ve vx100 2003 model düşük km de varsa değerlendireceğiz nedemişler eniyi toyota arkadaşının toyotası ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Erkan,
genelde arkadaslar daha eski modellerle ilgilendikleri icin yazmamislardir,Prado ben ce de cok iyi secim,birgun soft offroadcu olunca ilk alacagim arac pradodur.
ilginc olan fiyatlari vx100 lerden yuksek,normalde dusuk olmasi lazim ;)

Kürşad iyi yaptın ben kendi adıma çok rahatsızım bu konudan şimdi bekleyelim İsmail beyi özrünü dilerse herkes kendi adına değerlandirir ama hiç bişey olmamaış gibi buraya ismini yazması sadece hzursuzluk yarattı o kadar kendi adıma konuşuyorum tekrardan hatırlatayım .....

Bütün yazılar forumda duruyor işte 818. sayfa toyota muhabbet bölümü unutulacak bişey değil bu durum kendi adıma ...

Buyursun İsmail bey durumu toparlasın ya da gene kendini listeden silip kendi çemberinde hayata devam etsin ......

Daha önce de şimdide uslubumu kendisi gibi bozmadan yaklaşımım budur kamp alanına gidilmeden belirteyim ....................

altay41' Alıntı:
Erkan,
genelde arkadaslar daha eski modellerle ilgilendikleri icin yazmamislardir,Prado ben ce de cok iyi secim,birgun soft offroadcu olunca ilk alacagim arac pradodur.
ilginc olan fiyatlari vx100 lerden yuksek,normalde dusuk olmasi lazim ;)
cevabınız için teşekkürler pradoların içleri biraz daha güzel gözüküyor daha ufak vx100lerden bana kalsa vx 100 de arkadaş pradoları beğenmiş hayırlısı ne ise o olsun artık

Kürşat bey;

Benim yukarda alıntı yaptıgınız yazımda da degindigim Toyota camiasını karşıma almak degildi..Asla öyle bir anlamda yazmadım.Hatta 818-819 sayfalarda yazılanları sakince okuyan herkes en az 3-4 kere camiadan özür diledigimi görür.
O an tartışmaya konu olan 2 arkadaşımızdı.Ama nedense bu Toyota camiasına hakaret etmek anlamında anlaşıldı..Saglık olsun...

ben olmasam da ..başka bir arkadaş da olmasa Toyota her zaman TOYOTA dır.

Gelelim bu konuda yazdıgınzla ilgili düşünceme ;
sizinde yazdıgınız gibi : "İsmail bey, bir kere Mücahit nette aceleyle garip garip cümleler kurar, onu yüzyüze tanımıyorsanız söylediklerini oldugundan sert yada ters anlarsınız, ama aslında içimizde en temiz kalpli, en iyi niyetli ve toyota ile ilgili arkadaşlarına her türlü yardımı yapan biridir. ".......
.İyi niyetli oldugundan da şu anda kuşkum yok.Şanssızılıgımız ise hiç bir araya gelip tanışıp konuşmamamız.Bu huyunu bilmemem.o da benim ayrıca bir şanssızlıgım.
Olayların sıcaklıgı ile yazılanlar....zamanla sakin kafayla düşününce hatalar daha iyi anlaşılıyor.Zamanı geriye almak olsaydı...hatalar hiç olmazdı.Bence o zaman hayatın tadı da olmazdı ama..
Zaten konunun başlangıcı da burada..Eger ki yazılanlar sadece o sayfada kalıp yorumlar devam etmese idi şu anda hiç bunları konuşuyor olmazdık.
Yeni bir sayfa açmak hataların geride bırakıldıgı temiz düşüncelerle başlama tarafındayım.Onun içinde bunu milad olarak alınmasını düşünüyorum. Mücahit arkadaşımızla ilk karşılaşmada bunu giderecegimize kendi adıma söz veriyorum..

O günde yaptıgım gibi hiç lafı egip-büzmeden bütün Toyota camiasından tekrardan özür dilerim.....Eger Toyota gibi adamları bu konuda üzdüysem.maksadını aşan cümlelerim olduysa ..affola..

Olayların tam sogudugu zamanda ..tekrar yeniden -sıfırdan başlayacagımız zamanda bile eski haline dönmesine neden olan Altan ARKADAŞ 'ımın da beni inşallah tanıyınca bazı fikirlerinin degiştigini görmek de en büyük sevincim olacaktır.Kendisine buradan zeytin dalı uzatıyorum.Kardeşi Recep beye de samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Kimseye önyargılı bakmıyorum..bakmayacagım..
Gördügüm ,yazıştıgım bu konunun sonuçlanması için elinden gelen yardımı yapan,yardımcı olan arkadaşlarımıza da ayrıca tekrardan teşekkür ediyorum..
söz sizlerin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR